Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ho;lnap delelott megnezem
Szia, mikorra tudnál biztosat mondani?
Ebay is tökéletes, köszönöm a segítséget. Egyelőre megoldottam kicsit sufni megoldással, aztán majd megcsinálom szépre, ha megjön a saru.
szia, deklim szerintem van
Eléggé. Nem fogsz itthon találni.
Ilyen kell bele:
http://www.ebay.com/itm/TERMIN...
http://www.ebay.com/itm/TERMIN...
Hi, keresek K4-K5 -höz bal oldalidomot, generátor fedő deklit és féktárcsát! Preferáltan a 20th Anniversary edition-höz valókat, de a standard gigszer alkatrészek is érdekelnek!
Köszönöm
A csati az használható, nekem csak saruk kellenének. Mennyire egyediek a gyáriak? Saru boltban kapni pont ilyet?
Ismerem a dolgot.
Tudok hozzá új gyári csatit 3000/oldal áron sarukkal.
Köszi, tényleg az volt. Hétvégén nekiestem, de úgy el vannak oxidálódva a vezetékek, hogy lehet újrasaruzni mindent...
Hi,
Bal oldalon a nagy kábelköteg csatlakozója ganés...
Mi a gondod vele, hogy cserélni akarod...?
Sziasztok! Keresnék segédvázat K4, K5-höz. Valakinek esetleg?
Köszi,meglesem!
Szia. En nekem hasonlo bajom volt. A hutovel volt a gond. a sapka nemzart rendesen.
Gsxr k2 600 váltó valakinek eladó?
Szia, köszi! Nincs sok víz benne, alsó vonal felett van éppen. Múltkor feltöltöttem max vonalig kb, akkor nyomta ki 105 fok körül azt a mennyiséget amit beletöltöttem, azóta csak leállítás után szokott bugyogni a tágulásiban..
Sziasztok, kérdésem k6 600-zal kapcsolatos. Egyik motormosás után elkezdte a műszerfal azt játszani, hogy eltűnt minden digitális adat (sebesség, fokozat, stb.), aztán gondolt egyet és visszajött. A LED-es lámpák, villogók, műszerfal világítás továbbra is működtek. Aztán másnap már nem csinált semmi ilyet, gondoltam valahol vizet kapott, kiszáradt, történet vége. Azonban ismét elkezdte ezt csinálni, és most már ott tart, hogy a legutóbbi 50km-en nem mutatott semmit. Gondolom valami letestelt, én elsősorban csatlakozóknál keresném a hibát, esetleg kábel kophatott ki, de pontosan merre kellene elindulnom? Merre futnak a kábelek, csatlakozók amiket meg kellene néznem? Köszönöm a segítséget.
Szia. Normális dolog, mivel ha leállítod nem kering a víz, és meleg blokk az álló vizet még felfűti kicsit. Nekem egyszer lecsúszott a venti csatlakozója, és piros lámpánál 113 fokos víznél vettem észre, hogy egyre csak melegszik... Nincs túl sok víz egyébként a tartályban?
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, van egy k6-os 600-as motorom és, hogy mitől lehet vagy hogy normálisnak mondható-e, ha leállítom a motort 97 fok körül akkor 10-20 mp múlva felmegy víz 105 fok fölé és elkezd bugyogni a víz a tágulási tartályban ? Ha visszakapcsolom gyújtást akkor bekapcsol ventilátor és abbamarad a bugyogás. De volt már rá példa ,hogy leállítás után kinyomta vizet a tágulási tartály illetve egyszer piros lámpánál is . Menet közben stabilan 78-85 fok körül van a visszajelző szerit. Kipufogóból nem jön semmi füst , olaj tiszta. Köszi!
Gsxr600. K2 fejidomtarto konzol jobbos balos tükör
Sziasztok!

Suzuki GSX-R SRAD tükörtartó konzolt keresek.
Akinek van, kérem jelezze privátban.
Köszönöm!
SZIA NEKEM VAN EHEZ AZ ÉVJÁRATHOZ ÜVEGSZÁLLAS SÁRVÉDŐM HA ÉRDEKEL!
Sziasztok! Eladó Gsx-r 600 K6 típusú motorom.
e.mail: stassgabi@hotmail.com
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-11822092
Sziasztok. Gsxr 600 k2 2002 évjárat keresnek első Sárvedot, labtartot valtokarral együtt!!!! Ehez típushoz van fejidomtarto konzol jobbos balos tükröm!!!