Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem itt tobb a lehetoseg az ugyeskedesre, vagy/es rosszabbul fizetett alkalmazottak vannak, kevesbe vagyunk szem elott a gyaraknak, kisebb a forgalom mint nyugaton ezert megengedett az ugyeskedes/benazas/okoskodas, verunkben van a zsivanykodas. valassz ezekbol nyugodtan de lehet fel tudok sorolni még 10 indokot
Jó, csak ennek nem így kéne működnie...
Vajon ez azért van mert a kelet európai piac le van szarva?
A barátommal történt, hogy a Triumph-tól rendelt egy zsír új fekete 1200 Explorert. Mondták neki, hogy 3 hónap mire legyártják, mert nincs raktáron. Leperkált nekik ~5 Millát és kb. 3 hónap múlva telefonáltak neki, hogy van egy jó és egy rossz hírük! A jó hír, hogy megérkezett a motorja. A rossz, hogy a fekete helyett fehéret kaptak! konklúzió: hiába van pénzed, hiába van konkrét elképzelésed, akkor sem biztos, hogy azt kapod, amit szeretnél!
Végül szerencsére jól jött ki a haver is az egészből, mert kapott kárpótlásul pár százezerért ajándék extrát rá és átfóliázták neki millitary terep zöldre, ami kicseszett jól áll a motornak!
Én tavaly Münchenben rákérdeztem a Suzuki szalon vezetőjénél, hogy mi lesz, és elég homályosan fogalmazott. Konkrétan azt mondta, hogy szívnak az Euro 4-es normával és ezért csúszik az új Busa bemutatása.
Jövőre se lesz az már biztos.
az a baj autoknal lathato de a kawasakinal is kisebb ccm felé huznak ami konnyebben teljesiti a normakat, vagyis 1000turbo?
szerintem 1500as szinte kizart..inkabb 1100-1200 turbora tippelnék maximum..
Nem lesz valami 1500ccm-es busa? Az lehet akkor, hogy euro 4-es lesz.
Én azt olvastam a Motor Revüben,hogy befejezik a gyártását,de remélem csak viccnek szánták!:)
Sziasztok! Véletlen nem tudtok/vagy hallottatok valamit arról hogy lesz megoldva a busa euro 4-es át alakitása vagy megoldása vagy lesz-e ezzel kapcsolatba valami történés, mert itt németbe jan. 1-töl csak euro 4-es motorokat lehet majd forgalomba helyezni (elsö forgalomba helyezés, szalonból vásárolt motorra értem) , ezzel kizárva a busát is mivel az euro 3-as?!?! Gondolom vannak más modellek is hasnonló cipöben, ezekkel mi lesz vagy hogy lesz?
Én a végére jártam! És jól kijöttem belőle! ;)
Ez igazi görénység!Tudtál reklamálni,vagy mi van ilyenkor?
Én megóvtam magamat a bajoktól,mert egyből egy karcos,korábbi modellt vettem,igaz használtan! :)
Igen, emlékszem az durva volt amit veled tettek az új busával! Szégyen....
Én nem rég jártam így, volt egy kilométer óra állás egy kocsiban és a Bmw-t megkérdezve 2000 km-el kevesebbel szervizelték az autót KÉT ÉVE, valahol közép Németországban! Akkor, tulajdonos visszahív, mennyi is van benne két év alatt, csak kétezret ment ennyi idő alatt!?
Persze levegőt venni nem tudott... azt se tudta mit hazudjon!
Ma voltam a Lexus szalonba lekérni egy autót avázszám alapján! Mivel Németbe van az autó gondoltam lekérdezem. A Német kereskedő elmondta 1 tulaj Német autó valós km stb! Az alvázszám alapján Európába regisztrálva sincs.....! Tehát Amerikai lehet mivel csak első kerekes...! Egyébként RX450 ről beszélek! Szóval nehéz jót kifogni!

De emlékezzetek csak én mikor az új Busát vettem?! Kifizettem előre és kaptam egy karcosat és egy korábbi modelt....! Szóval csak óvatosan a vásárlással!
Van még idő tavaszig! Csak ezek a próbálkozók bosszantanak.
Kocsinál már rászaladtam ilyenre pár éve. Volt egy ritka kiadású BMW ami nagyon megtetszett és ráakartam menni, de az eladó elkezdett játszani az összeggel felfelé! Arra volt kíváncsi, hogy mennyit lennének hajlandóak adni az autójáért!
Hát szórakkozon otthon a fütykössel, mert ez így ilyen formán nagyon nem ferplay!
Nincs mit, szólok ha látok valami hasonlót
Kezem között pár motor, na
Vsak hozzák is vissza megjavítva!
Amúgy volt már a jetem között jópár mozir, csak az új adja be így a kulcsot persze...
Amúgy meg kivettem a db killereket a BOS dobokból, meg akartam hallgatni, hogy hogy szólnak, erre...
Akkor bassza meg aki ilyennel szórakozik!
De azért köszi Ati.
Ilyenről már én is hallottam kicsiny hazánkban, hogy Barátomék rendeltek egy terepjárót, vártak rá három hónapot és annyi volt a szerencséjük, hogy az üzletkötő régi ismerős volt és megsúgta, hogy ti ezt az autót nem akarjátok átvenni!
Dehogy jelentkezett...
Kamu hirdetés volt
Semmibe nem lehet itt már bízni...! Átb@sznak, lehúznak ahol tehetik! Ismerek olyat aki új 0 km es autót vett, de már volt törve mer leesett a trélerről...! Csak elfelejtették közölni a vevővel....!
Érte jönnek és elviszik! ;)
Na látod Ati, már az új motorokban sem lehet bízni!
Tényleg, a fekete Hayabusás jelentkezett?
Sajna ezeket próbálgattam. Holnap felhívom a szervizt.
Egy hete még gurultunk hiba nélkül...
Ja, csak ez nem egy telefon, hogy zsebrevágom aztán visszaviszem...