Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Ti hogyan inditjátok hidegen a mocit? Szivato, Pri használat, gázkar állás érdekelne. Köszi
Ha a 6-os úton jünnek a Pesti srácok akkor adonynál én is becsatlakoznék a benzinkuton!
A legöregebb katanát vettem elő,mivel annak élnek a papírjai elkezdtem pucolni,pusztulat állapotból leszedtem mindent róla,most már a boci motor figyel benne,némi lakatos munka és fixálni lehet mindent
Ez egy zabi gyerek lesz,meglátjuk mi lesz a végén
Csak nem összerakod az öreglányt András? :)
Jó estét kiáltok nincs valakinek felesbe egy első teleszkóp párja ? egyenes legyen annyi a lényeg :) 94 körüli 750es a jószág
Szia , beszéltem vele ,de sajnos nem tudott jó hírekkel szolgálni. Annyi a munkája ,hogy nem tudja megbeszélt időpontba bevállalni mert lehet előttem vannak már 20 mire felérek.
Két három hét mikor biztosan kész van tehát fel kell menni otthagyni és utána megint elmenni érte ,azért ez 200 km-ről elég macerásnak tűnik . Elmondás alapján is tudja mi a baja,de megcsinálni mikor lesz idő azt nem tudta megmondani
Nincsen benzinpumpa. Az meg hogy nem telt meg a benzinszűrő az egy dolog.
Idővel az változik.
Első indítás előtt rakd át PRi állásba a csapot hagy teljen meg minden.
Pár perc múlva ne felejtsd el vissza tekerni On-ra. Aztán lehet indítani a vasat :)
Sziasztok,

Van a bociban valamilyen benzinpumpa? Vákuumos pl. A fő kérdés az, hogy kicseréltem az átfolyós benzinszűrőt a tank alatt, de csak nagyobb méretben kaptam megfelelő átfolyásút belőle, így nem sok lejtése van, inkább fekszik. Jó lesz ez így vagy majd kiderül?
Sziasztok!
A korábbi szavazás végeredménye az húsvét volt, de a kormányunk bizonytalansága végett sajnos át kellett tenni erre a napra, mert ez legalább fix! ;) SZÓVAL!
A Tali kezdete Április 30 Vasárnap 10:00-tól gyülekezünk a Patkó csárdában Sárbogárdon, ott Iker János társunk vár mindenkit sok szeretettel, valamint pogácsával, üdítővel, szendvicsekkel.
Onnan 11órakor egy közös "felvonulás" keretében átgurulunk Dég községbe a Festetics-Kastélyhoz, ott nagyjából 35-40percet fogunk eltölteni. (fotózkodás a motorokkal a kastély elött, valamint a parkban egy kis nézelődés)
Körülbelül 12:00-12:30 között vissza érkezés a Patkó csárdába ahol finom ebéd vár mindenkit!
Ebéd után egy kis szieszta.(egy kis szabadfoglalkozás, új kapcsolatok kiépítése ;) )
Felmérjük a sátorok mennyiségét és ha több mint ami a csárda területén elfér akkor később valamikor a délután folyamán (aki két napra készül) átgurulunk a dunaföldvári kempingbe http://www.dunafoldvarfurdo.hu... ahol sok-sok sátor elfér kényelmesen és akkor ottalvás a fürdő területén.
Másnap mindenki saját belátása szerint indul a szélrózsa valamely irányába. ;)
A Kastélyos fotózkodás egy minimális költséggel jár sajnos, erről fixen késöbb fogok tudni tájékoztatást adni, de megnyutatásul előreláthatólag 500-600 HUF fogja betakarni fejenként.
Üdv eladó egy gyári kipufogó 15e ft-ért érd:zolimotor@gmail.com
Korrekt ár ,nálunk egy karbi szinkron pucolással 25 és ki tudja milyen végeredménnyel .Valahogy majd összehozom .
Nekem tavaly szelephézagolás plusz karbi szinkron, bovdenek átnézése, olajozás került 30-ba. Most is épp nála van. Lett rá rakva sport dob, meg új gumikat kapott. Ezek lesznek felrakva, összhangba hozva :) Tavaly május óta nem kellett hozzá nyúlni. Most is csak ellenőrzés lényegében, szezonra készítés. Szerintem ha van, aki tudja orvosolni a kormolást, fogyasztást az ő lesz. Bármi nem stimmel, meg fogja mondani
Köszi , pont az lenne a cél ,hogy közbenső állomásokat kihagyjam . A távolság viszont gond,bár ez csak megbeszélés kérdése viszont adódhatnak előre nem látható problémák
és esetleg ott kell hagyni a vasat alkatrészre várva stb... No akkor én mit csináljak 200 km-re a lakóhelyemtől Majd meglátjuk, a vas jól megy ,de a régi problémával küzdök a kipuff kicsit fekete (nem eszi az olajat ) és sztem sokat fogyaszt pedig megvettem bele a gyári légszűrőt ,de a helyzet változatlan .Beszélgettem motoros cimborákkal azt mondták
amelyikben nincs katalizátor annál azért előfordul a kormosabb kipuff ha rövid távokra használják ,de engem zavar . Kérdezném valami nagyságrendi árat tudsz-e karbi szinkron tisztítás beállítás mennyi szokott lenni Tasi-nál ? Csakhogy mire számítsak ,hiszen láthatóan az ülésnél is megtaláltuk a megfelelő embert, és normális áron el lett végezve a munka .
Nem probléma a pénz, ha a befektetett meló és a végeredmény arányos az árral !
Szia!
Tudom, hogy neked Pest megye messze van, de én csak Tasit tudom jó szívvel ajánlani. Ha azt szeretnéd, hogy azonnal jó legyen a mocid, és ne kelljen 2-3 szerelőt megjárnod és emellett egész évben megbízhatóan működjön, akkor Ő a Te embered.
Én budapesti vagyok, de akkor is hozzá vinném szervizelni, ha elköltözne Zalába.
Az emberek mindig mennek az olcsó felé, és a legtöbb esetben végül csak az olcsó szokott a drágábbra kijönni. Motornál ez pláne így van. Inkább keresgélnek az emberek helyi mindent tudókat olcsóért, aztán megtalálnak még 2-3 ilyet, mire el tudnak döcögni a mocijukkal. Tasinál nincs ilyen. Amit ő megcsinál, az bizony meg van csinálva.
Biztos hogy léteznek még hozzá hasonló tudású és lelkiismeretes szerelők, de én biztos nem keresem már őket.
Sziasztok , ma elindítottam a vasat és gurultam pár km-t .Kellett párszor indítózni mire elindult, szegénykém nem ment már vagy 4-5 hónapja .
Tavaszra kellene valami megbízható szerelő aki a karbi szinkront és a benzinszintet beállítja ,de sajnos a környéken nemigen tudtak ajánlani senkit .
Lenne is egy ilyen kérdésem hozzátok , hogy Dunántúlon nem ismertek valakit aki ezt a 750-s még karbis motort profi módon be tudja állítani ?
Somogy Baranya Tolna Veszprém Zala megye még belefér én somogyi vagyok 100 km belül még elmennék .
Ha valaki netán sportlégszűrőben gondolkozna:
http://www.jofogas.hu/budapest/K_N_Sportlegszuro_KN_SU_7592_62598270.htm
Én voltam ma Tasinál és meggyőzött, hogy maradjon a vasamban a gyári
Ok. Majd figyelem a fórumot,és szólok egy falubeli srácnak is akinek szintén egy 750-es gépe van. Jó lenne 30-40 GSX F-el együtt gurulni!
Nekem a 30-a is megfelel. :)
XI. ker-bol csatlakoznek a Bp-i csapathoz... :)
Varom az infokat.
Koszonom.
A programok még szervezés alatt. A dátum április 30. Ez már végleges. Az őszi találkozón 30 körül voltunk. Majdnem végig szakadó esőben nyomtunk egy kb 150 km-es gurulást. szóval a társaság nagyon lelkes :).Sokan megyünk majd Budapestről. Ha ott csatlakozol, akkor tartalmasabb lesz :)
Heló! Tulajdonképpen a szomszéd faluból gurulnék át Sárbogárdra,vagy meló után mennèk egyből Budapeströl. Ez részlet kérdés. A programokról van infód? Kb. mekkora létszám szokott lenni?
Szia!

Honnan érkeznél?
Helo! A találkozóról érdeklődnék. Ez már biztos időpont? Olvastam,hogy Sárbogárdon lesz. Van esetleg valami utiterv? Szeretnék elmenni a Facebook -on nem vagyok,innen próbálok tájékozódni. Az időpont és a hely is jó lenne.
Sajnos VÁLTOZÁS VAN A TALÁLKOZÓ DÁTUMÁT ILLETŐEN!!
Mivel a mi kis viktorkánk ott fent beharangozta, hogy nagypéntek munkaszüneti nap lesz. Sok-sok hír a googleban arról szól hogy az lett. Aztán jött a hideg zuhany, mert nem szavazták meg. :/ Erről persze alig található hír a neten, de sajnos így van. Beszéltünk több munkaügyessel Győrben is és Tatabányán is valamint a tatabányai APEh egyik munkatársával is akinek ugyebár már csak hivatalból is tudnia kell, és sajnos egybehangzóan azt mondták mindenhol, hogy nem lett megszavazva, így munka nap lesz a 14-e.
Ezért SAJNOS MÓDOSÍTANOM kell a találkozó időpontját: 2017.04.14-ről
2017.04.30-ra!
A megértéseteket köszönöm! Akinek a dátumcsere miatt nem jó, és nem tud eljönni attól elnézést kérek, sajnálom!
Ettől függetlenül remélem szép számban össze fogunk jönni, és ragyogó napsütéses időben lesz részük a jelenlevőknek!
Aki se facebook csoportban, se itt nincs jelen azért nem sokat tehetek. Annyit viszont igen, hogy ide is beirogatom a fejleményeket és ha van visszajelzés, akkor továbbítom a szervezőséghez. Illetve majd még beírok ide emlékeztetőt egy hónappal, egy héttel előtte.