Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülnék ha megosztanád, hogy honnan szerzed be ilyen jó áron!
Amúgy utánanéztem az utángyártott dolgoknak akkoriban, láncból pl drágább lett volna pár ezressel, levegőszűrő az a fele lett volna, olajszűrő kb egy ezressel lett volna olcsóbb. Annyival nem lett volna olcsóbb. Viszont a "suzukis doboz" is biztos sokat emel az áron, de cserébe nekem valamilyen szinten megnyugvás is, a gyári alkatrészek híve vagyok.
Nekem most cserés a láncszett, gyári 30e. Levegőszűrő is töredéke mint amit írtál. A kereskedésekben a suzukis doboz az, amiért súlyos ezreket ott lehet hagyni.
Én a győri realmotorban.
http://www.realmotor.hu/ Elég jó árakat tudnak adni. Most épp láncszett akció van, 15%.
Hol szerzitek be a gyári alkatrészeket?
Szia ! Ezer bocsi, de most kerültem gép elé, és még ha még aktuális az infó akkor a keresett színkód az index idomodhoz az YD8, a motorod évjárata pedig 2006. A vázszám az alapja minden adatnak. Azért ha fényezésre kerül a sor egyeztessél a fényeződdel, mert a 2000 utáni motorok fényezett alkatrészei 2-4 rétegű ( aláfújásos ) technológiával készülnek gyárilag, ez azt jelenti, ha valaki nem megfelelő szaktudással áll a dologhoz akkor jobb esetben az árnyalata, rosszabb esetben a színe sem fog stimmelni. De ez nem jelenti azt, h nem lehet reprodukálni a gyári elemeket. Üdv.
Én is motult rakatok bele, 5100-as 10w40. Nekem a 7100-ast csak akkor ajánlották volna, ha pályázok és/vagy folyamatosan magas fordulaton van pörgetve a motor.
Olajszűrő és a levegőszűrő gyári. Azért arra kíváncsi lennék ki a gyári alkatrész beszállító, a mann filterről ezt el tudnám képzelni simán.
Én tavaly tavasszal csináltattam egy komolyabb karbantartást. Láncszett (45000Ft), levegőszűrő (8970Ft), olajszűrő (3800Ft) ez mind gyári, gyertya csere (4db 11600Ft), fékfolyadék és hűtőfolyadék csere, kapott új gumikat is.
Mindenképp Motult rakjál bele. Ha nem vagy Rossi, elég bele az 5100. Én 10W-40-et használok.
A mennyiséget megtaláltam(3,6L). Talán 10w40 a gyári azt hiszem, érdemes mást használni vagy jó ez?
Melyik viszkozitást ajánlod? Mennyi megy bele?
Mostanaban a Bardi-auto-s boltban veszem meg az olajat + szurot a tavaszi akciojuk soran nem kicsi kedvesseggel es a tavaszi akcio soran adnak melle 1 lancsprayt .Tobb markat-viszkozitast kiprobaltam.HA TEHETED akkor a MOTUL 7100-assal nagyon megadod neki ami jar neki. 2. variacio az 5100-as. Szurobol MANN-t vettem az utobbi idoben.Levegoszurobol gyari volt mindig.

Ha nem csinaltaltal meg ilyet inkabb bizd hozzaertohoz.....................
Szia Peti !

Tobb ismerosom itt a kozeledben Szolnokon csinal ilyet :Szolnok city
Bende Sándor
06702564090
https://www.sportmotor.hu/vide...
És honnan érdemes beszereznem ezeket?
Sziasztok. Lassan esedékes lesz nálam a szezon előtti szervíz. Nekem ez lesz az első szervizem a GSR-el. Ki milyen olajat, olajszűrőt, levegőszűrőt ajánl? Ezeket mindenképpen cserélni akarom. Mit érdemes még elvégezni (lánc tisztítás, kenés stb)? Mennyire bonyolult ezt otthon elvégezni?
Engem összekötő érdekelne, de nagyon
Bár erre a dobra én is kíváncsi vagyok!
Halee! 15000?? Az meg milyen kipuff?
Sziasztok érdekel valakit sport pufó gsr 750 hez ? 15 000 ft db killer benne van E betüs
Köszönöm, kormányos, remélem ki tudom silabizálni, hogy melyik lenne a helyes kód. :-)
magában a vázszámban a pici ezüst idomnak kötve hiszem hogy szerepelni kell.
megjött a kokecoló. sikerült a megfejtés mehetsz recskázni gondolom erre áll fel
Ugyan, dehogy. :-)
remelem nem sertettelek meg !
Tényleg egészen bugyuta volt tőlem a kérdés, de végül is természetesen megvan az alvázszám: JS1B9111100113486
okmanyirodaban rendorsegi nyilvantarto stb