Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

140 korul raugrottem egy besullyedt aknafedore :)
Simán.
Sziasztok. Valakinek.van olyan kerék a motorjaba amivel akkora katyut fogtak hogy gorgoztetni kellett? biztonsagos meg az?
akkor melegében vidd vissza az eladónak .
Sziasztok ! Hozzátok fordulok egy kis segítségért. Ha tudtok segítsetek abban, hogy mi a különbség a 88-89 és a 92 -94 évjáratú vagy annál fiatalabb motor hátsó kerekei között.
((Yamaha FJ 1200 ( 89 ) elavult 16' hátsó kerekét akarom kicserélni 17' - ra. A konvertálásnál ugyanazon évjáratú kerekek megegyeznek. De nem találtam, csak bontóban kompletten hátsó kereket ( minden OE távtartóval, lánckerékkel, hátsó tárcsával, fékkel és féknyereggel.) de csak 94 évjáratút, vagy annál fiatalabbat.))
Sziasztok! Tegnap vettem egy gsxr 750 k1-et. És melegen néha megjelenik az FI hibakód felváltva villog a hőfokkal és világít a piros lámpa . Van amikor rendesen kiforog de van hogy nem. És ha kihül rendesen akkor se nem világít és nem is mutatja. Szóval hosszabb állás után (eddig) megszűnik a jelenség. menet közben nem villan ki de ha leallitom és újra indítom melegen akkor mutatja. Esetleg valakinek volt már hasonló jelenség és hogyan orvosolható?
És érdekelne még hogy a szokásos gyertya olaj szűrők stb miket ajánlotok és esetleg típust mert a motul és ngk kicsit bő fogalom már nagyon kiestem ebből a témàból :) ... Előre is köszönöm a választ.
Ha rendesen elforgatod sűrűn a motort nem filléreskednék az olajon, lehet hosszútávon +hálálja. 5100-at túramotorba önteném ink, nem 15 ezret forgó sportmotorba.
Service manualba api SF/SG Írta olaj követelménynek , azért kérdeztem, motul 5100 is tudja.
7100től alább nem adnám, csak sokat forognak ezek a motorok.
Sziasztok!

Olajat szeretnék cserélni k5 gixerbe motulra esett a választás , 5100 vagy 7100 való bele...?
Köszi az infót!
Sziasztok!

Suzuki GSX-R SRAD tükörtartó konzolt keresek.
Akinek van, kérem jelezze privátban.
Köszönöm!
akkor megnyugodtam. csak mondom azt furcsalom ez a szeria magasabb honersekleten dolgozik.. de mind 1 akkor jolvan ez igy :)
Nincs azzal semmi baj. Nekem 17 ezer km van a motorban lecserélt G13+-os fagyállóval, lelégtelenítve. Volt már ebben a hőségben, h 107 fokos volt városban. 104 foktól kapcsolt is a ventillátor.
nem.nyomja a vizet meg semmi ilyen csak a regebbi szeriakhoz kepest joval magasabb homersekleten dolgozik szerintem... de mind1 :/ koszi
K6 750 városba 102-105 fok ilyen melegbe, városon kívül 89-95 fok ha nem nyomja a vizet semmi baj
Sziasztok. Ezt mar idegileg nem birom vagy mar csak en beszelem be... mondja mar meg valaki nekem nezegettem on board videokat k3-k4-k5-k6 tipusokrol... ez az isten verte k6 dolgozik csak 90 fok felett temponal vagy csak az enyem? illetve az hogy varosba nagyon gyorsan felmegy a huto viz homerseklete... viszont ha kijovok a varosbol akkor szerintem eleg lassan hul viasza 100 rol 90 re. ez normalis? ebbe a joidobe mindenkinek ilyen a k6 750 ese? vagy csereljek.mar hutot is? koszi
Sziasztok!

750 szeretnék venni, érdeklődni jöttem esetleges problémákra amire érdemes figyelni vásárláskor.... olvastam itt hengerfej problémáról, melegszik nagyon , hajtokarcsapágy. Első Fék bepuhul Vki írta azt is.

https://new.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx-r_750/suzuki_gsx-r_750-11695872

Segítséget koszi
irtam
főtengely, hajtókarokkal, dugókkal
blokk,vagy főtengely?
nem enyém
van
Kinyírtad mi?
k2-3 750 koplett blokkot vagy főtengelyt hajtókarral csapágyakkal hengerszetettel keresek
Sziasztok. Miskolc es kornyeken gsxr 750 k6 hoz vizhuto elado nincs valakinek?