Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Busások!

Közületek biztosan sokan ismerték személyesen is arpivandad, a tegnapi nap folyaman (2018. 08. 23.) a Mátrában balesetet szenvedett, ami sajnos végzetes lett. Nagyon sokan sokat köszönhetünk neki, ezért is írok ide. Nyugodjon békében.
Nyomast, mi tud csinalni a rendszerben, a henger, ha beledolgozik, a vizterbe, az a gazkimutató nekem is van de eddig, nem sokat mutatott ki, nekem sem, csak ha mar 1ébként is tuti hengerfejes volt a vas. Ha mindent átneztél, mas nemlehet, le a hengerfej
Új ára.
Valakinek esetleg 2008-as évjárattól busára való Yoshimura dobok.Dobok,összekötök,bilincsek,rugók szép állapotban.Ára 105000ft.
Citrom
Ja meg a Cirom sárga
Igen.Az van meg most és nekem is az a szín jön be a legjobban busák között
A kolbászzsír mindent visz.
A sòlymom 2010-ben és most szerviz után
A versenyből már kinőttem,csak érdekesség képpen írtam.
Más az, ha egy viszonylag komoly cég kezd hozzá egy termék fejlesztéséhez, meg más az, mikor valaki nekiáll fémfűrésszel, meg hegesztővel otthon barkácsolni. De persze, ha ezt versenynek fogtad fel, akkor természetesen te nyertél.
Angliában egy kicsit már előrébb tartanak,mert ott V8-asokat építenek Hayabusa blokkokból,és Ariel Atomokba,Daxokba,meg mindenféle Kit carokba építik őket.
5 hengeres hayabusa blokk
Ezmiez?
Valaki eléggé ráér...
Helo nitrosalbi..Érdekelne kormánystabilizátor, a két oldal idom."005 busám van,
Sziasztok. Felboritottak a motoromat a garazsban, a vetkes elismerte a karokozast. Nagy baj nem lett, de a bal oldalan csunya karcok keletkeztek. Tudtok Budapesten olyan szervizt (markaszerviz is jatszik), ahol vallalnak karugyintezest is? A legjobb az lenne, ha nekem nem kellene zsebbol kifizetni a koltsegeket, hanem a szerviz a biztositoval lerendezne a dolgokat.
Elore is koszi!
Ez a nap is elérkezett!!!
Igaz, azt hittem előbb sikerül kifizetni, de most már az enyém a ,,kicsike"!!!!
Nagy nyugodtság van....csak egy ragadozó ül a tájon!
Zolikám! Jó az a legózás!

Itt van még pár kép neked Man-ról. Sajnos esőben nyomtuk le a kört de így is jó és szép!
Sajnos továbbra sem szűnt meg a motorom melegedése. Vettem egy jó állapotú hűtőt, egy vadi új gyári termosztátot, kicsit javult is a helyzet, de ha kicsit meghajtom vagy szerpentinen motorozgatok viszonylag tempósan, akkor egyből megtelik a kiegyenlítőtartály hűtőfolyadékkal. Elmentem egy gépműhelybe ma, és megmértük a hűtőrendszer nyomását, ami felment egészen 1,5 bar-ig, ami nagyon sok. Viszont a hűtőfolyadékban nincs CO2, amit egy spéci folyadéknak kellett volna kimutatni, továbbá a hűtőrendszerben se keletkeznek buborékok magas fordulaton sem, szóval nem tűnik hengerfejesnek sem... A vízpumpa lehetne még gond, de az meg teljesen sérülésmentes.
Mit lenne érdemes még megnézni?
Sziasztok!
Esetleg valakinek nincs elfekvoben egy km óra burkolata csak a felső rész a plexikkel együtt kicsi pénzért? előre is köszi