Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nincs olajnyomás akkor a piros lámpa meg a kis kanna világít. F1 nem azt jelenti.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni voltam motorozni és kétszer is kidobta az F1 hiba kódot úgy hogy az olajszint biztosan rendben volt. A második szituációnál erősebbet fékeztem és arra gondoltam, hogy az erős fékezéstől az olajszint jelzőtől az olaj elfolyt és úgy vette mintha nem lenne benne olaj mert 5-10 perc várakozás után pöccre indul. Mivel lehet probléma? Tanácstalan vagyok!! Válaszokat előre is köszönöm!!
Talán a TPS nincs jól beállítva! Pillangószelep állás érzékelő.
Aki még nem hallotta: JÓ HÍR!!! Használható és élvezhető lesz a 24. sz. főút Mátraháza utáni szakasza is. Felújítás alatt az út Parádsasvár utánig... és július végére át is akarják adni a felújított útszakaszt, mely így újra a Mátra Rally egyik kiemelt helyszíne lesz! Köszönhető mindez főként Szabó Zsolt államtitkár úrnak (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium), aki Heves megyében országgyűlési képviselő, ugyan nem ennek a körzetnek, de szívén viseli a mátrai utak sorsát is.
Tehát még idén élvezhetjük az új aszfaltot. Ma sajtótájékoztató keretében tájékoztatták a lakosságot az útfelújításról. Akit érdekel több infó az út felújításáról illetve képek a sajtótájékoztatóról: http://hatvanonline.hu/hir/Jo_...
Pesten Atix
Sziasztok!
Ti hol szerzitek be a GSX-r alkatrészeket?Én konkrétan vezérműlánc feszítőt keresek!Bontottan ezt érdemes venni szerintetek?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
99-es injektoros 750-es SRAD-nál tapasztalta-e valaki ingadozó alapjáratot? Szinkron belőve, hibakód nincs, szelephézagok is rendben, szépen teljesít...de engem zavar, hogy van egy kb. 3-400 rpm-nyi ingadozás melegen... Vagy szokjam meg mert ez ilyen?
Előre is köszi ! :)
Sziasztok!
99-es injektoros 750-es SRAD-nál tapasztalta-e valaki ingadozó alapjáratot? Szinkron belőve, hibakód nincs, szelephézagok is rendben, szépen teljesít...de engem zavar, hogy van egy kb. 3-400 rpm-nyi ingadozás melegen... Vagy szokjam meg mert ez ilyen?
Előre is köszi ! :)
Sziasztok!
Srad első gyàri tárcsa kellene nekem, ha valakinek van ilyen ne tartsa magàba:)
Heló!
A lentebb említett szenzorok, mint a CDI-be mennek. Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám kiszűrni hogy ez e a baja, vagy csak esetleg érintkezési gond? Esetleg van valakinek eladó?

http://www.ebay.com/itm/L10-Su...

Erről lenne szó.
Sziasztok, eladó egy komplett gyári rendszer k1-k3 600-ashoz és 750-eshez passzol, irányár 45 ezer forint, további részletek itt:

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Hello, nah a csatlakozót ki is cseréltem. Így már nyugodtabban motorozok. Kellemetlen lett volna ha 3hengerrel kellett volna hazajönni pl. Balcsiról Rendben, majd szólok a havernak. Köszi szépen.
Na megvannak a hibakódok. C 13,14,15, 21,22,23.Mindenféle szenzorra panaszkodik, beszívott levegő nyomás, hőmérséklet, folytószelep állás, külső nyomás, stb. Nekem ez eléggé gyanús hogy csak valami vezeték probléma. Esetleg csatlakozó szétcsúszott. Van valami közös pont, ahol ezek összefutnak?
Keresnék még elfogadható árban GSXR K1 első lámpát, adnék helyette egy generációval régebbit és persze fizetnék rá.
Eladó holmik
Heló! Tegnap megviccelt a motor. Indulás után kb 500 méterrel FI lámpa villogás. Megálltam, leállít, beindít. Semmi. Oké, megyek tovább, hazafelé megint FI lámpa, a motor le is állt. Ahogy ránéztem a műszerfalra, mintha a víz 48 fokot mutatott volna egy pár mp-ig. Utána indult rendesen ismét. Itthon néztem hibakódot, most C00-t ír. Ötletek ?
Helyes. Nincs mit.
Majd egyszer ha erre motoroznál a K1 1000-res Gixxeres kollégáddal, van egy másik motorvezérlőm, rádughatjuk megnézni a hibakódos témát...
A hétvégén meg is csinálom természetesen Mégegyszer köszi a csatlakozót és örültem a találkozásnak én is. Hálás vagyok nagyon...
Tessék csatlakozót szerelni.
Örültem, h találkoztunk.
General Mechatronics köridőmérő eladó. 12 ezer Ft.

+36701985992 számon vagyok elérhető.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
A termek új csak a kép kedvéért lett felvéve, akar több darab is megvehető,

Személyesen Tatabányán átvehető

Posta megoldható

Előre utalással: 1000 Ft
Utánvétellel: 2000 Ft

Protektoros nyári kesztyű kedvező áron
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Uj_Protektoros_nyari_kesztyu_kedvezo_aron_45210663.htm
KTM kesztyű
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Ktm_motoros_kesztyu_46379043.htm
Kawasaki kesztyű
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Kawasaki_motoros_kesztyu_43523836.htm

Váll táska: Kawasaki, Dainese!
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Uj_Kawasaki__Dainese_Valltaska__hattaska_47175575.htm

Combtáska
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Dainese_motoros_Combtaska_47181147.htm

Övtáska:
Ducati övtáska
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Ducati_ovtaska_elado_46379078.htm
KTM övtáska
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Uj_KTM_ovtaska_45650778.htm
Berik övtáska
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Uj_Berik_Motoros_Ovtaska_47175201.htm

Tankpad
Karbon harású
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Karbon_hatasu_tankpad_44950462.htm
Monster tankpad
http://jofogas.hu/komarom_esztergom/Monster_Tankpad_43519785.htm

Elérhetőség:
E-mail: macsoman@hotmail.com
Tel.: 06 70 7737 822
Akkor sajnos nem tudtam segíteni :(
Sajna akkor ez sem lesz megoldás, mert valami maszek csap van rajta, nem az eredeti. Ennek nincs tartalék-nyitot-zárt állása, hanem egyszerűen csak kifele kell tekerni egy meneten lévő anyát, akkor van nyitva, és fordítva meg zárva. Ismerős szerelő srác nagyon valami elektromos bibire gyanakszik, hogy valami túlmelegedik, és talán nem ad szikrát.
Nem. A tank alatt van a benzincsap. Abból elvileg 3 cső jön ki. A két szélsőben benzin van, és a középső cső lesz a vákuumcső és a másik vége a karbinál van.