Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem Zöldi már eladta a Banditot - a HaHu-s linkje már nem él.... De majd jön, és elmondja a tutit.
Tudom, ismerem a srácot annó vásároltam tőle dolgokat. De nem én veszem, hanem valaki. Ez kb olyan mintha téged győrködnélek, hogy azt vedd ami kívül esik az általad meghatározott paraméterkörön...
Annak a vasnak van gazdája. Mindenből a legjobbat kapta, ő szerelte végig. Egyébként volt a neten - talán a totalbike-on - egy használtteszt, bár az már az injektorossal, hogy 100 valahány ezer km után szétkapták a motort és méregették a kopást. Gyakorlatilag minden érték gyári értéken volt. Ezek a blokkok eléggé vissza vannak véve, a lehetséges teljesítményüknek alig több mint a felére, ezért nem igazán mennek tönkre. Én legalábbis még nem hallottam normálisan karbantartott gépről, ami megkotlott volna. Ettől persze még nyilván lehet, de nagyon nem jellemző.
Láttam, de meg kell győznöm a kollégámat, hogy óra szerinti 70.000 km néha kevesebb mint amit 26.000-nek lát...
Ja igen, a sok futás nem igazán számít, ha volt rendes gazdájuk, akkor kimennek a világból...
zöldi kolléga mostanában árulja az 1200-es naked-jét. Az teljesen jó erre a célra, 1M alatt van, kifogástalan műszaki állapotban, bátran ajánlható. Esetleg vedd fel vele a kapcsolatot. Itt van alább 3 poszttal.
Sziasztok,

ismerosom motorvásárláson gondolkodik (2 személyel is időnként túrázna 2-3 napra). Anyagi korlátok miatt csak a kis bandit fér bele (nem találtunk 1250-est, az 1200-esek meg elég régiek vagy sokat futottak). A gsf 650 már vállalható erre?

Tudom nagy bandit, de 1 M Ft alatt és ne legyen 12-13 évnél idősebb (kb bevallottan 50.000 km) nem nagy a kinálat.

Vagy felejtse el a kicsit erre a célra?
...és ez még mindig egy nagyon jó fék lehet - a GéeSöccá' lassító berendezéséhez képest....
Több helyen olvastam, azzal védekeznek, hogy ezzel előzik meg, hogy kezdők a túl erős fékhatás miatt "elfékezzék" az első kereket,
aki meg haladó, az úgyis tesz bele normális betétet. De tisztán emlékszem a 2006-os hollós tesztnapra, a 600as gixer első fékétől
majd átestem a kormányon, az ezres meg olyan szoszo volt.
Azt mondják még gixer fékje is sokkal szarabb, mint az egyéb gyártók hasonló kategóriás motorjaié. Amit nem is értek. Nem hinném, hogy a suzuki ne tudna venni valami normális féket valamelyik neves gyártótól..?!
Az a fék még jó betéttel is "véleményes" lesz. Nekem új kora óta megvan, a gyári betéttel pl olyan megállni, mintha villamost akarnál megállítani úgy, hogy fakockát szorítasz a sínhez.
A szinter betéttel nagyságrendekkel jobb a helyzet, de csak a gyárihoz képest. Mert az a baj, hogy jó arc haverok néha odaadják a gépet, vagy csak tmk után kipróbálok egyet.....és hát pl fzs600/fjr/bármilyen BMW után meghúzni a bandit fékjét....a sírás kerülget.
Olvas bele az usermanualba, milyen időközönként kell cserélni a fékcsöveket, karmantyúkat, fékfolyadékot.
Lehet már esedékes?
Így kell ezt, éljenek a gondos gazdák!
Brembo SA vagy SC betét lesz a nyerő. Meg fém fékcső sem árt. :D A Martin dob jó ötlet,
kapsz hozzá műbizonylatot is, igaz olaszt :)
Szép napot
Nem vagyok a fékhatásommal elégedett így gondolkodok azon , hogy vagy a fékcsöveket cserélném le fémhálósra vagy a fékbetéteimet .Most EBC betétek vannak benne
A kipufogót is szeretném cserélni úgy is el akarom vinni karbi szinkronra .Martin dobot néztem ki
Ha lenne valakinek tapasztalat a fent említett dolgokkal kapcsolatban kérem ne tartsa magában
További szép napot
Ja. Én sem akarok másikat. Már nem is nézem a többit. Ha csere lesz, akkor ua csak 1250. De egyelőre nem esedékes még pár évig :)
Ez masik marka.
Egy jó sajátmárkás powerbankot?
Ezek a nagy lyukak... pont ott ahol a legjobban terhelem.
Sokat megyek fagyizni,lassan.
Csak gondolod,a szelei ,pontosabban a kigyorsito felulef kopik el,olyankor a kozepe meg egesz jo,de mar erzed,h maskepp billen.
Nekem duplaennyi lesz.
S21-et a streetre,nekem mt07-en nagyon tetszett.
10 ekm elol hatul es kuka. Az utolso elso gumival 12-13e kmt mentem,de addigra oldalt brutalisan elkopott,gyakorlatilag nullara.
Asszem jövőre veszem a Pr5-öt.
Bár a rusnya első minta még mindig nem jön be.
Pr5 vmi rendesebb hasznalat utan....