Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A véleményeteket szeretném kikérni! Esedékes a motoromon a fékolaj csere. Agyalok, hogy ezzel lecserélném az eredeti fékcsöveket Goodridge vagy EBC fém fékcsőre. Olvastam róla, más nyomáspont jobb fékhatás stb.,stb. Egyértelműen érezhető, hogy jobb a fékhatás vagy nincs nagy különbség az eredeti és a fém fékcső között! Ilyen tapasztalatom nincs. Előre is köszönöm!
Szimmeringet és porvédőt már vettem pyramidot.
Semmi probléma nem volt vele. Szerintem jó cucc.
Több mint 3800 elégedett vevő volt erre a termékre! Valamint egy sikló csapágyon mi lehet akkora varázslat hogy szar legyen? De manapság már egy szimeringben sincs akkora varázslat hogy nagy különbségek lennének! Majdnem négy garnitúrát tudok megvenni ebből szemben a gyári 45 ezer forintossal! Azért az nem mindegy! A gyári kibírt pont 9 évet! Ez meg kibír mondjuk 4-5 évet! És?
A pyramidot ismerem, nem az eladot.
Te már csak tudod mi? Jó sokszor vásároltál innen biztos!
Lehet megmarad, ha a mini riga jó áron megy el.
Valaki? :)
Ott a DNA.
Meg lehet belole fjr is :)
Meg a nagy semmi is :)
Készülsz a szomorú jövőre? De hisz a nyáron úgyis boxerre akarsz váltani....
Van egy par fogaskerekem, 4es es 5 os... :)
öregem hogy te mindent bespázolsz..még gondolkodni sincs időm..:-D
50.000 lenne a váltó, 45 a féktárcsák, postával együtt. Sem pitting és sem kopás.
MEg akár jöhetnek a képek is:
Motoralkatresz@gmail.com
Mondd az árakat :D
Sziasztok, 1200-es Bandit-hoz lenne még megmaradt nagyon jó állapotú komplett váltóm, illetve féktárcsám is aminek abszolút nincs semmi válla sem. Hálistennek nem kellett felhasználni őket :) (Képek illusztrációk, fotót nem készítettem róluk, de természetesen tudok majd küldeni)
Köszönöm!
Jo szar minoseg. De ha ingyen van
Hali kis segitség kelene egyik ismerős vett 600-as Banditot 2001 s és ha bemeleszik kialszik az üresjelzője tudtok ebbe segiteni mi lehet a gond?
Több mint 3800-an vettek ettől a cégtől cuccot főleg telő alkatrészt,és összesen 26 negatív visszajelzés van! Azok is inkább félreértésekből származnak nem anyag minőségi problémákból!
Ez ennyiert ingyen van. Kösz a linket, ha még nálam ellik meg a szimering, innen veszek.
Suzuki kereskedés, csapágy nincs bele utángyártottban.
Szasztok! Esetleg valakinek 1250 S-hez /2008-as/ első teló kompplett felújító szett eladó? Sikló csapágyak,szimeringek,porvésők!
Kama3!!!
"BMW tréleren" c. kompozíció
Sziasztok! 1200es banditot tervezek venni, esetleg ismertek valakit akié eladósorban van? Van valami típusbetegség ezeknél?(pl váltóban a fogaskerek tudnak hibásak lenni ha jól tudom, javítsatok ki ha nem)