Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor csak rendben van...mar 2 hete mind bongeszem a tipust mert talaltam egy gyonyoru KLV-t a megyenkben, 3250 euroert, patina allapotban, s nagyon hajlok ra. A teszteken akkor ez volt amit irtak, hogy sokkal sportosabb a DL-nel a KLV. Irtak meg olyant az angolok, hogy hajlamosabb a rozsdasodasra mint a DL Ezt erti valaki?
Szia!
Megvannak még a hirdetett DL kutyacsontok?
Üdv:Gábor
Igen. Teljesen.
Itt egy nagyméretű kép, ha jó a szemed, akkor a vázon a matricán el tudod olvasni a "suzuki motor corporation" feliratot.

http://p1.bikepics.com/2011%5C...
Én úgy hallottam, hogy más áttétel van a váltóban és még pár apróság, de azon kívül ugyan az. Én a dl-emet leáttételeztem láncszettcserénél mert a gyári áttétel nem tetszett, 200-at így is megy, csak jobban gyorsul és 90 nél tudok 6. ba menni.
Eloszor is boldog uj evet nektek. Lenne egy olyan keredesem, hogy talaltam egy Kawasaki KLV 1000 motrot, nagyon jo aron, es ahogy olvastam egy az egyben megegyezik a Suzuki DL 1000 VStrom-al. Ez valoban igy van? Tudna valaki tobbet mondani e temaban? Megkoszonnem
Na majd ha én is kipróbàltam egy DL-t, erősen gondolkodom egy ilyenen. :)
Párszor. Meg DLen is párszor..
Ültél már FZ-n? Hidd el, nem gyenge, nagyon nem.. 160 utazó meg se kottyant neki, de még a 200 körüli tempó se hozta zavarba, kb 10 mp alatt fent volt :)
Sokkal haladósabb, dinamikusabb a Dl. Azért egy FZ-nek nem sok köze van már a sportmotorokhoz.
Sziasztok!

Én is gondolkodom egy DL 650-es vásárlásán, akinek ilyen motorja van, írna róla? FZ 750-es sportmotorról váltanék ilyenre, szóval ez is kérdés, nem lenne túl "gyenge" ez után? Mennyire lehet vele haladni?
140-150 utazót bír a 650-es? Milyen fogyasztás mellett? De minden vélemény, és információ érdekelhet, 2004 körüli évjáratban gondolkodom. Köszönöm!
Szia!
Nekem lenne egy eladó motorom!
Szia!
Nekem lenne egy eladó motorom!
Tisztelt v. strom tulajok! Vásárolnék egy 650 DL-t! 10 évnél nem idősebbet 60000 km-n él nem többet futottat. Ha valakinél van egy jó állapotban és gondolkodik az eladásán engem érdekelne doboz szett nem hátrány. Kp max 1 millióig.
Sziasztok! Van egy LED index relém suzukihoz, ha valakinek kell!
Van egy Sebring kipufogom eladó 650-re!
Szezonvégi ruházati és bukósisak akció a fehérvári Kawasakiban
10-60% közötti leárazás sisakokra, ruházatra, dec. 31-ig, vagy amíg a készlet tart!
/AGV, SHOX, GIVI, Berik, Spyke, stb/
Szia! Megvan még az ezresed? Mert én cserélnék ülést üdv.
Hali! Elcserelnem 2005ös dl650es ülését a kicsit magasabb dl1000es ülésre.
Nekem is az van benne. Nem fog megszűnni tőle a jelenség, csak kevésbé lesz gyakori. Én hét éve használom, és nem zavar. /már/
Végig olvastam.Elgondolkoztam rajta hogy kap egy Willbers progresszív rugót.Lehet hogy ezzel javul a dolog.
Köszönöm!
Itt már kiveséztük oda, meg vissza. Olvasd végig! Érdemes:
http://vstromclub.hu/phpbb3_/v...
Biztos hogy nem az garanciális motorról van szó,már rég elvittem volna máshova ha nem az lenne.
Természetes?


Sziasztok!
Tudna valaki segiteni Suzuki dl 650-nél enyhébb fékezésnél is felkoppan az eleje.Szervizben azt mondták h természetes.Valakinek volt e már ilyen gondja?