Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz,

de van egy szint - pedig nálam bizonyos esetekben elég alacsonyan van - ami alá szerintem nem illő menni, én ennek adtam csak hangot. Sőt. Én csak jeleztem (érzésem szerint) finoman, hogy én azért másztam le anno arról a bizonyos Darwini fáról, hogy tetteimet az ezen a tájékon honos, elvárt, megszokottak szerint tegyem. Ami nem biztos, hogy jó, de ez az elvárt. Más szerint nem és ő úgy is él. Na, én nem abba a halmazba tartozónak vélem magam annak ellenére, hogy vannak a halmazainknak közös elemei.
Nem volt benne szándék az okításra, nem volt szándék a feddésre, mert tudom, ezek teljesen hasztalan dolgok bizonyos esetekben, amikor az öntudat, a magabiztosság, a nárcisztikus hajlam megjelenik az emberekben, legalábbis túlzó mértékben.
A stílussal, mint egyediséggel semmi baj sincs, pontosabban még akár kívánatos is, de csak amikor nem már kárára történik. Manapság igen rossz irányba fordult az emberiség, a távolból történő emberkedés szerintem nem stílus.
...vagy lehet, csak nem az enyém.
Freelac és Ganja, ne erőltessétek ezt a dolgot. Valszeg mind a ketten jó arcok vagytok, Ganját ismerem vmennyire, van egy stílusa, el kell fogadni. 1x kell együtt motorozni, sztán belátjátok majd, h szép az élet.
Nekem Róna fékbetét van hátul, csikorog és eszi a tárcsát
Sziasztok!
Tegnap jöttem haza horvátországból a kis GS-el. 2 személy, tanktáska, givi 40 literes nyeregtáska+35 literes hátsó doboz, magyarul jól meg volt pakolva szegény. Minden rendben volt, nagyon jó vizsgázott, hazaértem betoltam a garázsba, ma reggel viszont ez fogadott. Egy kisebb olajtócsa volt alatta. Ránézésre olyan mintha a központi telóból folyna. Utólag belegondolva sajnos nem állítottam indulás előtt a teleszkópon, lehetséges, hogy a nagy súly miatt egy bukkanóban történt vele valami? Vagy csak szimering ?
Találkozott már valaki ilyennel?
Köszönöm előre is!
Széles utat!
Köszi mindenkinek a hasznos megjegyzéseket! Várom, hogy akkor megtalálod-e vagy van-e neked, akkor az jó lenne! Jó lenne ha minnél előbb össze lehetne dobni a motorom, mert már rosszul vagyok, hogy nem tudok motorozni.
A GS-em meglátogatta Svájcot is! De nincs vége a szezonnak, galéria legésöbb Szeptemberben! Olcsó benzint, széles utat!
fékbetét vazzze ... nem vég ,nem fég...
Ne fáradjatok végbetét ügyben, megtaláltam. Róna Tamás kft. Tahi út 95.
Az utcai változat előre vagy hátra 4000Ft/pár.
Szia Lady!
A Virago fórumon találtam egy generátor tekercselőt, állítólag jól dolgozik, postán el lehet küldeni hozzá a rosszat. Egy telefont megér.
http://www.generatortekercs.hu/
Helló

Régen, 2010 körül valaki emlegetett talán angyalföldön egy fégbetét felújító céget, párszor voltam is ott, a régi kopott betétet bevittem és ha épp volt raktáron (amikor mentem volt) kaptam érte újat azaz új kopóréteggel, baráti áron Nekem jók voltak azok a betétek, azóta kipróbáltam több gyárit is, Igazából nem tapasztaltam nagy különbséget az én vezetési stílusommal.
Esetleg ha valaki tudja melyik ez a cég megadná az elérhetőségét?
Előre is köszönöm.
Egy utángyártott alkatrész rosszabb minőség mint egy gyári, ezért inkább bontottat (használtat) ajánlok. Elvileg nekem maradt egy, napközben írok PÜ-t. Jó bulit :)
Újat utángyártottat találtam 1 helyen, a használtak alig olcsóbbak mint az újak, úgyhogy szerintem megrendelem azt, a használtról ki tudja, hogy az milyen...
Nem erőltetem.
És szerencse, hogy csak te gondolod így.
..szar érzés lehet.....motor meg otthon röhög a markába.
sokan vannak?
Én is úgy gondolom,hogy csak frázisokat tudnál csattogtatni...szóval ne erőltesd.
...meg aztán a származásod és neveltetésed
""...még mire használhatóak ezek az egy...olykor két mondatos jól hangzó faszságok?"

Úgy gondolom, ezek után felesleges bármit elmesélnem.
Találtál már bele tekercset?
Mi már itt vagyunk, én csak utasként sajnos a rohadt generátor tekercs miatt.
ohh én pénteken még Anyát fuvarozom Balcsira...este meg már menjen a fene
Eddig úgy néz ki hogy pénteken este érünk fel Sirokra. Kell egy kis lazulás...
kéne egyet kocogni arrafelé..mióta elütöttek nem ültem egyik szaromon sem..
üdv!
Sirokra jön valaki?
A neveltetést és a származást írtad elsőként.....a többi sallang arról szól amin változtathatsz..ha akarsz....sejtem ,hogy nem akarod felfogni a különbséget...de ez a te Világnézeted oszt ámen.
Van problémám az általános műveltséggel...és hazugnak tartom aki ezt nem vallja be....cserébe vannak önálló gondolataim.
Lássuk mire jók ezek idézetek?
Kultúr dzsentrik remek eszköze az emberek bizonyos százalékának megtévesztésére.
Bölcs Coelhoként meséld el ,hogy azon kívül,hogy csillogtatod velük pallérozott elmédet..még mire használhatóak ezek az egy...olykor két mondatos jól hangzó faszságok?
Mert!!!
Ha egy színdarabot,verset...párbeszédet (na azt nagyon pontosan) idézel akkor azt mondom..le a kalappal. (persze mivel szarul kezdted (származás,neveltetés...egy életre buktad az elismerést)
Egy dolog viszont tény. A műteher,nagyobb fogyasztó használata mérés közben hasznos segítség a puncinak.
aki mellesleg egyre szimpatikusabb,mert nem fáj neki ha olajos lesz a keze...sok pöccsel született emberrel ellentétben.
Nem.
A megkülönböztetés egyáltalán nem negatív vagy pozitív lehet csak. Az én hajam szőkébb mint a tiéd (ez csak példa).
Én leírtam, és megint másodszor magyarázom, hogy nálam bizonyos dolgok nem opciók, ez lehet viselkedésbeli eltérés vagy bármi más. Én nem eszek kutyahúst sem, a kínaiak igen, de ettől én nem nézem le őket, tudomásul veszem, hogy ők ilyenek.
A neveltetésről és a származásáról valóban nem, de azt nem hiszem el, és itt szerintem senki más sem, hogy idejársz x éve, van y ezer hozzászólásod sem és nem tudod, hogy itt mi az illem. Például a nőt nem pinázom le. Pláne ha tisztességesen kérdez.
..
A másik: neked valóban van problémád az általános műveltséggel, az IDÉZET eleve nem lehet lopott (oximoron ez a javából), pláne, ha odaírom a szerzőjét, tulajdonosát, kitalálóját, szellemi atyját. Hisz benne van a kifejezésben magában: idézet. Idézem, ismétlem valakitől, valahonnét.

De a nagy baj nem ez, hanem az, hogy ezt magyarázni kell. Biztosan sokkal többet értesz a motorokhoz, a szakmádhoz, nagyobbat ütsz, pontosabban lősz, vagy több a pénzed, de hát... akkor is.
"Félreértésben vagy, én senki neveltetésére és származására nem céloztam, kivéve a magaméra"

..ezzel mintegy megkülönböztetve azokat akik ettől eltérnek. A neveltetésről és származásról senki nem tehet...a többi most,hirtelen felsorolt dologról igen.
Összegezve az első két tétel miatt annak tartalak aminek az utolsó mondatodban jellemezted magad...
a többit pedig leszarom ameddig nem velem vagy a hozzám közelállókkal kapcsolatban bizonyítod az ellenkezőjét...
Én szimplán csak paraszt vagyok...de ezt nem titkolom cizellált megfogalmazással...lopott idézettel.