Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény GS-em állt vagy 8 hónapot. Szegényem szívatóval jár, szívató nélkül nincs alapjáratom. Eldugult a karbi?
Üdv, Urak!
Olyan kérdésem lenne hogy tud-e valaki küldeni egy képet a 2005-ös GS500F vákuumcsöveiről hogy mi-mire megy, ki-kivel van? Még a mai napra kéne!
Előre is köszönöm. :)
hát én lefixáltam egyet ma Martin úrral,azokat a dobokat tartottam legszebbnek a gs formavilágához. engedély is lesz hozzá.
A karbi hozzáhangolása lesz a legkevesebb gondom szerintem, szép hangja legyen és hallható az a lényeg. :D
Ezen már én is gondolkodtam de mivel semmi baja és egy normális dob árából több hónapig lehet tankolni a gépet, így elvetettem. Ráadásul egy nyitott dobnál ha jól emlékszem több mindent át kellene alakítani vagy hangolni, pl. a fúvókákat.
Ma ideális lett volna az idő egy kisebb túrához, csak nehéz hirtelen felindulásból szabit kivenni...
Valaki ledobta közületek a gyári kipuffancsot? Gondolkodom most rajta nagyon.
Ez az E jel téma ez mi is pontosan? Ha benne van az E jel akkor megfelel műszakin.?
Rendben köszönöm. Ma-holnap szétszédem, attól függ mikor érek haza a munkából
Sima tolókapcsoló. Le kell húzni a vezetékeket róla, és ki lehet szerelni, kitakarítani kontaktspray-vel vagy WD40-nel.
Vissza szereléskor ügyelj, mert fordítva is vissza lehet tenni, az meg roppant balesetveszélyes! (Kuplung nélkül indít, és behúzva meg nem.)
azért még várjuk meg a hozzáértők válaszát is...
Rendben köszönöm.
az szerintem nem relé, csak egy sima mikrokapcsoló!
szedd szét,takaritsd ki,lehet oxidált és nem zárja az áratkört,ha behuzod a kart!!
Sziasztok.
Olyan problémám lenne gs500f motornál, hogy indítózásnál olyan szinten bekell húznom a kuplungkart, hogy belenyomom kb az markolatba és nem mindíg érzékel, kikell cserélni a markolatban lévő relét? Illetve ha igen akkor mi annak a relének a neve?
Hát igen,abszolút abnormális ez az időjárás. Ezt a hírekben is megerősítették. Sorra dőlnek a melegrekordok. Ma is. Hajnalban 10 fok, délután 17 fok! Ez minden, csak nem normális. 3 jó oldala van a meleg télnek: nem kell havat lapátolni, kicsi a gázszámla és lehet motorozni . Úgy látom az előttünk álló héten megint mehetek motorral dolgozni, egyszer sem fog fagyni. Egy kicsit azért lehetne tél is. Én is inkább koriznék meg síelnék, ha lenne rá alkalom (itthon). De ha nem, hát nem. Alkalmazkodunk.
Az enyémből (2007, 58e km) még soha nem folyt a benzin, de egy hónapnál hosszabb állás után igényli a PRI-t, ha első pöccintésre be szeretném indítani, köszörülgetés / akkumerítés nélkül. Természetesen gáz nélkül, csutka szívatóval.
Megoldódott. Leeresztettem a karbikból a benzint, így magához tért. Folyás megszűnt. Ui. A Mi mocink nem igényli a PRI csap állásos indítást. Maradok a jól bevált full szivató ON állásban módszerrel. Az új kora óta működő módszer..
Sziasztok! 2007-es GS 500 Indítózáskor több helyről is folyik a benzin, . On állásban is indítózás közben. Gyertyákat kivettem, hagytam kiszellőzni, nem indul így sem. Mit tudok tenni vele? Gondolom túl folyt üzemanyaggal.
Én is gondoltam rá de nem valami jó idő volt ma a Hajdúságban. Előrelátóan fullra töltöttem az akksit hátha holnap kisüt a nap.
Egyébként én is 26-án motoroztam legutóbb.
Amúgy érdekes hogy januárban ilyen meleg van régen ilyenkor szánkóztunk nem motoroztunk.
Ment más is ma egy átmozgató kört ebben a szép időben? Vagy csak én szenvedek az elvonási tünetektől? Pedig még karácsonykor is tettem egy kört. Minden esetre jól eset ez a 120km. Kicsit nyálkásak voltak az utak a páralecsapódástól (már ahol délutánra sem szárította fel a nap), de nem hagytam volna ki ezt a lehetőséget ma.

BUÉK és jó túrázást kívánok mindenkinek 2018-ban (is)!
Sziasztok! Esetleg ha valakit èrdekel ,ès mèg nem tud róla!
http://onroad.hu/2017/12/20/2018-ban-harom-tajekozodasi-tura-var-rad/
Mi a Fővárosból megyünk kb 10-en.
Sziasztok!
Eladnám a képeken látható, nagyon jó állapotban lévő sport kipufogót, amely egy Suzuki GS 500 típusú motoron volt. A motor eladásra került, így a kipufogó feleslegessé vált.
Az ára 26.990 Ft, minimálisan alkuképes.
Személyes átvétel megoldható, igény esetén postázni is tudom.
További kérdésekre szívesen válaszolok.
Én is holnap szándékozom elővenni a motort. Remélem gond nélkül felébred, legalább egy hónapja nem volt beindítva.
Kellemes ünnepeket kívánok én is minden fórumozónak! Én sem hagyhattam ki ezt a csodás karácsonyi napot! Menetem is egy 100km-es átmozgató kört. Nagyon jól esett. Ki tudja mikor lesz még egy ehhez hasonló karácsony. Talán szerdán lehet még egy kört tenni idén, de én azt már valószínűleg kihagyom. Folytatás jövőre!
Holnap kora du ha minden klappol, gurulok èn is egy Dobogókői karikát.
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Én holnapra tervezek egy gurulást (csak ha sütni fog a nap), ma családi program volt.
Kellemes ünnepeket!

Áldás ez a +11C , elővettem a vasat a téli álmából :D