Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy korai, , 97es, most gumiztam át 2 hete, ment rá párban zsírúj féktárcsa, betét, olaj, szinkron. Szerintem rendben van, napi hasznalatban
Sziasztok! Költségmentes GSF 600 at keresek Soltvadkerttől lehetőleg nem 200km-re 5-600.000,-Ft között. Esetleg tudtok ilyet? Köszi előre is!
Dr350, de csak alkalmi, most mellozom egy darabig.
Beza!
meg a ...zol is...
Enduro rövid o :)
Mivel endurózól? Én munkaügyben annyit mászkáltam a GS-sel, hogy jövő héten szervíz :)
Én meg vettem egy fasza teherautót olcsón,azóta bontom.Mostmár visszaerült pár fődarab,szóval még egy hónap és hajrá.Addig hétvégente szerelőnapok.
Karv....nepper!
En mar a 80 kmt is tulleptem......
Sikerult kiforditani a jobb terdemet endurozva, mar hajlik labtartoszogig, szoval jovo hetvegen lepokhalozom a versyst......
Utánfutó bérelhető, adok hozzá fuvarlevelet, 50 ezer/ nap, hogy kijuss pest megyéből legálisan :DDDDD
Pedig kussoltam, láthattad
Ehh,nem lett meg az 1 honap.
Amugy meg mindig 50km nel tartok.
Csak pest megyében nem
Jövő héttől már nyomulhatunk, belföldön......
Legközelebb
Várhattál volna,én az 1 hónapra gyúrok.
Kivártam, de csak meglett a két hét fórumhalál, ami azért nem akármi ilyen #maraggyotthon időkben
Menj fel a Fb-n a bandit csoportba. Nagyon sokan bontják, mert megcsinálni egyre kevésbé sikerül őket.
hali!
ismer valaki olyat aki bont / bontott 400-as motorokat? 1998-as modellhez érdekelne néhány cucc!!
köszi!
Ja, hülye vagyok, pont azt nem írtam, hogy hol kell forrasztani. Tehát, az fokozatszenzorban, az első lánckerék alatt. De előtte érdemes rámérni. A bal oldali műanyag dekli alatt van egy fehér stekker, ez a szenzoré. Ezt széthúzod és a kék vezeték és a test között üresben majdnem 0-t, azaz néhány Ohm-ot kell mérni. Sebességben pedig szakadást. Ha meleg motornál is szakadást mérsz üresben, akkor a szenzorban van a gond és lehet visszaforrasztani a kék vezetéket. Nálam legalábbis így volt, de mostmár tökéletesen működik (kopp-kopp-kopp)
2010es bandithoz eladó hepco becker táskák oldal konzollal!30e Ft!
Teljes mértékben igazad van! Egyébként amióta itt üzengetünk én is arra gondoltam, hogy azokat kell átnéznem amit szétszedtem!!! Azt, hogy minek szedtem ki a pumpát az egy nagyon jó kérdés, de nem tudnék rá értelmes választ adni. Ezért jó, hogy így üzengetünk, mert így nekem is jobban leesnek dolgok! Köszi a segítséget, a jövő héten átnézem, remélem meg tudom oldani a fulladás kérdését!
...ez nem az az eset, hogy felszavakbol ertjuk egymast...
Szoval azota torpan, hogy karbantartottad?
Belfujtal mar a tank aljan levo let csonkba, meg a hozza csatlakozo csovekbe, hogy szabadon atjarhato...addig nem kell fötengelyt cserelni...
Minek szedted ki a pumpat? Amugy elvilwg az aljaban van egy pick szuro ami vagy meg tisztitgato, vagy cseres...de nyilvan az nem egyik naprol a masikra okoz gondot.

Szoval jozan foldmuves esszel, ha azota torpan miota belepiszkaltal, akkor azokat kell atnezned amit megfogtal.