Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van időpont jelezzetek ...Köszi!
Valahol az M0 án veled
Engem érdekelne.. : ) Mikor hol lenne a tali?
Ezzel mi legyen csikanók?
http://youtu.be/ibonmbNtF6c;t=2s

Egy kis zenés videó a balatoni túránkról :)
De szepen mobdod!
A lényeg hogy jöjjön össze ;)
Nem ülök repülőre, mert fosok!
Vonat eleve kilőve, nem gyorsabb.
Azt meg h milyen mennyiségű motorozas okoz felüdülést.... nyilvan rakosgatom apicsam ide oda mert lesz baj. Barcelónabol nem könyvet akarok írni, ami 3 napba belefer az benne lesz, ami kimarad meg nem. Autópalya csak az olaszoknal lenne. Egyreszt ott mar jártam, biztonsakosabb (talan) gyorsabb, illetve sloveniaba.
Mentem en mar 1100 at egy nap. Megneztem a gyereket h tenyleg az adriaba pancsizik-e.2800- 2900 a 6 napos túra. Az 5000 eleg a 10.
Ki így latja, ki úgy. Ezert írtam h bevallalós.
Bécsből megy szezonban heti egy vagy két vonat. Livornoig. Lényegében az éjszakát ott töltöd, tehát amíg alszol addig lejutsz. Ez szerintem elég vonzó. Összegre nem olcsó, de nem sokkal drágább mintha motorral tenned meg a távot (benzin, autópályadíj, plusz szallas stb). Szerintem egy jo alternatíva csak nem igazodik a szardíniai komp menetrendhez, nekunk eddig ezért esett ki mint opció mindig.

De azert Livorno még elég északon van, onnan a deli régiók elég messze vannak. Meg szerintem azok nem igazan motoros célpontok (se Amalfi, se a csizma labszara/sarka vagy Szicília). Nincsenek jo utak nagyon, viszont rengeteg a látnivaló. Az meg motoros ruhában nem az igazi. De mindenki másképp közelíti meg ezeket. En pl most megyek 4x a csizma sarkára, fapadossal 20e oda-vissza, es ott inkabb autóval bejárni. Szuper hely, de Motorozni máshol jobb ;)
Egyszer néztem, kb 24ora a menetidő. Tehát egy nap fullban. Ha sielsz a kompig akkor plusz egy nap bruttó, ha nem sielsz a kompig akkor bruttó 2nap még erre... Tehát min 4-6 nap csak az oda-vissza út. Egy hétre ne oda menj, hanem akkor inkabb a két sziget közül valamelyikre. Ha motorozni akarsz, de durván akkor Szardinia. Ha nagyobb az igény a latnivalokra meg lassúbb németekre, akkor Korzika. Barcelona szep, de szerintem az inkabb repulo es ott maszkalas gyalog. De ez az en véleményem, nem akarlak lebeszélni semmiről;)
Szolnokrol nem megy ???:}}}}}}}} .....................
Még nincs.De nem nagy etvasz,bécsből indul és nem olcsó.Viszont kényelmes.
Hello,

Vonaton történő motor szállításban van már tapasztalatod? Hogyan is működik ez pontosan? Esetleg valaki más itt csinált már ilyet? Én is szívesen motoroznék Spanyolországban, vagy Dél-Olaszországban, de hogy lábon vigyem le a vasat odáig az majdnem kizárt.
Persze hogy meg lehet csinálni,nem kérdéses.

2000Km leggyorsabban autópályán motorral minimum 2-2,5 nap-Az oda-vissza 5 marad barcelonára és környékére 3 amiből az odaúti pálya miatt olyan leszel mint a mosottszar.
A belefektett pénz/energia nem biztos hogy a legtöbb örömforrással hálálja meg.
Esetleg mivel útközben rengeteg csoda és látnivaló van érdemesebb 2-3 napos bakugrásokkal szállást választani az útvonal mentén és mindent kiélvezve nem autópályán menni.Jó és tartalmas lehet de időigényes.Két hét 20 nap.Sok élmény kevés fáradság az is jóleső.
Ha nincs csak 10 nap és a cél fix akkor érdemes szállítani,kevesebb a motorra eső költség,váltva vezetéssel nem fáradsz el és több időt töltesz a célnál örömforrásként.
Nos ezt úgy mondom hogy szardíniára lábon mentem,nem bántam meg de a visszaút ezer ilométere pályán az ellenségnek sem kívánom.
Jövőre tuti leviszem valahogy a motort,ha nem jön össze 4-5-6 motor amivel megéri kisbuszt bérelni akkor vonattal bécsből.
Hidd el hogy siman teljesíthető, bevallalós, ennyi!
Autóval meg lassabb es ha elnézed nekem nem ültetnem a vasat mellem a repülőn.
Ott a pont! A komp!
Abdul mennyi időt vesz igenybe a kompozas?
Te jartasabb vagy ebben
Azokat én is,előbb legyen meg a motor.
Valami sneciről ne ezzel el,de fasza kanyargós arra az út úgy hallom.
Az egyik jobb mint a másik. Az egyiket Szadinianak hívják;))

Illetve ha Barcalona akkor komp oda Livornobol/Genovabol... De szerintem is rövid idő arra a körre.
Ott sem voltam meg ! Na azt joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo lenne lemotorozni !

A jovo evi Tura terveket meg nem ismerem , majd figyelem a beirasaid !!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ha már bacelonába elindul az ember Malaga-Ronda-Gibraltárt és környékét nem igen hagynám ki.
Ammeg két hét.
Nehéz na.Akkora az ország.
Így maradok jövőre a két szigetnél.
Vagy korzika vagy Szardénia.
Erre gondoltam En is !!!
Barcelona inkább szállítós meló.
8-9 nap oda-vissza vagy értelmetlen vagy húzós.És szinte csak autópályát látnátok.
...az mar 3 GSR lenne !

Oda mar autopalya kellene rendesen
Ha Misi szervezne az lenne a legjobb