Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:)))
VR46N
Sziasztok!
Eladó egy jobbos ram air cső.
K6-k7 600 750 re.
Ára 7000 ft, fórumosoknak 6000 ;)
Helyileg Budapest-Győr.
Üdv!
Ha már ilyen kérdést teszel fel,akkor ne csodálkozz a kommenteken.Minek neked hatkilós,pattanj ezresre,de még jobb,ha turbot is raksz bele azonnal vétel után,ha még az is kicsi,akkor vegyél egy F16-ost!
K5 1000 alatt minden motor felejtős.
igen azért lesz kicsi a motor mert nem ér le a lábam, logikus, ha csendben maradtál volna... ismered a mondást
mi az hogy kicsi? talán te vagy rossi elfelejtett ikertesója?? vagy talán nem ér le a lábaD?
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok, gsxr 600 k6 ot nézegetek, utcai használatra. Nem lesz kicsi a 600 as? Nektek mi a tapasztalat?
Gsxr600 k2 tükör fejidomtarto konzol eladó
Sziasztok!

Keresek gsx-r 600 k6-hoz pályaidomot. Bármi érdeklehet.

matyas.szucs (kukac) gmail.com
Sziasztok!

Gsx-r 600 k6-aé rendelkezem és már nem motorozom vele csak pályán. Mivel a fékem nagyon felpuhult néhány kör alatt így a héten kapott verseny kipsztású első fém fékcső szettet és Motul racing fékfolyadékot, Brembo sport / pálya fékbetéteket pedig tavasszal. De sajnos a jelenség továbbra is fent áll, csupán néhány plusz kört nyertem, és sanos pihentetés ellenére sem hül vissza nap közben.
Főfékhenger kampányban tavaly cseréltetve hivatalos szervizben.
Vajon a főfékhenger jobb típusra cserélve (Yamaha R6 vagy akár egy Brembo) megoldja a problémám biztosan? Vagy mondjuk egy Yamaha R6 monoblokkját egyben tegyem át?

Volt valakinek hasonló problémája amire talált működő megoldást?
Köszi!
Óbuda környékén nincs tapasztalatom. Sok helyen megfordultam ezelőtt, és van is rossz tapasztalt. Most a XIX-be hordom, és eddig teljesen elégedett vagyok.
Köszi!
A Honda cbr 600rr nél tudjátok esetleg mikortól raktak bele csúszókuplungot?
k6 /2006/
Elnézést, ezt nem írtam :)
Budapest, preferáltan Óbuda környékén.
Köszi!
Szia. Helyileg hol?
Sziasztok,

Frissen vásárolt GSX-R600 K5-ös szervizeléséhez keresnék megbízható szerelőt. Van esetleg ajánlásotok, hogy kihez érdemes hordani?
Köszönöm!
k6
Sziasztok!
GSX-R 600 k6-k7 re keresek pályaidomszettet.
A sérült is érdekel!
Ha valakinek van e-mailben is küldhet képet
sz.mate77@gmail.com
Előre is ködzönöm!
Sziasztok! Van egy 600 k8 ra valo komplett hatso idomszettem, fustos UJ hatso lampam, fustos indexek, eredeti piros hatso lampa is, ez hasznalt... mrekss88@gmail.com ha erdekel, kepeket tudok kuldeni! Kerlek emailt irj , ne privat uzenetet!
Sziasztok!
Melyik évjárattól széria a csúszókuplung? Köszi
Sziasztok, egy GSX-R 600 vásárlása előtt állok, és érdeklődni szeretnék hogy milyen évjáratot ajánlotok belőle? Annyi biztos hogy 2006 vagy a felettit akarok venni!
Vezérműlánc és feszítő, szelephézag, szinkron. De igazából minden mozgó-kopó alkatrész, ami nem volt rendesen cserélve-karbantartva.
Sziasztok. Lassan eléri a 2006-os GSXR 600-om az 50.000km-t. Mit érdemes rajta ilyenkor álltani, cserélni, ellenőrzni stb..? :)