Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Dobjbegy e-mail címet és küldöm. Egyébként Facebookon vagy egy Boci közösség. Nagyon segítőkészek, csak ajánlani tudom!
Szegecsek.
Fuuu. Most meg azt nem tudom mi az a csángós. Bocs.
A diszk tárcsát jelet szal 2x nem kell írnod. Egyébként is angolul nem diszk hanem rotor. Legalábbis mi így hívjuk.
Ha a csavaroknál lazul fel akkor gáz. Ha a szegecséknél akkor nem.
Szia.Van.Ha érdekel 70-3179083.
Udv Pali
Juj bocsi, te csángós vagy. Az első vellák, villák, vagy ahogy hívod. De a diszk tárcsák lazultak fel picit. Remèlem annyira nem gáz.
Mi az az amortizerek????
Sziasztok. Lehet hogy hülye kèrdès de fel teszem. Gsx 750 f katana április óta gazdája. Èszre vettem a napokban, mint ha puhábbak lennènek az első amortizerek. Ugy hogy meghimbálom helyben, első fèk befogva, le megy vissza jön ok ugy marad. De ahogy meghimbàlom működik ő, de hallani, èrezni egy kis klattyanást. Vagy kezdem megszokni, bátrabb lenni, bátrabban fèkezni is, ès azèrt??? Vagy halucinálok?
Én a Haynes manuallal elég jól elboldogultam, pedig nem vagyok nagy angolos. Egyszerű, egyértelmű, sok képpel. Igaz, nagyon bonyodalmas dolgoknak nem álltam neki otthon.
Sziasztok! Keresnék bontott hátsó rugóstagot '00-es 750-hez.
köszi!
Sziasztok!
Valakinek van magyar nyelvű javitasi szerelesi karbantartasi könyve illetve kézikönyve barmilyen digitális formátumban gsx750f hez 2002 es .
Most lettem boldog tulajdonosa és sajnos a neten semmit nem talaltam.
Köszönöm előre is!
Széles utat!
Családi motoros nap!
Hali!
Karbiszinkron is megoldás lehet az ingadozó alapjáratra, plusz ha a fordulatot is lassan ejti.
Koszi. Megprobalom, egy probat megér!
Fals levegőt kap. Fújd körbe a karbit féktisztítóval, ahol felpörög ott van a lyuk.
Sziasztok.
Vasaroltam egy 750 f et 2000 evjarat.
Sajnos a karbinal vannak gondjai.
Kipucoltam, amennyire csak tudtam,
de meg igy sem az igazi.
Ingadozik a fordulatszam, nem ejti alapjaratra.
Ehez kernek epito jellegu hozzaszolasokat.
Esetleg olyan szerelot aki ert hozza.
Elore is koszonom.
Udv Ervin.
Megvolt az elektromos átvizsgálás, töltés-generátor rendben, önindító normál áramot vesz fel indításkor.
Tökéletes a gépsas...
Szia,
Akksi cella-zárlatos, gariba cserélte a szerviz.
Nemsokára kap egy teljes elektromos átvizsgálast a gép, majd írok, hogy találtak-e vmit.
Bagg
Sziasztok!
Lassan 2 éve van 750F-em. Hátul 160-as gumi volt rajta, iszonyatosan nehéz volt beledönteni a kanyarokba, hosszabb túrákon már fájtak a kezeim a rengeteg ellenkormányzástól. Most kapott új papucsokat, végre felkerült hátulra a gyári méret, a 150-es gumi és láss csodát: elég szinte csak kihajolni, nem kell izomból tekerni a kormányt. Könnyed, szinte gyerekjáték, lett vele a kanyarvétel, az irányváltás egy kátyú vagy bármi kikerülésénél...
Úgyhogy akinek kanyarokban nehézkesnek tűnik a gépe, lassan és nehezen reagál a kormánymozdulatokra és 160-as gumi van hátul, az sürgősen tegyen rá 150-est! Tátva marad majd a szája, hogy mennyire megváltozik a gép viselkedése!
Üdv!
Én teljesen feleslegesen vettem két akksit.
Szia Csabu,
Koszonom az infot, megnezetem az oninditot... :)
Első önindítás sima ügy volt. A második gyengébb, harmadik már nem is ment. Mérgemben minden este töltőt tettem rá. Terhelővillával az akksi 190A-t tudott, ekkor kaptam szét az önindítót. Mágnes törmelék volt benne. Önindításkor nem hallottam furcsa hangot, ez volt csalóka.
Nálam is. Mert szorult az önindító és úgy beterhelte az akksit, hogy lehúzott minden. Szedjétek ki az önindítót és kapjátok szét. Nem egy nagy ördöngősség. Ugyanez volt nálam is a nagy Banditon.
Reggel siman beindult, nem tekert nehezen. 20 km utan lealltam, es amikor indultam volna ujbol, raadtam a gyujtast, az ora es a km szamlalo is elhalvanyodott...
És friss töltéssel indított de naponta max 3X, többször nem. Vettem új akksit, igen rövid idő után ugyanaz a jelenség. Ekkor szedtem szét az önindítót.
Tavaly jártam így. 1250 Bandit. Nem az akksi volt a ludas, hanem az önindító palástjára ragasztott állandó mágnes csík levált, összetört és leverte a többi csíkot. Forgatott, de kínlódva, mintha az akksi volna szar.