Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam üzenetet
Ha nem oly surgos, nekem szerintem akad szivocsonk a legszurohaz belepojehez. Volt egy rutinis szerelo Pesten aki felbovitette a fofuvokakat kb 1100- es gixer meretere, meg kiiktatta kornyezetvedelmi tiltast. Sportszurovel, nyitott dobbal 120 lovat mért a padon egybol. Haverok jo szajizzel hasznaltak, es kb 6,5 eket kortyolt nekik is, csereben nem durrogot, szepen vette a fordulatot...
Köszönöm sportdob nincs, nem is lesz fúvókázástól tartok én is, mert akárhogy állítjuk be, a 6,5 a minimum, amit elérek vele.. Pedig nem állat módon megyek 2 éve van nálam.. Azóta a karbival folyamatosan szívok...
2,5 van benne most. 2,9-re szoktam fújni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen kis különbség ezt okozza. (csillapítás jó, nem szoktam tekergetni)
Sportdobod van? Lehet, hogy hozzá van fúvókázva a géped, és így adtak neki plusz levegőt. Vagy csak szívóhangot kívántak. Olcsón sehonnan, bármelyik Suzukinál rendeld meg.
Tanácsot szeretnék kérni! Most vettem észre, hogy nekem hiányzik a képen látható, 10es számu cső! Annak van fontos szerepe, vagy maradhat így? Ha szükséges, akkor honnan tudom olcsón beszerezni?
Segítséget előre is köszönöm!
Ja, de már elmúlt Elkényelmesedtem
Levi-Senj. De ha mégsem akkor én is érkezem.
Nem. Ez a gumi lapos, fújj bele. Akkor lesz ilyen a mintaél ha lapos a gumi vagy kevés a húzófokozati csillapítás.
Sziasztok!
Normális jelenség, hogy a két keverékből álló hátsó gumi puhább részén a mintának lett egy pereme? Csak a legutóbbi 100km után jelent meg, előtte nem volt ilyen. Lett egy kis "búgó" hangja is ettől. Más is tapasztalt már ilyet?
Vasarnapi letszam, forumtalakozo valahol(folytasd!) :
1. Zoli
2. Szotyi
Pedig meg szoktad oldani!
Jaja...közben leesett.. Hát igen, a BMW-ről visszaülve rá néztem mint a vett malac, hogy hogyan tudtam én ezzel kanyarodni?
Árok? Holmikor?
Ne röhögjön kend, maga is azt csinálta, aztán majdnem árok lett belőle :) Pedig az a bandit maga volt A vizesbandit, azt befejezted a Suzuki helyett becsülettel.
Ne engedj a BMW-ből. Ha nem hiszel nekem, akkor is vegyél :) utána 1 hónappal meg ülj rá egy jó banditra.
igazad van most néztem az ebayon felejtős ez az ötlet!
orridom műszerek lámpa indexek kijön 500 euróból ? nem biztos ...
de ez igen jó áron van :https://www.autoscout24.de/ang...
Biztos fel lehet, de ha az tetszik, vegyel S-t!
konkrétan erre
Szép napot
1 kérdés 2009-es 1250 Banditra fel lehet tenni az S idomait?
üdv
Nem,hadonásztam a fogóval,aminek az eredménye hogy a cucc kiszakitotta a környezetvédő papírtasi allját és a földön landolt.
Szóval a cuccot berekkentettem egy kosár alljára a polcon és vert hadként elsettenkedtem.
Kesztyűt sem vetted le? Remélem pár péksütit összefogdostál a rovaros-olajos kesztyűvel.