Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ezt nem számolom bele, mert ez nekem nem motorozás.-- miert mi szamodra a motorozas? mert a tura aszonnyal a hatad mogott autopalyan azva fazva 3 dobozzal aztan kva nagy elmeny lehet (egyeseknek)...
venni kell egy SM-et avval a munka menet IS elmeny lehet (egyeseknek)
Mondjuk egy 40-60 km-es munkába járásra egy nagyobb kerekű legalább 400-as robogót vennék. Arra akár utcai ruhában (térdvédő és kabát persze) könnyebben felülnék. Persze 100 km már azzal sok, de akkor meg marad az öltözés.
Igen, de én motorozásra gondoltam.

Nekem is volt olyan az idén (gyerekek egyetemre mentek és a lakáshoz kellett valamit intézn Pesten), hogy munka után fel kellett rohanni, mert valami 5-ig, 6-ig volt nyitva. Ez csak motorral megoldható, mert Pesten a XI-XX kerület környéke nap végén nem érhető el autóval 1 óra alatt Gyöngyösről. Motorral igen.

De ezt nem számolom bele, mert ez nekem nem motorozás.
Ismerek olyat aki dunakesziről pozsonyba jár dolgozni,naponta.
Ja, meg ezek a dolgok hirtelen változhatnak is. Pl nekem messzebb lett kicsit a melóhelyem, a napi szaladozás is kocsival van,
május vége óta beleszaladt 8e km a kocsiba, csak itt a városban. Ezt akár motorozhatnám is, és akkor milyen jól hangzene, h 12 ezret mentem idén :D
Nehogy azt hidd. Tőlünk nyugatra, pláne ha azzal jár dolgozni pillanatok alatt beleszalad a mèter. Napi 100km a munkába ingázással még kevés is.
"mert átlag 25 beleszalad neki évente"

Mondjuk az nem kevés. Ahhoz már olyan munkahely és család kell, ami ez tolerálja. Ha 6 hónapon keresztül a hétvége mindkét napján naponta 600 km-t gurul akkkor az egy picit több ennél. És akkor nem volt a családjával. Vagy több alkalommal hetes túrák..

Szerintem ebből a tipusú motorosból van a legkevesebb.
Van egy közös ismerősünk, 2 évente beadja a GS-t és hozza az újat, mert átlag 25 beleszalad neki évente, és
mondta az értékesítő, hogy 75 ezerrel már csak sokkal nyomottabb áron fogja beszámolni.
A tied az nem valami szervezett veztechnikán készült? Mert voltunk együtt az eringen, az tuti,
akkor beszéltük, hogy csak kéne egy pályamotor :D
Remélem pörgetjük bele a kilométereket.
Azért van a motor.
Ezért tartjuk, fizetjük, szervizeltetjük.
Ha jól sejtem, akkor a profilképeink ugyanakkor készültek :)
A mostani BMW-t 2015 augusztusban vettem 4e km-el, 5 hónaposan. Most van benne ~42e. Remélem, jövő év végéig megfutja az ~50-55e-t :) Végig garis, Wallisnál szervizeltetem, hibátlan. De nem fogok órát pörgetni, meg kamuzni. Inkább becserélem náluk, ha úgy jön ki a lépés :)
Ott volt a doki haverunk fjr-je. 2006-os, 226 ezer volt benne idén nyáron, egy gazdás. Olyan állapotban tartotta folyamatosan, hogy bármikor megvettem volna. (ha fjrt akartam volna. Régen nagyon akartam)
Biztos, hogy nem.
Viszont lesz olyan állapotban mint a társai.
Sőt
De annyi lesz, ha felkerül egyszer a HaHu-ra, nem?
Na igen,de nem is fórumozol.
Nekem is 10-12 az átlag.
Az enyémben ezért nincs 14 évesen 40ezer.
Ezek szerint a tiedben sem
Pl. én :) Tavaly több mint 15e-t tettem a vasba, idén sajnos nem volt elég időm, de így is 8e fölött sikerült :)
Sajnos igaz.
Rohan el mellettünk a világ.
Nem mindenki, de ha visszanézel 8-10 évet a fórumon akkor sokkal több aktív tag volt akikkel együtt motoroztunk, mára alig páran írnak ide nap mint nap. motor valószínűleg hasonló számban van mint akkor csak sokkal kevesebben és kevesebbet mennek velük, csak itt a szomszédban van 5 motoros akik hozzám hasonlóan évek óta alig vették elő a gépet csak hát még eladni nem akarják, nekem sem volt könnyű, de beláttam, hogy azért, hogy csak a költség legyen vele nincs értelme a garázsban rohasztani.
Akkor itt ki motorozik?
Mindenki a garázsban simogatja?
Nem gondolnám.
jóafaszt, se időm (na jó az van bőven) se kedvem foglalkozni azzal a hulladékkal.....mindenesetre soha nem akarok yamakkáról hallani sem....
Jómár az a csoda?
Kissé rossz volt a matek, 6 évesen vettem 2010-ben és így akkor 8 évig volt az enyém tehát 14 éves jelenleg az új gazdájánál.
Ehhez nem kell külföldinek lenni, ilyet most adtam el augusztusban és végig magyar volt, 2004-es, 6 évesen vettem 20000-el ami persze lehet tekert is, de nem valószínű a tárcsák és más részei alapján és pedig 10 év alatt mentem vele 22000-et, az első 2-3 évben 15-öt a többiben volt, hogy egész évben csak az udvaron indítottam be járatni esetleg az utcában egy körre........így 16 évesen 42000km-el adtam el, van pár ismerősöm aki hasonlóképpen nem használja a gépét. A lányom pl 4 éve vette a sajátját és pont azóta nem motorozik, jó ha 2000-et ment a 4 év alatt vele.