Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Supertrapp, nem E jeles, gsx 1400-on volt.
Érd.: taralaszlo78 kuk. gmail.com
www.delkevic.co.uk
elérhető áron- persze Euro függő- szépen kidolgozott, többféle verzióban.
Mondjuk az új tárcsa árától én is dobtam egy hátast. Az ebay-en vettem kínait 38e körül itt volta pár. Nem rossz. Bár mióta megvan a motor küzdök az első fékkel. Szerintem ezek is ütnek. Mindig úgy kell átrugdosni a vizsgán.
Tulválalásról 1-2 szó.......
Tavaly még Hornet900 gépem volt. Már ősszel tervezgettem az idei nagyobb turákat. Junius elején Dolomitokba megyek 1 hétre stb. Hornetet hirtelen eladtam. Motort néztem, 1400000 ig. Több motort megnéztem 1500kmt kocsikáztam mire meglett az igazi. 4-5 évig biztosan megtartom. Sajnos ez eladó fékbetét cserét mondott, sajnos nem ugy lett.
Mint láthatod kioufogót is vennék, de ha nem muszály 120e nem adnék 2 tárcsáért hiszen a motor 10% .
Valójában nem annyira gyenge, de 6 dugattyus féknek nem így kell fognia a vasat.
Ha megveszed a bontott tárcsát akkor csak felszerelés után derül ki, hogy jó-e valójában, ha már ennyire csak ez fér bele, próbálj meg egyeztetni az eladóval, hogy 2 napot adjon visszavásárlásra! Bár szerintem nem fog, hiszen én sem lennék benne biztos, hogy azt a tárcsát hozzák vissza amit elvittek tőlem! Lehet ebben a formában az olcsó lesz a nagyon drága, de nekem nem fáj a fejem ez miatt, hiszen nem én vállaltam túl magam.
Annyit most nem tudok erre szánni...
Szerintem használtat ne vegyél.
tárcsám az kuka. Nem is tudom hogy járt ezzel az ezelőtti tulaj. Egy biztos 320-as hatdugattyusnak meg kell emelni a hátulját , még ekkora sulynál is.

Básztinál 40-45000 a hayabusa tárcsa állapottól függően. Jobb időben elmotorozok, ugyis szoknunk kell egymást.
A tárcsáknál arra jutottam, hogy kb. 0.01 mm kagylósodás már erezhető, de még a műszakin átmegy. Ez annyit tesz, hogy egy jófajta mikrométerrel, éppen, de nem könnyen meg lehet állapítani, ha sikerül 8-10 pontján a tárcsának, de lehetőleg ugyanazon rádiuszon megmérni a vastagságot.
Sziasztok! Ha gondoljátok már működik a regisztráció.
Ajánlj valamit. Nekem csak útban van. Hátha megegyezünk.
várnék olyan fotókat is ahol dupla sport kipufogó csatlakozás és függesztés látszik. Köszönöm.
Azta hogy felpörgött itt az élet!
megkaptam. Gondolkodok.
Küldtem mailt neked.
érdekelne mennyi lenne a doboz?
Nekem a gyári pufó berhelve van és bármelyik Yoshimura dob elbújhat. Na ez az én bajom. Kell 1 pár sportdob de ne legyen zavaróan hangos.

Féktárcsa.......... Básztinál 40-50 közt vannak 4.8mm vastagságú tárcsák. Ha nem jó nem veszem meg. Ami most a gépen van az 4,55mm de kagylós és alig fog.
Használtan nem érdemes első tárcsát venni...kb mind kagylósra kopik. Nekem van vagy 4 pár...EBC vagy valami ázsiai picit olcsóbb, de kockázatosabb forrás.
Saját véleményem, hogy a gyári doboknál nincs szebb a 4-2-be esetében. A hosszú nyugalmas élet is ezzel garantált, mind a hengerfej, mind a tulajdonos életében.
Oda en sem tudtam. . :(
Sziasztok.
2 hete vásároltam egy nagyvasat. Keresnék sportkipufogót a 2 pufós változathoz, illetve első tárcsákat.
Sajnos a gsx1400.hu oldalra 10x próbáltam regisztrálni de nem jött össze így csináltam egy facebuuuuukos csoportot.
https://www.facebook.com/group...
Lenne sok-sok kérdésem motorral kapcsolatban a későbbiekben.
Sziasztok!

Hétvégén sikerült megszereznem egy nagyvasat és van pár dolog amit az előző gazdi felpakolt rá, de én megválnék tőlük szerintem nem horrorisztikus árakon.
Ha esetleg valakit érdekelne, taralaszlo78 kuk gmail.com
Hátsó láncvédős sárvédő, krauser doboz a felszereléshez szükséges minden tartozékával, két sisakos, belső mérete: 53,5x34.
És egy egyedi, gyáriból átalakított ülés, alacsonyabb , mint a gyári és színesebb is
Árakat emilen , ha érdekel valakit valami, írjon. Köszönöm.
Képek:
Hello!

A Suzuki GSX 750 F -ben van szinte ugyaz a 750-es erőforrás. Pár évig gyártották csak, ezért van belőle kevés, és nem volt túl felkapott típus a többihez képest ami igazán csak a rossz időzítésnek köszönhető, nem a technikának magának.
Különös típushiba nem ismeret. Ugyan azokra a dolgokra kell figyelni mint bármely más 15-18 éves motornál.
A honda sevenfifty topicban CBlaci birtokol ilyet elég régóta...
Üdv!
Mivel a GSX 750-nek nem találok topicját ide írok.
Motor vásárlás előtt állok, eddig 600-as Bandit és Hornet volt a két lehetséges típus. Az Inazumát nem is ismertem. Mit kell tudni a 750-esről? Hirdetéseket nézve elég kevés van belőle forgalomban (vagy senki nem akarja eladni). Mennyire biztosított az alkatrészellátás? Mik a típushibák, amiket a szokásos dolgokon kívül érdemes figyelni vásárlásnál?
Üdv!
2 db. gyári, karcmentes kipufogó dob, ha kell valakinek...
30/579-9257
Üdv eladó lenne gsx 1400 motorom 19500valós km ujjszer gumik 3dobozzal plexivel akropovic dobbokkal 2004-évj irányár 16000000ft gyáriállapot érd 06202257247