Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem, hogy Tűzoltó tavaly kereste a szajrét:-D

Mindenesetre az én hozzászólásomnak is látszik a dátuma.

Ha kell hívjatok;-)

Üdv: Kakukk
Hali!

Ha kell a szajré, hívj fel.

Sztem mindenem van, ami neked kell.

Mielőtt megijednél a villaszáraktól, 0.03 a kopás rajtuk, olajat nem engedik, és faszán csillapítanak. (Félbeszakadt a bandit projectem, ezért eladók mégis...) Gixnek majdnem mindene megvan. Karbisor meg pár apróság hiányzik.

http://www.sokmotor.hu/hirdete...

http://www.
sokmotor.hu/hirdete...


http://www.bikepics.com/member...




Üdv: Kakukk

Tel: 20 6631631 / 20 6631555 / 22 373 950
Nekem is Martin van fent és mindenki irigyli hogy milyen szép mélyen szól!
Sziasztok hol lehetne 1991es gixxerre jó áron k&N szürőt venni?ha valaki tud egykét jó tippet azt megköszönném.A 37 centis Martin titán dobot a hétvégén tettem fel a gixxerre.Mindenkinek csak ajánlani tudom brutális.
Húú! lecseréltem az olajat, leszedtem az olajhűtőt is + a csöveket igy legalább nem maradt benne egy csepp sem a koszosból!
nem volt kis meló de megérte!
Negativ-------- Nem elég bele a 4 liter olaj!
Vennem kell mégegyet!

SOSEM LESZ MÁR 10-13 FOK!
helooo,ha nemgond megszeretnem kerdezni hogy a mocidnak megvan kicsit emelve a hatuja?mert nekem is pont ijen van de mintha anak alacsonyab lene,remelem nemkerdesztem tul hujeseget:DD.koszi
Eladó! Suzuki GSX-R 1100. A képen látható. Motorhibája van. 400000 Ft, alkudni lehet.
Szeva ! Én csak Castrol 10w-50 es R-4 et, vagy mióta új neve van( POWER -1 racing 4T 10w/50)-et használok!
Ez nem hazudik,kurva jó! (Még az infúziómba ist ezt fogok kérni) Ez 12-14 eft körül van a neten a 4-literes kipóstázva! Járj utána! Szerintem pillanatnyilag a legjobb ár/érték arány!
Srácok! Nyugi nincs annak attol semmi baja,ha egy kicsit melegebb az olaj a kelleténél!
Nyáron az autopályán gangoltam végig 180-230 közt mikor megálltam 120 fokos volt az olajam!
Nagyon meg voltam ijedve mert azelőtt vettem az olajhőmérőt és nem is tutam hogy ez a hőfok egy SACS motornál normális üzemi-t jelent!
Milyen olajat használtok?
Én nem mondtam h nem megbízható,sőt...
Speedimi-nek A Bandi 1200 még 2006-ban is lég-olajos blokkal jött ki! És nézd meg a hűtőjét,sokkal kisebb mint a gixxer-é!Akkor szerinted megbízható?Ha eddig bírták ezzel a blokkal akkor valamit tud nem?EZ 20-ÉV!Csak most lett vizborogatásos!
Köszi szépen ,tényleg szép motor.Egyébként eladó (A kék-fehér).az saját.A cuccok nem az enyémhez kellenek.Az ára 649000 ft .Hibátlan gyári állapot.Ha valakit érdekel írjon.sziasztok
Ez hülyeség,hogy felforr,ad le az annyi hőt,hogy ne legyen káros,különben meg besülne.És ilyet még nem hallottam.Sőt,ezek a blokkok,a lég-olajosok,híresek arról,hogy jól tuningolhatóak,és nehéz széthajtani őket.Szóval nyugodtan be lehet vállalni,semmi baj nincs velük.Ha olyan szar lenne,nem tették volna bele a Banditba is 97,(98?)-ban.Hisz a lég olajas gixxer gyártását 92-ben befejezték,utána jött a vizes,93-ban.
Nagyon szép! BUÉK!
sziasztok.Én 1991 -es gsxr-750 eshez keresek kipufogórendszert,lehetőleg yoshimurát.keresek még yoshimura vezérműtengelyeket,tuning karburátort,vagy jet kittet.érdekelne még gyári kormányteleszkóp is.ha valaki tud segíteni írjon.köszi
Én nyuztam de kiröhögött!
Nem lehet ezt megölni ugy össze van pakolva!
szevasztok

lehet versenypályán nyuzni egy 1100-es gixert? vagy tul nagy ahhoz?
Nem szeretnék a világért sem beleokoskodni az olajos GIXXER témába,de én a CASTROL R4 10/50w -vel járok (mint az állat) és városi tötymörgésnél sem melegedett túl ! A Motorosdemonstráción 15km táv 1-es,félkuplunggal (7-8 km sebesség) !Ezt nem bírják a gyengébb minőségű olajok!Mielőtt szart tesztek bele,gondolkodjatok el az emiatti motorkárosodásokról és annak a javitási költségein!
Felforr? de gáz... De a városi tempót ha nem csípi akkor azt hajtani kell
Nem szereti a nyári lassú tötyörgést mert könnyen felforr...utoljára a "régi" blokkos banditokban volt ilyen blokk.
Szerintem jobban bevált a vízhűtés...
És az jobb mint a vizhűtéses vagy rosszabb?
Szia!

Azt, hogy nem vízhűtéses hanem olajhűtéses...
Lég-olaj hűtéses......
Na, de most komolyan
Azt hogy olajjal megy nem benzinel