Suzuki GSX-R 1100

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelen ismereteim szerint az 1100 modeleket 1992-es modelig (lég-olaj hütéses) bezárólag keresik. Az ára most lött ki szemmel láthatóan, hogy beléptem a 30 éves életkorba. A vizhütés széria nem okoz akkora sokkot a piacon. Túl sok van /volt belöle, nagyon nehéz, ahhoz képest annyival nem erösebb, de a vizhütés miatt plusz egy nyüg, amiböl egy 25+ éves motornál már úgy is van elég...Tudtommal tartósabb nem volt a vizes széria, mint az olajos, söt... Sajnos alig van átfedés néhány alkatrészt leszámítva a két széria között az alkatrészek terén, így az sem húzza felfele az árát, hogy akkor egy értékesebb model újjáépitéséhez érdemesebb lenne megvenni.
Német oldalakon látok néha még szalon állapotu példányokat is, kevés km-rel max 2000€-ért. Ha csak nem valaki vissza akarja vele "vásárolni" a fiatalságát, mert anno ilyennel "kezdte" a motorozást, vagy valakinek kell egy gyüjteménybe, vagy összekeveri az olajhütésessel, nagyon nem okoz felfordulást a motorpiacon egy vizhüteses.
Tévedés joga fent tartva.
Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy szerintetek mennyiért lehetne eladni egy 1994 es GSX-R 1100W -t?
Hät fiatal tuti nem veszi. Mi ragaszkodunk ezekhez,de csak talän nosztalgiäbol. Mondtam a fiamnak hogy ezt a gepet nem adom el,majd Ö örökli.
Na ez az a fejtartäs. Annyira vissza feszitem a nyakam hogy zavar a laza vezetesben.
De milyen èrdekes, hogy a levàgott fejidomu, turakormanyos pèldànyok nem olyan kellendöek, mint a gyari allapotuak. Pedig akik manapsàg ilyenbe invesztàlnak màr biztos nem a 20-as -30-as èveiket tapassák. ;-)
Èn elvagyok a gyari kormannyal, csak a nagyon hàtraszegett fejtartàs kènyelmetlen... a buko sem nagyon toleralja...
"Kapott uj dugattyu "gyürüt" (ami jelen esetben gumi)"
Ezen a règi konstrukcion is o- gyuruk vannak a dugattyukon. ;)
Hello Zoli!
Igen 15/48 a gyari lanckerekek fogszàma. Viszont azt is erdemes tudni, hogy gyarilag 532 mèrete van lànchajtàsnak..., de ezt 530 szoktàk vàltani. Az osztàs megegyezik , de az 532-es szettnèl szèlesebbek a lànc ès a lànckerekek.
Sziasztok
Gyári áttétel mi volt ezeknek?
15/48?
Ja igen,jol emlekeztel. Itt kint meg nem volt felrakva a Superbike kormäny. De nem is fogom egyhamar vissza epiteni. Olyan kenyelmes hogy a BMW-n is lecserelem! Csak legyen egy kis szabadidöm..
Az igen! 79-es ?! A Müncheni Flohmarkton szoktam neha lätni neha ilyesmiket. Persze en ujabb modelleket hasznälok. Pont most halt meg kettö gep is, egy munkän. Egy Bosch meg egy Metabo. Ennek örömere a mult honapban nekiälltam szetszerelni,hätha megtudom csinälni. Az ütö mechanizmussal volt problema. Kapott uj dugattyu "gyürüt" (ami jelen esetben gumi) es nemi anyäzäs meg tenyerbe szurt csavarhuzo utän ujra müködö kepes lett.
... a motorház öntvènyèben "11/79" van.
Gondolom ti màr nem ilyeneket hasznàltok...
Amugy gyönyörü mèrnöki munka, az alu öntvènyben a csapàgyfèszkek acèl persellyel bèlelve, mindenen van egy kis biztonsàgi ràhagyàs, gyakorlatilag akàrhànyszor felùjíthatò egy marèk alkatrèszböl.
Akkor jòl emlèkeztem, hogy tavaly mèg eredeti volt...;)
Lätom te is midig talälsz valami szerelini valot ! Szep regi darab ! 👍️
Ez egy 2004 es fenykep rola. Akkor mär pär eve megvolt a superbike villahidam.Valamikor 2000 környeken csinältattam. Amikor väzat csereltem ,a fprgalmiban regiszträlva volt egy AMB villahid. Hogy- hogy nem pont volt egy a padläson ,meg egy LSL superbike kormäny. Fejidom is van 3 db ugy hogy tavaly ätszereltem.
...de most inkàbb egy ilyen " bakancslistàs" szerszàm kötött le igazàn... vettem hozzà egy felùjítò szettet ( csapàgyak, zeegerek, szimeringek, szènkefèk, hajtòkar, olaj, szimeringek, reteszek...) ès szèpen restauraltam. Ugye ezek mèg a " van benne anyag" aranykorban születtek... nehèz mint a sàr, nem tàposoknak valò. ;)
...èn mèg csak a kacatokat rendezgetem... ;)
Neked mindig "tùràsítva" volt a gsxr?
Üdv. Csak hogy legyen egy kis mozgäs a topickan.
Most tavasszal egy kicsit hamarabb indult a szezon.
Köszönöm a választ bocsánat, elnéztem
Gsxr 1000- hez kéne irnod, vagy a bontokban kerdezni.
Sziasztok! Tud esetleg valaki 2004-es gsxr 1000-hez farokidomot és üléspúpot? Kék fehér szín érdekelne. Köszönöm a válaszokat
Hello!
Kuldtem privat uzenetet.
Udv
Istvan
Szia István!
Azért kellenének ezek a gyári alkatrészek, mert amik a motoron vannak nem gyáriak. (gyüjteményben lévő motor)
Hello!
Egyaltalan nincs meg a gyari kormany lengescsillapito, vagy csak szivarog? Utobbira itt visszalapozva megtalalod a felujitas menetet, müszaki rajzokat, de ha venned kell gyarit, azt is fel kell ujitani, mert 30 evesen mind ereszt mar és szart se érnek.
Benzincsaphoz 25-30 euroert van felujito keszlet. Ha talalnal eredeti gyarit, itt is hasonlo a helyzet, 30 évesen mindegyik elöbb- utobb ereszt… vagy van utangyartott 65-70euroert.

A gyari lanckerek esetet nem ertem. Hiszen szinte mindenhol szokott lenni 48-as fogszamu lanckerek… 530-hoz elöbb 532-eshez kesöbb…
Szia.
Én is néztem a motort, nagyon egyben van, de a fejidom miatt elengedtem.