Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Csak a mamára gondolok..."

https://www.eternus.hu/vers/116
Cbrre vagy a robeszra gondolsz?
Van amelyik elol a tanknal meg a hatuljan is ivelt,ez a legszelesebb,en is ezt hasznalom,van egy ilyen haromszog formaju ami keskenyebb ulesre valo,van teglalap alaku a hatso ulesre. Siman szajjal felfujhato,sok kiserletezes utan ugy a legkenyelmesebb,hogy szinte laposra le van engedve,de pont akkor simul a farpofakra. Amit meg kell benne szokni,hogy billensz az ulesben,de ha fogod combbal a tankot eszre sem veszed,cserebe konnyu oldalra is kimozdulni ha ugy hozza a kanyar ive. Mar ultem par csinaltatott meg zseles stb motorulesen,de ez mindent visz eddig,mintha egy plussz rugostag simitana a hatso futo felol erkezo lokeseket,egyebkent lehet kapni ilyen betettel szovetes uloparnat,oregek,felfekvesesek hasznaljak.
A seggpárnákból vannak különböző mérethez, súlyhoz, vagy egyenméret, egyenkényelem?
Akkor tavasszal kakucs?
Lassan kész az új városi brutál harcos gépem.Azzal bármikor bárhol.Csak még kéne rá egy első fék.
mindenki egy félhalott seggbosszantóval valami áruház parkolójában éjjel míg az őrök ki nem hívják a fakabátokat
Egy ilyet nyomnank forumtalakozo gyanant,tuti betegre rohognem magam.....
Hogy tepernek a versenyhokedlivel technikás egyenesben egyesbe lenyomnám az egész bandát
Meg vespaval is lehet.

http://youtu.be/j3_uk6xo4JY
Nekem is furdalja az oldalamat,h milyen a 750x.
A versys elott erosen elgondolkodtam rajta,de a felso fordulatszam hianya eltantoritott.....pedig integraval lattam menni a digokat,van abban lendulet 130-140-ig,kozepsztender leveve az idomon fordulnak.....
Ez szomorú.
Ha 150-nel járnék, akkor sem tudnék az enyémen állítani....
Nem is 100-120 al hasznalom.
Nekem sem kellett - nem is lehet! (Na jó, a hátsónak a keménységét a súlyhoz lehet állítani, de az meg jól el van a középső (gyári) beállítással.
Mindig a futomuvon verzik el a dolog,nekem meg meg csak allitani sem kellett.
Az egy jo motor,nekem tetszett mikor probaltam,a nagy elso kerek sem zavart,picit tobb szelvedelem kellene ra,meg vmi kipufogo mert a gyarival konzervdoboz hangja van.
F800gs csak kár hogy nincs 19-es első kerékkel
Rugostag.......dolomitokban probaltam mt09-et,jo kis merges blokk,fek is jo,az elso futo picit puha,a hatso meg egy fos.......mondtam a tulajnak,hogy ez jo motor neked,de nem nekem.....a versysrol alig birtam leimadkozni,kenyelemben,konnyeden tudta tartani a tempot a 09 mogott,pedig nem sporoltam el a gazt a yamahan......a kovetkezo sokk a benzinkuton erte......elete alma volt a 09......javasoltam,hogy ertekelje at a dolgot es ha ragaszkodik a naked vonalhoz,probaljon ki egy street triplet.
Transalp vagy esetleg versys is lehet,seggparna alad es minosegi lesz a komfortod.
Ilyet hasznalok,mintha egy plusz rugostag lenne hatul.
https://www.rider13.hu/termek/...
Sziasztok,

BP-en vagy környékén hol, kinél érdemes bontott alkatrészt keresni? Egy pár Bandit kormány leszorító bilincsre lenne szükségem.
Es kepzeld el a gsxr-t.
Hát igennnnnn.
Az a baj, az az emelés döglött lóba az aranyfog :) Nekem is meg van emelve, meg hátrébb van húzva, kb egyenesen ülök rajta, nekem így jön be.
Aztán a múltkor kölcsönkaptam egy 1150gs-t egy napra. Leraktam visszaültem az enyémre:D
-Ezen meg miért van ilyen rohad alacsony kormány????