Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Ha felteszek egy sport dobot a gyári rendszer végére kell valamilyen beállításokat végezni vagy mehet simán ahogy van? Köszi!
sziasztok erre a gixerre keresnék idomgarniturát ebben a szinben ha tank is van az se baj augusztus elején megyek haza magyarba ha addig lenne és elfogadható árban akkor érdekel csak kizárolag hibátlan jöhet szoba mert fujkálni az enyémet is lehetne de nincs hozzá hangulatom gányolni. koszönettel. ha esetoeg más szinben lenne csak akkor full garnitura koszi sziasztok
Koszonom a segitseget, megoldodott! Üzemanyagpumpa hiba okozta az ero es fordulatszam vesztest!
halló Gixeresek, van itthon K1-K3 750 , pár megmaradt alkatrészem ami nekem már felesleges , hátha valakinek kell belőle valami

két jó állapotú lánckerék első-17, hátsó-45. hátsó csapágyházzal, . 7000 ft a kettő együtt.
komplett hengerfej , vezérmű tengelyekkel, 1 hengernél a szelepek sérültek 10 000 ft.
kuplung dekni 5000 ft
Olyanom sajnos nincs :(
légkulcs amin lehet állítani a nyomatékot.
Hogyan húzod le nyomatékra az anyát?
Ha nem gond megkérdezem hátha van tipped.
Valamitől rezonál a motorom. 4-8 ezer között, nem a futómű, a blokkból ered.
Semmi zörej, jól működik. De nagyon rezonál, néhány perc motorozás után már nem érzem a lábam.
Nincs valami ötleted mitől lehet?
A kuplungra gyanakodtak akiknek eddig ki tudtam kérni a véleményét.
Hmmm. Naponta javítok külömböző kuplungot. Ha van levegős vagy akkus ütvecsavarozó akkor nem kell az a szerszám.
Sziasztok!
Nincs valakinek pár fölösleges kuplung fémlamellája?
Kuplung szerszámot csinálnék belőle. (K6 hoz)
Üdv!
Szia! Nekem a 750 sradon 106-110 között kapcsol!
sziasztok lenne egy kérdésem a napokban ugyalakult hogy dugóban kellett mociznom és a normal 70 fok körûlrõl gyorsan emelkedett a hôfok. a kérdés hány foknál kell bekapcsolni a ventillátornak mert bizony delszaladt 106 108 fokig és még akkor sem kapcsolt be maradt a masik megoldás elkezdtem a kocsik között lavirozni nehhogy felforjon. ugytudom 100 foknál már kéne járjon a venti. nekem a kawám szinte soha nem ment 100 fok fölé igaz abban 2 venti volt és idõben be is kapcsolt. köszi a válaszokat.
Sziasztok. Javitanek, _c42 volt a hibakod, de ez is csak ketszer fordult elo, azota indul a motor,nincs hibakod, csak menni nem akar ugy! Koszonom a linket Vidom!
Sziasztok! En egy gsxr750 k5-tel bajlodok, erovesztest tapasztalok, 12 e -nel nem akar jobban porogni menet kozben. Es kop gaznal megtorpan es vissza horog! Nincs hiba kod, de volt ugy hogy lealitottam es ujra akartam inditani, de a pumpa a szokasos 3 mp helyet csak 1 mp ig mukodott es ki irt egy _c46 os hibakodot.
Egyebkent amikor indult akkor _c00. Tudja valaki mi ez? Mi az az also vonas a c elott?
sziasztok ryderek régen nem jártam erre. 12es kawát lovagoltam otthon 5 éve kint élek angliában. a segitségeteket kérném vettem egy régi srad 750et 97es évjárat minden okés vele jo hangja van nem kalapál. ma olajat cseréltem és a leengedett olajban valami ovális bakelitdarabokat találtam sajna elég nagy darabokat is én kupling lamella darabra tippelek de megkérdeznélek titeket is képet mellékelek elõre is köszönöm a segitséget és a befogadást.
Szia Már elkellt!
Szia megvan meg a sarvedo es gsxr 1000 k1re jó?
Sziasztok. Frissen vásárolt GSX-R 750 (2011) keresek sportkipufogót. Lehetőség szerint sértetlen állapotban, E-számos, DB killerrel. Katalizátort kiváltó csőszakasz is érdekel :)
kösz !
Hello, nem. K4-K5-re valo. De már eladva.
750 srad power commander és benzin szivattyú eladó. 703781937
hali ! ez srad tárcsa ?
ha nem húztál utána akkor lehet megnyúlt szakaszosan, 1000km-en ként után kellene húzni.