Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
A hozzáértő gsx-r es kollegák segítségét szeretném kérni.
Kiszemeltem magamnak a gsx-r 750 et, k4-k5 modellt. Vásárlásban kérném a tanácsotokat. Mire figyeljek? Mit nézzek?
Tudom, hogy nem problémás motor, de itt biztos kapok néhány hasznos tanácsot. Elolvastam mindent amit találtam. Hivatalosan a fék visszahívást találtam. Valahol a fesszab visszahívást is említik. A másodlagos pillangósor mozgató motor hibát is találtam. Ennek mi a tünete? A váz repedését olvastam még, de főleg az 1000 es esetében.
Köszi mindenkinek!
Szia! Tőle kérdezd meg! : mrekss88@gmail.com
Sziasztok segìtségeteket szeretném kérni!!
Sajnos a szezon végére sikerült egy kissebb bukàs de nincs megàllàs ahogy helyrejövök ülök ismét motorra. Ami kellene nekem egy 750es srad nagy fejidomtartó vas ami a villahìd felett megy ha valaki tudna ilyet feltétlen irjon
Köszönöm
Sziasztok! Felnit szeretnék szintereztetni, esetleg políroztatni, tudtok ajánlani valakit Bp. környékén?
Csak a közös motorozások alkalmával rakott bele Ádám ennyit...
Koszi
Szia! Bár nekem csak egy 97-es sradom van,de hátha! Eddig motul 5100 volt benne! A blokk zajos volt, a váltó kemény,akadozó! Most Elf 10w40 ezzel csendesebb lett és lágyan vált!
Sziasztok!

K8as 750-ben milyen olajat tegyek? Mik a tapasztalatok mit szeret?

Most motul van benne, de szerintem nem szereti, elég csattogós a váltó vele. Igaz a blokk viszont csendes (gsxrhez mérten).
Örülök, h bevált!
Itt válaszolok, a privát üzeneteim sz-rakodnak...
Köszönöm a fesszab tippet! 2 nap alatt megérkezett egy szuper minőségű termék, ami kb 140 km-es "teszt" alatt végig mérve, fix töltést adott és nem melegedett szinte semennyire... Szuper!
Adee-ZzZz
Eladó az ex motorod kevés km-vel...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_750-10432129
Sziasztok!
750 SRAD 99'-be kellene feszültségszabályzó... esetleg valakinek eladó? Használt is tökéletesen megfelel ha működik... vagy esetleg ha tudtok valakit akinek van, az is segítség lenne :)
Köszönöm előre is,
Üdv! :)
A perselyedbe.
Valószínü fesszabos lesz a dolog. Meg kell mérni, h tölt-e a generátor, meg, h nincs-e zárlat.
Sziasztok

Eladó egy Tourmax FSB-014 teleszkóppersely klt GSX-R 750 1996-03-ra (2 persely 43.5X20X1 mm, 2 persely 43X15X2 mm, 2 telószimering 43X54X11 mm , 2 bizt. gyürü. Ára: 12 990 Ft + posta. (Kép csak minta!)

Info: lucifer0820@freemail.hu
Szép napot! Problema: ha világítással megyek,nem tölti az aksit...ha anélkül megyek tölti...ezt csak gondolom,mert még nincs kimérve,csak az indításnál érezni,hogy valami nem oké... hová nyúljak elsőre??)
Oksi
Hello bigoneoszi....Nagyon szépen köszönöm. Állítólag egy srác már megrendelte. De ha az nem jön össze nem felejtem el,hogy te segítenél. Köszi mégegyszer...
Szia,
Persze, megint számíthatsz rám.
Dobj egy mail-t, aztán ott megbeszéljük.
Hali. A gépem eszi az olajat 1000-1500 km alatt 1 liter olaj... kéken nem füstöl egyáltalán.. vkinek ötlet mitől lehet?
Üdv emberek,

A helyzet a következő. Felvidéken élek, közvetlenül határ mellett. Szeretnék rendelni egy könyvet (GSX-R kezelési útmutatót) a maróti könyvkerből. Sajnos mivel Szlovákiába nem tudnak csomagot küldeni, sem postán maradó csomagként nem tudják elküldeni, innen szeretnék valakit megkérni, hogy nem-e rendelné meg nekem valaki a saját címére és utána nem-e küldené el a komáromi posta címére postán maradó csomagként. Persze kifizetnék mindent, sől még ha kell pluszba is fizetnék érte. Tudna valaki segíteni? erről a könyvről lenne szó. : Suzuki GSX-R 750 2004-2005....
12.500 Ft...szóval nem nagy összeg...Várom a segítőkész motoros emberek segítőkészségét...Üdv
Eladó egy Suzuki GSX R 750 K7 gyári, jó állapotú, használt, átlátszó plexi. Irányár: 15.000 HUF
Érdeklődni: +36-30/ 271-68-74
Én adtam a yamalube termék számot (cikkszam) neki ami itt kapható de otthon nem tudtak a Yamahánal segíteni neki.
A Kawához a yamahába akarsz alkatrészt venni?
Tessék:
https://alkatreszek.hu/03_9902_0501_2_sz
Van hozzá új és bontott szettem adatlap!
Sziasztok!
Van egy 1995-ös gsx-r em. Dugattyú kellene nekem bele mert az egyik elkopott... de akkor már vennék bele egy szettet. Abban kérném valaki segítségét, hogy honnan rendeljek vagy hogy járjak utána.
Előre is köszi.