Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Van egy k4 600 gsxr em és az lenne vele a problémám hogy ha járatás után rá adom a gyujtást akkor megjelenik az f1 hibakód és közbe vilog az olaj visza jelző lámpa ,átalába akkor szünik meg a hiba ha töbször ki be kapcsolgatom a gyujtást. Mi lehet a hiba?
Üdv, ha valakit érdekelne esetleg egy Leo Vince SBK dob :

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Sziasztok. K2 600 GSX-R pályagépemhez keresnék tankot. Tök mindegy milyen színű a lényeg hogy ne legyen horpadt és és egyáltalán ne legyen rozsdás a belseje. Plusz keresnék pályaidomszettből hasidomot és farokidomot. Ha tud esetleg valaki ne tartsa vissza :)
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni hogy van egy k2 600asom és melyik évjáratokkal kompatibilis a kipugó leömlő?
Választ előre is köszi
ÚJ led indexes tükör pár eladó dobozában 20.000 Ft -ért
Darabokban eladó? :D
Gsxr farokidom eladó enyhe karisttal.Egyben lámpával,indexxel,üléssel 32e.Tel 703179083
Sziasztok 600as k4-5 höz keresnek gyári fekete narancs bal oldalidomot jó állapotban( nem kell h karcmentes legyen) 30 000Ft-ért , Email:adam.saru@hotmail.com Mob: 06303789927
Sziasztok k5 600-ból hogyan tudom kivenni a lámpát? Műszerfal ki és a tankfele ? vagy fejidom le és úgy férek hozzá? hátha valaki már szedte ki és nem állok neki fölösleges oldalról! Köszi előre is!
Sziasztok!
Ha netán valakit érdekel.
K1-es 600-as GSX-R- hez való BMC sportszűrő eladó. Szerintem jó más típushoz is.
Takarítva...
5000 ft.
szhkovada@gmail.com
202671477
Nade a káötezersárgafkete mégiscsak egy káötezersárgafekete.
Én sose értettem ezt a nem tudok előzni dolgot :D nem azt mondtam h egy átlag autót ami ~100 al halad te utóléred és várni kell az előzésre mert jönnek szembe, nyilvánvaló hogy nem tépi le a fejed 6. ban 100 tól. de ez a 3 -at visszaváltani lusta vagyok dolog, megőőőőrrjííííít : ) vegyetek akkor egy 650es burgmant azon nem kell váltani. 600 as meg arra való, ha kell akkor váltani kelljen és sikítson. PONT
Suzuki Gsx-R 600 2002es évjárathoz keresnék Titán leömlőt!!!
Sziasztok!
Még mindíg keresnék k2 600 ra komplett Yoshimura rendszert...akinek van kérem jelezzen...
nah a sportmotor pont az a kategória ami alul nyomatékos és nem kell pörgetni
Azt meg ne mondd már hogy egy 600ccm es 98 lóerő motor kevés az előzéshez mit előzgetsz , ferrarit
A kényelmetlenség is rekativ. Függ pl attók h milyen magas vagy. Ha nem vagy 175cm töl magasabb akkor még jo. A k6 tol kezdve igenis kényelmesebb az üléspozicio a régebbi modellekhez képest. Nekem is ilyen van. Pályán és utcán is ideális. 174 cm magas és 75 kg vagyok.
Ez mar csak ilyen. A vigyorgas a lenyeg. A derekam meg a hatam ugyis faj, elozoeken is fajt... Egy katyu aztan meg is van. De meg kocsiban is neha :D
Hi!
Akkor nem jól emlékeztem :) Ebben az esetben a 600 tényleg nem lenne túl nagy különbség.
Ha bele vagy zúgva vedd meg nyugodtan fasza kis motor imádni fogod. A szerelem majd kompenzálja a kényelmetlenséget :).
Engem is mindenki le akart beszélni, nem csak erről hanem az egész kategóriáról a szokásos érvekkel, de őszintén az mennyivel jobb hogy veszel egy olyant ami nem tetszik de racionális döntés aztán csak ott áll a garázsban mert mivel nem tetszik nem használod?
Én inkább gurulok a térdemmel a nyakamban lámpától lámpáig egy baromi nagy vigyorral az arcomon :D
Ha meg kényelmesen akarok utazni megyek kocsival.
Egyedül akkor ne vedd meg ha derék vagy hátfájós vagy :)
Szóval hajrá! Sok sikert a kereséshez!
Azert vidd ki palyara,oda valo.
óóó köszönöm a figyelmeztetést. A városban robogóval járok. Ez a motor hétvégére kell. Meg most úgy alakult, hogy péntek 150 km autópálya vasárnap szintén, majdnem minden héten. Igazából egy racionális érvem sincs mellette. Viszont bele vagyok bolondulva. Bevallom neked, nem számít a motoron a kényelmetlenség. Igazából nem nagyon ültem még olyan motoron amire azt mondtam volna, hogy jajj de jó rajta ülni. Menni szeretek, közben semmi más nem számít. Ugyan ez a hátsó üléssel. Eljön a csaj egy karikára utána ugyse akar majd nagyon. Persze van kivétel. De egy velencét ki kell bírjanak. :)
A varosban es a korul lotyoges nyugiban nyelezes nelkul?
Nem egy szupersport motor vadaszterulete,az arra valo hogy gyorsan menj vele palyan.
Jol nez ki,macho erzes az biztos,de eleg szenvedos lampatol lampaig kocogni ugy hogy a terded a konyokod kozeleben van.
A hatso ulesre max egy nagyon szerelmes lanyzot lehet ultetni,becserkeszeskor elriassza a szenvedes amit azon a tenyerrnyi ulesen erez.
Ne vedd tamadasnak csak figyelemfelhivasnak.Elore is bocsi.
Ezt kifejtenéd?
Az megvan ugye hogy amire szanod a legalkalmatlanabb?
Hali!
Az fz6 98 ló volt gyárilag, enyém talán picivel több. Brutálisan nem erősebb egy gixxer de nem az erő, hanem a súly ami igazán fontos a kettő között. Nem motorerőben hanem futóműben és főleg fékben lesz nagy különbség. Kicsit lehet rosszul írtam mert már megnéztem sok motort és ez a típus maradt. Bele vagyok zúgva. Okát ne kérdezd, ez van. Annyi biztos, hogy nem sürgős. Majd figyelem hátha feljön egy jó példány.
Szia!

Nem írtad ugyan pontosan milyen fz6-osod van de a sima ha jól emlékszem 80 Le körül van. A Gsx-r 600 meg kb 120 szóval azért van különbség 600 és 600 között. Ha még nem tetted szerintem érdemes lenne kipróbálni egyet. Nem rábeszélni akarlak csak könnyebb szerintem belefutni egy rossz vásárlásba ha csak egy típusra koncentrálsz.
Vagy ha belefér a keretbe akkor esetleg K8 1000. Az már üzemmód választós, két fokozatban le tudsz venni a teljesítményéből.
De ha nem sürgős és már így eldöntötted akkor 750-et kell venni tavasszal biztos elkőkerül még majd pár jó vétel belőle.
A "bunfordi"-t abszulut értem ez nekem is kritérium volt :D