Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van pár tekercs zsugorfóliám,betekerünk oszt csá.

Mosd le.

Vagy a nefürgyé le bejön?
Nem is tudom, jelenleg kölcsönadtam egy szomszéd srácnak a csizmám és pár cuccot mert motoros ruha nélkül nem lehet vizsgázni és a gyakorlathoz is kell neki meg még nincs, na most mondtam, hogy az utolsó vizsgáig nála maradhat amit kissé bánok mert lassan itt a motoros idő és melóba is járnék vele viszont vissza kérni nincs pofám és a vizsga meg nem tudja mikor lesz, megpróbálom előkeresni a rég levedlett cuccaimat hátha használhatók még és akkor mehet, mondjuk tegnap nézték a motort, de még mindig koszos így nem nyerte el a tetszésüket illetve elengedte magát a teló szimering így azt megcsinálom ha ráérek és kedvem is lesz.
Jövő héten hogy állsz a motorozással?
Az nem mert az a C+E, az utánfutóhoz ahogy Yoss írta a B+E kell ami egy jóval egyszerűbb és olcsóbb vizsga, nem nagy kunszt viszont érdemes letenni, sosem lehet tudni mikor kell és a rendőrök előszeretettel nézik, hogy megvan-e ha nagy futót húz az ember.
Sziasztok! Szavazzatok rám :) és a Banditomra! hogy tovább Jussak:) http://motoresverda.hu/csajok/ Török Ágnes
Nehézpót vagy miarák nem kell?
E csak akkor kell, ha a vontató jármű és a vontatmány megengedett legnagyobb össztömege meghaladja a 3.5 tonnát. Egyébként elég a B.
nálunk az E kategória nem nagy kunszt és nem is drága , de vannak fékes utánfutók elég nagyok amihez nem kell mondjuk nem árt ha nem 1.2-es szívó dízel húzza
Őőőőőőőőőőő,majd viszek egy generátort.
Mi az,hogy,sot Levi is,hogy tudjatok eloben vitatkozni!
A trelerhez mar kell az E kategorias jogsi+rendes auto ami huzhatja,na ezek nincsenek nekem.
autótréler arra fel fér 5 is keresztbe vagy vannak az univerzális platformok csak egy nagy nyújtódeszka az egész és oda rakod a motortartót ahova jólesik
Sziasztok. Sajnos egy bukás miatt az alábbiakat keresnem 2008as 1250 fekete Bandithoz:
Vizhuto
fejidom
első lámpa
Indexek
Első sárvédő
Ha más színű az se baj. Köszi előre is. Akinek van légyszi jelezze
Helyes.Túl sok program nincs.Talán megnézném má azt a tévétornyot vagy mit.
Esőmentes kéne.
Talán ha nincs elhavazva sanyi is jöhetne,ha van még motorja.
Viszont futoval egy ejszaka oda tudsz vagtazni ahol motorozni akarsz,es eleg ha ott jo ido van+ket nappalt motorozhatsz+barmi van ott a mentes+olcsobban odajutsz,szoval bevallanam.......tudom papirkutya vagyok......
Picit szelesebb,700-750 kg teherbirasu kellene,arra rafer 3 utcai motor,ketto elore,egy farral.
Egyeztessünk,oszt beinditom a kompresszort!
Jonnek is a buta tök fel akar ra hajtani de leborul rola videok garmadaja.
Neztem az itthoni pickup kinalatot,siralmas,mind 4x4 es magass taho,viccesen kicsi platoval es bena billegos futomuvel,egy motor kilogva felfer,hatul keves hely,nagy dog motor,az ev nagy szazalekaban csak szivatod magad.
Ducato jo meret,de ugyanaz a szitu,motorra jo mindenmasra nagy.
Vivaro,viano,vito,ford transit meretosztaly jo lenne valami ablakos uleses jobban felszereltben de rizikos mert mind kehes valamiben.
Egyenlore a titkos favoritom a 2008 koruli H1 177 lovas verzioban.
Bar penzem nincs ra.
Ennek 150 a rakfelület, kb 170-re nyúlnak ki a bizgerék amihez kötöttük a spanit.
Lehet hogy a 3.motor is elférne de én félnék hogy nagyon közel lenne a spani rögzítése a kerékhez, lehet hogy el tudna billenni a motor, bár az a tartó önmagában is megtartja a motort.
Ki kellene próbáljam de nincs itthon 3motor
Na meg ez csak 750-es, így kb valahol ott is lehetünk súlyban. Kerek 8literes fogyasztás, 100-110 pályán.
Amúgy, ez futózás erősen a szükségmegoldás kategória, valljuk meg. Szivatni magad napokig 80nal? 100zal? Ilyenkor IS tudom irigyelni az amcsikat. Simán veszel mid-fullsize pickupot, feltolsz két motort, és mész. Itthon meg hiába veszed, megállni nem tudsz vele sehol.
En Motorrol beszelek nem kompresszorrol.
Boxerből csak kettőre....
1,8 szelesseg eleg lenne?
3 ra.
3motort nem egyszerű felrakni
Így hosszában már nagyon széles lenne szerintem. Seggel nehéz lenne beszúrni még egy motort úgy hogy a szélsőket is még szélesen le lehessen kötni