Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bármelyik autósboltban.
Sziasztok,

Esetleg tudnátok tanácsot adni hol tudok vásárolni 14x1.25 ös réz alátétet olajleeresztő csavar alá?

Előre is köszi.
Sziasztok!
Egy GS500as motor vásárlásán gondolkodom.
A2es jogsim van, max.500e ft a keret.
Tudnátok pár tanácsot adni mire figyeljek ha a kiszemelt példányt nézem? Illetve viszek hozzá értőt is, de lehet hogy ő nem tudja a tipikus tipus hibákat. Esetleg ha van itt valakinek eladó...
Két személlyel mennyire fürge ?
Köszönöm!
Szia! Szereld ki a membránt, nézd meg a neten, hogy a közeledben melyik motorosbolt árul Saito vagy Tourmax csapjavító kittet (nem GS500-hoz, ahhoz nem találsz). Bontóban egy benzintankba való, teljesen más kinézetű csapból szedtük ki a membránt, két éve tökéletesen működik. Sajnos a bontós sem tudta, hogy milyen motorban volt, de ezek szerint ugyanilyen membránt többfajta csapban is használtak.Ha van a boltban készleten ilyen javító kitt és viszed a mintát elvileg találhatsz hozzávalót.
Nekem is van, de már nagyon régóta nem használom, mert - bárhogy állítva - zavarja a szembejövőket.
Amúgy valóban nem legális, de még soha nem szóltak érte.
Itthon nincs, külföldről tudsz rendelni utángyártottat. A Suzuki csak komplett csapot árul sajnos, nagyon drágán).

https://www.ebay.co.uk/itm/MS-...
Sziasztok!
Az egyik GS-es motorján láttam hogy használ kiegészítő világítást (mint, amiket a nagyobb túraendúrókra szoktak tenni pl GS 1200). Én egyszer azt olvastam hogy nappali menetfényt nem lehet használni mivel a menetfény lényege, hogy akkor üzemelhet, amikor nincs tompított világítás, ami magyarban viszont kötelező. Kérdés ha azok a kiegészítő lámpák is világítanak tompítottként, akkor szólhat érte a rendőr? Ez a lámpa tud angel eyest (ez a menetfénye), tompítottat és refit is--> https://m.aliexpress.com/item/...
A srác, aki használja azt mondta, hogy nem szóltak neki még sehol pedig műszakira is úgy vitte, hogy rajta volt már.
Bocs hogy későn reagálok de aznap nem néztem a netet.
A pályázásra nem volt előzetes regisztrációnk de a 16.20-as felvezetéses menetre már sikerült bejutnunk. Így is jó volt. A szlalom és fékezés-kikerülős placcon folytattuk. A végére azért el is fáradtunk. Összességében ismét hasznos volt a gyakorlás.
Üdv! suzuki gs 500 e 1992. évjárat BENZINCSAP MEMBRÁNT keresek. Tudna valaki linket küldeni, mert én egyszerűen sehol sem találok. Előre is köszönöm
Kint voltam..de a tököm bekkelte ki a tömeget...kicsit chopperoztam aztán beköltöztem a garázsba baxtatni az új szaromat.
Tréningre délután 5re van időpontom, de már kint leszek 12től, hátha jut hely pályázni is :)
Ti mikor jöttök? Hátha összefuthatnánk.
Jahh!
Üdv!
Jön valaki holnap a Hungaroring-re, a vezetéstechnikai tréningre?
De legalább tudod, h élsz! Ha a tv előtt bámulnád a sok fasz celebet, akkor biztos nem fájna a lábad, max. a fejed.
De, tényleg porckorongsérvem van 28 éves korom óta, egy randa autóbalesetből kifolyólag. 50 éves fejjel meg ugye motorozni kezdett a vén hülyéje....
Nincs véletlenül gerincsérved?? Komolyan kérdezem! Bármilyen fura de ha ott gond van attól lehet a lábszáradban csípődben ,bokádban gond..főleg a motorozástól..
Nagyon helyes!!
Örülök, ha beválik!
Én nem mertem "rárabolni", a környékünkön nem tudok normális kárpitost.
Nekem igazából nem is a s*ggem fájdul meg a sok motorozástól, hanem a lábszáraim görcsölnek be - azon meg az ülés nemigen segítene.
Vasárnap 400 km volt a megtett távom, hétfőn egész nap sántikáltam...
Megvettem Jelcsától a GS ülést, amit hirdetett, ma jött meg. Ideiglenesen megcsináltam a szakadást, ami volt rajta. Már sötétedett, mire kész lett, de azért mentem egy próbakört.
Sztem qva jó lesz!
Még most is jó szar és most is szeretve van!
az én szarom jó szar volt..és nagyon szerettem
Körbetekertem spéci szövetszerű ragasztóval a bowdent lent a hengernél a kihajtásnál,minimálisan ereszt de használható legalább addíg a moci. Holnap megyek bárdihoz rendelni szimeringet. Köszi a cikkszámot,szerintem még mindíg meresgélnék. :)
Bárdiéktól írtak,2750ft a gyári.
Csak "találtam" a méretet, nem mértem - ellenőrizd!
Itt a Suzuki cikkszáma: https://www.motorcyclesparepar...