Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...és a legomolyabb: IGNITECH gyújtás elektronika( a gyári ecu helyett) mindent irányít és állítható vele( fordulat letiltás,előgyújtás,injector beállítás hengerenként...stb ára:80 ezer+20 ezer az adapter kábel( közvetlenül rálehet csatlakoztatni a gyári kábelkötegre,nem kell vágni,forrasztani semmut!!)
Tank,légszűrő,csavarok....
Cuccok még....
Hali! Megmaradt,feleslegessé vált cuccok eladók:- polírozott lábtartók kormány,hátsó kapaszkodó,kormányvégek,gyári kormánystabilizátor( keményített)5-10 ezer/ db és hátsó üllés,tükrök,idomok,belső idomtakarók,hűtő,csövek,kábelek,undex és egy csomó minden ami a versenypályára nem kell!
Itt az alkatrész hirdetések között van feltéve.
Köszi mindenkinek!
Kollega akkor lesz tura Én csatlakoznák ha lehet, hol és mikor? Akit érdekel 30-án és elsején Alpok -Adria kupa verseny a Pannoniaringen,/ 600-1000 4-5 kategoria stb./megérne egy turát,belépés ingyenes.
Rá se ismerni az "öreglányra" ! Jo lett!!
Igazad van ,de szarakszik a windiwsom és minden alkalommal azt ìrta ki hogy sikertelen az elküldés. ☹ Ezek szerint mégsem.
Szerintem egyszer elég lett volna beírnod!
Sziasztok,

Keresek GEN1-es jó állapotú/keveset futott blokkot. Az én blokkom sajnos haldoklik. Annak a felújjítására kellene. Sallangok nem kellenek. Az sem baj ha a forgattyús ház része balesetben sérült.A lényeg hogy a henger,főtengely,hengerfej jó legyen. A többi nem lényeg. Ha hiányzik a generátor,deklik... az sem baj. Ha valaki tud valamit jelezze. Pest környéke előnyös lenne,de jó cuccért messzebb is megyek.
Heló.
Keresek egy Gen1-es jó állapotú blokkot.Csak a blokk érdekel,sallangok nélkül,mert az enyém már a végét járja.Ìgy tudnék motorozni amìg az enyém fel nem lessz újìtva.Ha küldesz egy üzenetet vagy SMS-t ide,visszahìvlak.06204212849.Köszi,Feri
Sziasztok,

Nem tud valaki egy jó állapotú GEN1-es busa blokkot eladót? Alapvetően csak a blokk kell sallangok nélkül,akár egy két apróság a blokkról is hiányozhat (Deklik,generátor....) Sajnos az én blokkom haldoklik és a felújjításig jó lenne valami a vasba hogy tudjak motorozni. Ha van valakinek,kérem jelezze privátba vagy akár erre a számra:06204212849. Akár ha dobsz egy sms-t visszahívlak.Köszi,
Sziasztok,
Úgy néz ki hogy a busám blokkjának közeleg a vége. Olajnyomása alacsony,kompresszió is karcsú,ráadásul egyik henger drasztikusan alacsony. Szóval a kérdésem az lenne hogy nem-e tud valaki egy GEN1-es jó állapotú blokkot. Jó lenne ha megvétel előtt el lehetne indítani és megmérni rajta ezt-azt (kompresszió,olajnyomás,),de megvenni csak a blokkot szeretném. Nem kellenek a sallangok,hiszen azok nekem is vannak. Így az eredeti blokk felújításáig is tudnám hajtani a vasat.

Szóval ha tud valaki ilyen blokkot keressen.
Tel:06204212849
Motorba valót keresek és semmi gáz...
Ú,ez nagyon zoral lett barátom!Már ránézésre is meg kell vele üssed az eddigi legjobb idődet.Nagyon fogok drukkolni neked.
Íme!
Csabikám már készen van a szekér( múlt héten Tököl és Kiskunlacházán már pöfögött)- vagyis hogy volt mert újra a boncasztalra kerül, finomítás miatt....
Addig is csak annyit,hogy 190 kg lett!
Hayabusa metamorfózis:Café Drag Racer
Hello Zorro!
Autób vagy motorba valót szetetnél?
Mindegyik úres,ha nincsen benne gáz....
Mikor lesz már versenyen az az átkozott Lucaszéke?
Szia Nitrosalbi!
Nem tudod honnan tudnék üres Nitro palackot venni dekoráció miatt?
Heloi! Menetirány szerint bal oldalon a kábelköteget a váz és q blokk között kell elvezetni,ahhoz előre kell billenteni a blokkot,hogy kitudd húzni- vagy be tudd vezetni a köteget! Most csináltam az enyémen....
Ez nagy segítség lesz, köszönöm!
így kell vezetni a kábeleket a vázon, ha elfelejtenéd...