Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm. Necces lesz ez köszi a választ. ;)
Szia. K8-on 189cm-el éppen elférek. Előtte R1-en ültem, az nyilván sokkal kényelkmesebb volt. Viszont ha hasonló évjáratoból a 4 japán gyártóból akarsz választrani, akkor ez a legkényelmesebb. A többinél kézenállsz.
Tuti elfér, de hogy kényelmes-e?
Sziasztok. Próbáltam keresni, de így egyszerűbb lesz. 193cm-el van itt pilóta aki elfer bármelyik évjáraton is? De ha már pontosítani kell akkor esetleg K6, 7, 8-on..?
Valahogy megállsz tuti,én még olyat nem láttam hogy örökké köröz valaki.
Köszi az infót. Lekérdezem. Csak szeretnék hungaroring cél végén a 36. körben is megállni, ezért érdeklődöm erről.
Először tudd meg elvégezték e/kell e a felső munkahenger garis cseréje.
Vázszámmal márkakereskedés megmondja.
Köszönöm az építő jellegű hozzászólást :D
"A kérdéseim a következőek: A K8-nál is igaz ez az állítás?" - miért nem ülsz rá és próbálod ki. Aztán majd eldöntöd, hogy elég-e vagy sem.
Illetve szeretnék tanácsot is kérni. A K8 előtt csak yamaháim voltak, így hozzá vagyok szokva a patika fékhez, viszont több helyről hallottam hogy érdemes cserélni yamaha fékekre a gixxerek fékeit. A kérdéseim a következőek: A K8-nál is igaz ez az állítás? A komplett rendszert cserélni kell (ha igen, melyik tipusra, és mekkora persely kell) vagy elég a főfékhengert? Köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok! Keresek K8-hoz dobot. Csak db killeres erdekel. Akinek van ilyen, ne tartsa magában.
Na legalább a megélhetés meg van, hála Istennek.
Az hogy repeszt,erős túlzás,megélek.
Mindenki más...

Bútorbizniszed repeszt még?
Ez a motor-ausztria-autopalya nekem ertelmezhetetlen.
Terv mar nincs,lett volna svajcig,de a dogvesz miatt ugrott,most ingazas,meg van fix hetvegi utvonal neha.
Uhh, a válás mindig szar... A kislányod sajnálom. Legalább egy kis öröm az ürömben, hogy ahhoz képest jól van kezelve a helyzet.
Ez a honvágy tudott engem is kínozni, pedig én csak turistáskodtam külföldön. Tényleg igaz az a mondás, hogy mindenütt jó, de a legjobb otthon!
Mondjuk nagy társasággal élvezem a kirándulást. Székelyföld nagyon szép (oda focizni mentünk), Prága, Berlin, München is nagyon tetszett. Utóbbi helyre mentem motorral, egyik haverom kint élt Regensburg mellett, megnéztük a Bayern München - Chicago Fire meccset. Nagy pannonbajor vagyok.
Nagyon megszerettem Ausztriát, amikor kimotoroztunk a spielbergi MotoGP-re. Nagyon élveztem, ahogy az autópálya kanyarog a hegyekben, hidak, alagutak követik egymást, és a táj egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörű!

A webshopban majd valamilyen műszaki termékek lesznek, ami telefonos kiegészítőkkel kapcsolatos és a prémium high tech szegmenst céloztam meg. Ez a téma még alapos körbejárást igényel még a részemről, leginkább a beszerzés terén.
Megmutatom neked, hogy eddig miket raktam össze, az többet mesél, mint én. Az egyik szolgáltatást nyújt, a másik meg webshop: www.gepesfoldmunkak.hu és www.doriflori.hu

Köszi szépen, hogy felhívtad a figyelmem, ügyelek erre nagyon. Alaposan megtanultam a leckéket, alkalmazom is alkalomadtán.
Motorozni most nem tudok....ja de! a kinti csajom vett egy gsxr 600 L1 -et, most azzal langyizok mindenfele!
Igazi csajmotor!
Mint a gsxr 600 -ok általában...
Aztán te cibálod a gázkart -e? Van terv még idénre? Vagy csak ingázás melóba.... esetleg beporozni pár virágot motorral?
Te kis zöld genyó!
Menten összesírom a párnám..............na csapassad má neki.wazze...vagy miafene.
Akkor te sem unatkozol.
Èn elváltam 2015 -ben, vagyis a volt feleségem vált el tölem, én a mai napig nös lennék, ha rajtam múlt volna. Engem is lenullázott a válás, gyakorlatilag mindent otthagytam a kislányom miatt. Viszonylag jó maradt a kapcsolat a volt nejemmel, de csak a gyerek miatt.Az ide vezetö okok külön internetes oldalakat töltenek meg, ezt itt nem osztanám meg most.
Ezzel a kinti élettel csak az a baj, hogy mikor kint vagyok jönnék haza, mikor otthon vagyok akkor rettentö nehezen, de már jönnék vissza pénzt keresni. Amúgy, ha lazábban venném akkor nagyon jó életem lenne itt kint, de valami miatt nem tudok akkorát nyitni.
Inkább hazamegyek és otthon költöm a lóvét, ezzel is támogatva az otthon maradottakat. Hazajövetelt kb. 2023 -ban tervezem, akkora kerülök olyan helyzetbe, hogy tudjak magamnak valami kis házikót összedobni nagy garázzsal.
A sokat megélt motorom marad utcán, van egy majdnem új k6 750 -em, az lesz átépítve pályamotornak. Az alkatrészek 80% -a már megvan, télen összerakom a haveremmel, azt jövöre kipróbáljuk milyen érzés rendesen gázt adni, és fékezni, és kanyarodni (pofára esni.....stbstb) egy ilyen motorral.
Milyen webshopot nyomol? Mivel foglalkozik? Vibrátortuninggal? Vagy valami pinakozmetikai terméket reklámozol és gazdagodsz meg belöle kegyetlenül?
Na akkor csak ügyesen! A csajokkal meg vigyázz, nem bízz egyikükben sem. Ha akarnak valamit úgyis megtalálnak, csak arra figyelj, hogy kérd el az árát annak. amit adsz.
Csak úgy ne adj nekik semmit, mert akkor vérszemet kapnak, és......a többit tudod.
Aztán jót ne halljak!
Huuuu kenyér, nem semmi a történeted. Legalább megtudtuk a motor várható élettartamát.
A sokat megélt motoros átépíted pályamotornak? Vagy egy másik motort szerzel be alanynak?
Milyen odakint amúgy a német élet? Meg a családod végett tervezel hazaköltözni?

A motorozás nálam is kicsit háttérbe szorult az elmúlt években. Nagyjából amikor kimentél, nekem akkor lett vége egy kapcsolatomnak, ami teljesen a padló alá küldött, leginkább anyagilag. Felugrottam egy autóra, és kőkeményen egyenesbe hoztam magam. Ma már hálás vagyok az akkori időknek, mert elképesztően gazdag és színes megtapasztalásokat hozott.
Jelenleg lapátolom össze a lóvét webshopra. Az elmúlt két évben kitanultam alaposan másoknál a szakmát, A-tól Z-ig összeraktam két teljes online megjelenést. Lassan elkezdem a sajátomat összerakni

A motor maradt és marad is az idők végezetéig. Nagyon elégedett vagyok vele mind a mai napig is.
Az órám kb 52 000 kilométer körül áll.
Voltam vele külföldön, az egy nap alatt megtett rekordom az 1100 kilométer. Imádtam!
Némi plusz köbcenti,765.Alkatrész dosztmindegy,kopo fogyó perifériák ugyanazok mint mindegyikhez,brembo fékek,kuplung nm kell nem megy 160e-ret az életbe soha.
Idomok nincsenek,bontott alkatrész is csepeg ebayről.
Szóval nem tartom drágábbnak hasonló évjáratú japonál.
Fiatalabb az mindíg jobb. Ugyanazt vetted cm3-ben vagy nagyobbat? A kollégámnak is van itt kint ez a SpeedTripper vagy mi, 1050 cm3 nagyon szép megoldások vannak rajta, nekem inkább díszmotornak tünik.Valamint az alkatrészárak és a kiegészítök árai eléggé borsosak.
3000 km -el én már boldog lennék erre az évre. Nekem még az ezret sem sikerült összekaparni.

Külföldi út?Egy sportmotorral? Annyira nem vagyok eszement.
Olyan volt, hogy 4-kor keltem és belevertem 200 km-t a reggeli munkakezdésig, de ez nem volt extra számomra (akkor)
Ez csak belföld. Nem volt nekem idöm külföldön csavarogni.
Ennyi km-et ennyi idő alatt az brutális.
Gondolom ebben vannak komolyabb külföldi hosszútávú utak is?
Eladtam és vettem egy ugyanolyat csak fiatalabbat.
MMost szarul jött ki a vírus,pont tavasszal meg most zárják a kapukat,valami 3000 nél tartok idén.