Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi jó képek ... de még mindig nem nőttél ki a legós korszakodból....miért kellett azokat a köveket egymásra rakni...
Csak irigykedhetünk ! Jó időt és hazatérést ! :)
Itt van pár kép Zoli!
Csak városon kívül. Sajnos holnapra esőt mond, ma értünk ide, holnap nyomjuk le a TT kört, nem nagyon lesz száguldozás. Egyébként is idegesítő a rossz oldalon vezetés! Viszont a csalagúton a vonat, illetve ide a szigetre a komp mókás. Csak lassú és sokáig tart.
Meg kell jegyeznem, hogy rohadt messze van! Még a túra egyharmadánál vagyunk csak, lesz még Skócia, hazafelé meg Svájc, aztán Stelvio és Grossglockner is benne.
Akkor verjél oda neki! Úgy sincs seb. korlát!!!
Szuper ! Jöhetnek a fotók.
Sziasztok!

Üdvözlet a Man-szigetről!
A TT boxutcájába is eljutott egy magyar Busa!
Valakinek esetleg egy eladó 2005-ős busárol való eladó felső kuplung munkahenger.De jó mind a kettő generációra.7000ft.
Szia.Sikerült megcsinálni a légtelenitést fasza lett.Valahol megbújt egy kis levegő buborék.
akkor az mar nem aktualis..nezz masikat, de aki azt mondja egy busa1ben csak 20-30-40 e km van az vszinu nem igaz..persze akadhat olyan amiben annyi de na
Már lekerült a hírdetés...
A kutyafáját. Nem illesztette be a linket....itt van hírdetésben egy bordó ezüst.
Hali! Fent a karnál is maradhat kicsi levegő, a karmantyú mögött. Tekert ki a kormányt balra, és finoman picikét mozgass a karon. Pumpálás közben látnod kellene nagyon pici buborékokat. Óvatosan mert nyitott fedélnél fröcsöghet. Vagy van még levegő a csőben. Különben érdemes alul felül megkarmantyúzni, ha már úgy is olajat cserélsz.
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy a K8-as busámon kuplung olajat akartam cserélni.Viszont a sima módszerrel nem keményedik fel.Tud valaki valami tippet adni,hogy kell ezt jól csinalni
Lehet,hogy az új tulaj megtalálta a rükvercet rajta.
darazsgarazs kollega nehez valasxra kenyszerit ha nem tudjuk milyen motorrol van szo.
de latatlanban mondom az en legutolso busamat aprilusban adtam el 52 e kmrel a vevo ment vele par ezret es 3 hete 46 e kmrel volt fent a hahun..szoval barmi lehet ebben az orszagban
Szerintem a Ghostrider motorja lesz az.
szia
melyik motorrol lenne szo
Sziasztok! Ismeri valaki ezt a motort? Ha Busát szeretnék, érdemes lehet megnézni? Nekem a km kicsit kevésnek tűnik az életkorhoz képest...Köszönöm a válaszokat.
Tudsz adni egy telefonszámot v email címet?
A fotó lemaradt!
Sziasztok! Ismét van pár eladó vágott slick gumim, ha esetleg érdekel valakit... Dunlop, Briston V02, Pirelli.
10.000Ft/db Budapesten ázvehető. Postázni nem szeretnék. :)
Eladó 2008-tól Hayabusa alkatrészek:Narancs fejidom bal oldalt enyhén karcos 25000ft,Bal oldali idom enyhén karcos 25000ft,Bal oldali tükör 5000ft enyhén karcos,Bal oldalt generátor dekni 5000,és egy kuplung munkahenger 10000ft.Az alkatrészek kb három hét múlva lehetne átvenni.Feldölt a mocim oldal támaszról egy parkolóban és onnan vannak az alkatrészek,csak nekem már nem kell mert mindent újat vettem gyárit.
Mit kérnek értük?
Én tudok 0km est is neked! Még van 2db