Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra sosem voltam,de biztosan pöpec kis pálya.
De a reptéren,csak nem a kifutó pályáknál hanem bent a laktanya épületei között lévő utakon.
Az a jobbik eset,szerencse. Rallyn nem voltam még sosem,mindig gyorsulni mentem,vagy autóval,vagy motorral.:)A házak között az merre van?Nem a reptéren volt?
Nem.Aludtak.Lacházán az FRT amatőr rally-n voltál?5-6 éve még versenyeztem többek között ott is.Jó buli volt.Főleg amikor nem a kifutó pályákon meg a szervíz utakon volt a verseny hanem a házak között.Azt jobban szeretem.
Értem.Van aki egyszerűen megrémül,és kétségbe esik a sziréna hangjától,sajnos a családban is van ilyen.Megijedt ez a csaj is,és leblokkolt az út közepén. Igen kolbászzsír metál Gen 2-esem volt,de sajnos már eladtam.A gyerekek nem ijedtek meg nagyon? Minket nyáron Kecskemétnél telibe vertek hátulról, de szerencsére nem lett baj,a gyerekek sem rémültek meg.
Nem.Havi rendszerességgel járok arra a gyerekekkel szüleimhez Kunszentmiklósra.Onnan jöttünk haza.A mai napig nem értettem miért állt meg az előtted haladó.Ha jól emlékszem narancssárga Gen2-esed van? Nekem.egy K6-os 1 szériás.
Az a helyzet,hogy az előttem guruló csaj beszart a szembejövő mentőtől,és ahelyett,hogy lassítva félre húzódott volna,inkább megállt az út közepén.Én is épp csak megálltam mögötte.Nincs semmi gond, örülök,hogy nem lett bajotok,annak meg főleg,hogy félre húztad a kormányt mögöttem,mert valószínűleg már nem irogatnék itt,vagy nem lennének lábaim,ha belém jöttök.Ti is Kiskunlacházán voltatok a versenyen?
Csak azért mert akkor kicsi a világ. Úgy néz ki én voltam az és meg kell mondjam én is meglepődtem amikor fékeztem,de csak csúszott a kerék,nem lassult az autó. Ilyen az amikor felhordanak minden szart a mellékútról. Bocs ha megilyesztettelek, de nem volt túl sok választásom,A homokban legalább megállt. Kb az utánam jövő állt meg ott ahol nekem kellett volna.....
Valahol az 51-esen,talán Dunavarsány környékén,de az is lehet,hogy közelebb volt már az M0-ás felé. Miért kérded?
Szia,

Fel. Nem nagy faragással jár. Nincs akkora különbség a két vázvégződés között.
Itt pl. meg is nézhetsz egy készet. Kár hogy összetört...
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx_1300_r_hayabusa/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa-13521044
Üdv,
Megkérdezhetem hogy az hol volt?
Szia!
Nekem nincs, de a neten találsz sok olyan, nálam menőbb csávót, akik csak azt videózzák, mert nem látják a nagy sebességtől, hogy mennyire mennek...
Szia olyan vidid van hogy az óráidat veszed?
Az tény abból baj nem lehet ha 2-3 áll a garázsban.
Sziasztok. Eladó egy kishibás, javított fejidom. A fotókon látszik minden. 45000 Ft.
Addig is élvezzük azt amit ez a GÉP nyújtott :
http://youtu.be/FN9XNToWqSQ
Az új Hayabusát régebb óta várják mint a tömeg gyártott V4-es 1000-es Hondát. Fél éve még voltak kint photoshop-ok 1500-ös, meg turbós/kompresszoros Busákról. Most meg megint kuss van.
98 őszén leplezték le a Busát és 99-ben kezdték árulni... Vagyis a jubileumról már lemaradtak :(.
Remélem jövőre a 20 éves jubileumra kigurítják az új Busát,és legalább akkorát fog majd szólni,mint az öreg 20 évvel ezelőtt!
No, várok még kicsit oszt ez is olyan lesz, mint a trabant volt régen amikor azzal is leálltak.
Teletankkal a dupláját éri.
Szerintem ha nem is könnyen, de meg lehet oldani, de nem csak a világító berendezéseket kell átkötni. Az ECU se biztos, hogy ugyanúgy van rögzítve, meg a többi dolog, féktartály, fesszabályzó, ilyesmik se..
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy 2006-os busára fel lehet-e rakni a k8-as komplett farokidomot mindenféle átalakítástól mentesen?(kivéve a lámpák,indexek kötözését)
Előre is köszönöm!
Üdv!
Az enyém a 2014es a 2017be 0km van.
A tied a 2014-es?A 2017-esben mennyi km van?