Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Keresek GSX-R 600/750 2006-2007 kék színű üléspúpot, lehetőleg eredetit, h passzoljon a színárnyalat.
06 70 771 53 88
Sziasztok! Segítség kellene! Bst38ss karbi membránház alatt a kivezető csövet hova kell kötni? Nem gsxr-en lenne.
Sziasztok! Becses tulajdonosa vagyok egy 2000 es 750 nek! De az elmúlt hónapban azt tapasztalom hogy a motor teljesítménye jelentősen csökkent, a 220 is nagyon nehezen éri el, de ha igen feljebb már nem nagyon akar menni akár mennyi is húzom, biztos nagy a baja csak arra vagyok kíváncsi hogy mire is készüljek! Előre is köszönöm a válaszotokat! Szép napot!
750-es
Sziasztok! Remélem valaki tud nekem segitteni! Adott egy 97-es 759-es srad! Hidegebb időben terhelés allatt magas fordulaton/10000 és a fölött/ olyat csinál mint ha kihagyna a gyújtás! Melegbe semmi ilyen gond nincs csak tavasszal és ősszel! Valakinek ötlet? Előre is köszi!
Sziasztok! segítségetek szeretném kérni birtokomba van egy gsxr-750 K4, 1,2,3 fokozatban alacsony fordulaton értem ezt 2000 fordulaton rángat fölötte alatta nem csinálja ,gondoltam mindenre tps szenzor jó helyen van, áttételre is gondoltam hogy sok neki de akkor folyamatosan bakkecskézne még el nem tudja dolgozni, de van egy gáz állás ahol hebeg habog . érdekes az is hogy pl 1 fokozatba gurulok nem húzom gázt úgy szépen gurul nem rángat....Raptor sport dob van rajt, vissza raktam gyári dobot azzal jobb lett sokkal de nem az igazi, Szelep hézag méreten van , szinkron is jó.Hibakód nincs.
Kiemelő pálca környékén keresd hibát.
Sziasztok!

Új vagyok itt,segítséget kérnék.
Levettem a deknit a 750es GSXR-emen,hogy kicseréljem az első lánckereket.Megtettem,majd összeraktam,de valamit eltolhattam,mert azóta nincs kuplungom :(

Mit tolhattam el???Kérem aki tud segíteni ne tartsa magába :) Köszi.
Képek:
Sziasztok!
Eladó egy jobbos ram air cső.
K6-k7 600 750 re.
Ára 7000 ft, fórumosoknak 6000 ;)
Helyileg Budapest-Győr.
Üdv!
gyertya meg egy szinkron
Kupplung mikrokapcso jó?
Sziasztok segitséget szeretnék kérni töletek ,vagy legalább véleményt! Most vettem egy K1-es GSX-R 750 et és az vele a baj ,,hogy 9-ezernél nem forog többet! Addig jól megy de ott megál és nem tovább , jol startol , az alapjáraj kicsit szabájtalan.. én inyektorra tippeleK ! Vélemény?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_750-11882650
Javaslom csinálj róla egy videót.
Érdekes a dolog.
Telejsen kipörög, tiltásig el lehet húzni. Jól megy, egyenletes járása van, ez a hiba ritkán jön elő. Csak melegen csak indításnál, ha visszahül egyből indul.
https://www.facebook.com/29970... így már remélem jó lesz a link
<iframe src="www.facebook.com%2F29970651343...]https://www.facebook.com/plugi...[/url]; width="560" height="420" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Ennek a 750-es gixxernek a történetét érdemes végig nézni.
Szia,
Mennyire pörög fel? Én az injektor sornál keresném a hibát.
Sziasztok!
Elég érdekes hibám jelentkezett k3 as gépemen. Szerelők tanácstalanok. Nincs hibakód. Rabszódikusan jelentkezik hogy melegen indításnál felpörög a motor és egyből leáll, utána nem indul el, csak ha visszahül. Amúgy mindig pöcre indul. Valaki hasonló hibával találkozott???
Simán megcsinálják. A Cápa hátsó felnije 1 éve ilyen...
Szia,
Nem egy K1-et vettél, hanem festés alapján egy Y-t. Tehát 2000-rest. Orvosolható, aki tudja mi a baja. A másodlagos pillangószelepsor motorja a hiba...
Szia,
7100-at ha húzogatod neki.
Sziasztok! Keresnék segédvázat K4, K5-höz. Valakinek esetleg?