Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig várni kell rá, a szlovák túrán is tötyögött előtte egy chopperes, sztán nem merte megelőzni, nekem meg az egész sort kellett kikerülni és akkor is a futóműre meg a fékre fogta.
Az nem olyan biztos az.
nem néztem meg sajna a hátulján....de ma ha arra járok,beugrok megnézni...
Illetve mindig kelle egy, aki lassabban fut. Ha mi mennénk ataaa, akkor a lassabb az te lennél. :D
Megnézném mikori gyártású...
Néha a 4-5 éves olajokat adnak el.
ha esetleg vkit érdekel,ma láttam ezt az olajat a szigetsztmiklosi auchanban, sárga matricás(akciós) 999ft/l
pénzkidobás....fölösleges gsre ilyesmi,amugy gyárilag is fika a féke,nem segit rajta a tuning fékcsö...tapasztalat...
Akkor tényleg nincs mitől aggódnom!
Vagy jóképű motorosokra.
Fékcsővel kapcsolatos tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi.
Az én motoromon még a gyári fékcsövek vannak (K5) és szerintem időszerű lenne lecserélni a kora miatt.
Néztem a gyárit azt kb. 9500 ft körül tudom megrendelni ill. fémbevonatosakat is EBC és Goodridge márkákban. A fémszövetesek 14-15 ezer körül lennének szállítással.
Használt már valaki fémszöveteset? Javult valamit vele a fékhatás vagy adagolhatóság?
A medvék inkább a Román oldalon vannak, nem Erdélyben. A szemétre mennek.
Ugyanezt az útvonalat jártam be én is szeptemberben + Tolcsván megálltam bort venni ill. megnéztem a múzeumot.
Füzér környékén volt egy-két gyenge minőségű útszakasz de egyébként jó kör volt.
A határ előtt szállj meg valahol, még itthon, és csak másnap menj tovább... Ha 4 napot tervezel, úgy már tényleg lazán bele fog férni.
Az nekem - porckorong-sérvvel, reumával - egy napra túl sok lenne, még autópályán is. Lehet hogy kibírnám, de másnap tuti nem bírnék motorra ülni:
https://goo.gl/maps/7rrkKqkUU1s
Mi itt szálltunk meg legutóbb: (Kercisora) https://goo.gl/maps/1PRTYcj9YCP2
Medve? Lakott település mellett/után szoktunk táborozni, nem az erdő közepén. Eső nem játszik, mert akkor nem megyünk. Ha jó időt ígérnek, akkor megyünk csak. Rossz időben nem érdemes menni, mert nem látsz semmit fenn a hegyekben. Nyilván több cucc kell sátorozáshoz, de mi szeretjük. Egyébként meg rengeteg háznál ki van írva a "cimmerferi", szerintem simán meg lehet szállni előfoglalás nélkül is.
Nekem "csak" 450 km az oda út, lehet bevállalom az új autópályájukon. A vadkempingezéstől félek a medvék miatt, meg akkor túl sok cuccot kell cipelni. Ha éjjel megázik a sátor, akkor másnap délig lehet szárogatni, oda a következő nap fele. Amúgy itthon szoktam sátorozni motoros találkozókon néha, van minden cuccom hozzá.
Az odaút így is 600 km, ha jól tévedek, de utána már rövidebbek a távok, mert ott nem tudok a kb 8. utam után sem "motorozni". Muszáj nézelődni. Címet nem tudok adni, mert mi vadkempingezünk, ami szabályos Erdélyben.
mi is ugy mentünk szept tátrába.....pénteken napközben legurultam hortobágyra snyámékhoz...majd szombat reggel korán indultunk fel tátrába.....lett volna szállásunk popradon,de végül ugy döntöttünk,hogy hazaindulunk még aznap....
Péntek este elmentem anyámhoz Debrecenbe, nála megaludtam, szombaton a zempléni kanyar majd vissza Debrecenbe, vasárnap reggel meg haza Kalocsára. Majdnem 1000 km.
https://goo.gl/maps/36mizt219u72
megismertem a fűzéri meg a pataki várat...én is voltam arra 2015ben a gs-sel meg tavaly az svvel...egy élményparkban...nem jut eszembe,h hol...talán s.a.ujhely...
Boldogkőváralja - Füzér - Regéc - Sárospatak
ez a fűzéri vár?
Tényleg.......lehet nem is írtam hülyeséget.
vagy egy tátra túra...mult nyáron 2x is voltam...egyszer vmikor dög melegben juliusban....meg szept24.i 7végén.az már kellemes volt...le is irtam az sv topikba...