Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsoda felhozatal van ittent
Atosz! Egy kis élmény beszámolót adj már majd az autós élményedről!
Üdv Uraim! Van ám itt élet! Röpködnek a loerők,másodpercek meg a kilok stb....Szerintem az "öreg" Kawabbusánál van a pont.Feri meg forumot tévesztett,nem kell vele foglalkozni,majd bevesz egy két nyugtatot...
Mennyire igazad van!Az első széria motor,ami túllépte a 300 km/h-t.
A nagy öreg... mindjárt "párás" lesz a szemem...
Hejjj, persze hogyne csak a kor...
Hejjj... maga még él?
nem mindenkit zavart meg...
tökmindegy a hayabusa mikor hol mit nyer vagy nem akkor is egy ikon marad örökre, míg az ezres "csak" ezres lesz..
Nem most gondolkodom egy Busát mert még sosem volt, és Én kérek infót tőletek! De főleg Repelik Józsitól, hogy miként lehet Hayabusával a Mátrában mindenkit elhagyni még Végh Janit is ( A hegyi felfutó versenyen is majd 2019 ben), és a H.ringen legalább 2.00-át menni vele? De lehet hogy Józsi oda is Shinko Drag gumit használ és ez a recept! Úgy hogy Albi, Jóskánktól Te is kérj gumi terén infót, hogy milyen első gumit használj a Busádon hidegben a próba út alatt, hogy nehogy baj legyen! Mert Én szörnyen hülye vagyok ezekhez, el is estem a h.ringen egy rosz választású pirelli SC0 miatt, és ezen az életed múlhat! :) :)
Ja és Albi hagy legyen már 1 kérdésem feléd is, véleményed szerint jó ötlet lenne D1000 ben bevezetni a kitámasztó használatát, az esély egyenlőség miatt, azoknak akiknek lassúbb a motorja, tehát azoknak akik pl. 240-245 alatt futnak be ???
Előre is köszönöm az infókat!
Úgy látom mindenkit megzavart az óraállítás.:))
Hé!Hát mi van már itt fiúk!Kedvet kaptam ezrest venni!
Köszönjük ,hogy ide látogattál és sok hssznos információval láttál el minket hayabusásokat! Te meg maradj csak az ezresnél,hiszen az való neked,csak minket hagyjál békén!!! Köszönjük!
Dehogy van igazam, a Hayabusa a legjobb motor, és azzal fogok menni! :)
Tudod mit,Feri igazad van! Békés, jó motorozást- akármuvel is mész!
No ebben 100% osan igazad van!!!!
Albert csak nem savanyú a szőlő, mi rosszat mondtam, vagy arról én tehetek hogy nem jött össze amit vartál? Az hogy ki nem normális az nézőpont kerdése, de szerintem az akí mar a 2000 es évek elején cirkuszolt a H.ringi esti gyorsulasi versenyeken mert nem tudta ott megerteni hogy szabalytalan a kitámasztó és ugy akart menni ott! Ott kiabáltál velünk is hogy neked az öreg motorral csak igy van esélyed, persze mi meg röhögtünk 1 et, mert meg mondták kerek perec hogy kizarnak!
A józsinak meg majd segít más a pályázáshoz
..mindenki pótólható és mindenkinél van ügyesebb ,tapasztaltabb ember!
Na erről beszéltem........Te nem vagy normális!mi nem fikáztuk az ezreseket...sőőt! Elismerem ha vmi jobb v erősebb motor! Inkább menj a 600 fórumára és ott bizonygasd hogy de az ezres akkor is biztosan jobban megy....biztosan vevők lesznek rá - ja,hogy már ott sem vagy szívesen látott.....
Akkor miert nem busaval jársz a h.ringre, mert ha Mátrában mindenkit elversz a busaval, akkor nagy valószínűleg a h.ringen is aratnál vele! De amikor tavaly a mátrában ott volt a lehetőség lezart pályán a motoros hegyi felfutó versenyen, akkor meg behúztad füled farkad es nem mertél indulni! Te beszeltél rá engem is, de Én indultam is, te meg csak biztonsagosan nező voltál, ez sem így volt talán?
Józsi igen elmaszott a busa 5 ben egy gyenge 170 lovas agó által pc zett zx 10 től ami nem is az enyem volt! De ez a busa erdeme, ezt mar sokszor elmondtam! De akkor forgalomba az m3 on gyöngyöstől füzesabonyig meg a 5 percet vartam a gyenge kis zx 10 essel ratok mert nem nagyon ment nektek forgalomba a 250 feletti motorozas, ugye ez sem így volt?
Nem hát!
Na de ha úgy jlszóltál volna hozzá, hogy igen jók ezek a busák mert nekem is ki fújták az orrom az M3 on amit én sem gondoltam volna akkor mindenki kalapot emelt volna... Ehelyett folyton lebecsűlsz minden motort csak a k7 1000 az isten.... Nekünk meg a Hayabusa! Még sem fikázzuk az 1000rest...! Na de jól van ez így nem vagyunk egyformák....
Tényleg Albi, visszatersz Madarasra vagy az a Görög leanyzó k7 1000 el elvette vegleg a kedved? Mert az a k7 1000 es ment nagyon! Nagyon szar érzes mikor 300 m nél 15 km/h al mennek el az ember mellett, pedig van neki + 300 cm3 je!
Repelik amúgy nagyon jó barátom csak álom vilagban él ha busáról van szó, mert 1 busát sehol nem lehet meg verni, sem 402 m en, sem a Mátrában, meg sehol! :)
Köszönjük Feri! Szerintem - és sokan mások szerint is mindenkinek jobb lesz..... nem hiányzik az uszítás és vitatkozás....
No de itt Én befejeztem, tudom nekem semmi tapasztalatom nincs a versenysportban, csak neked es a haverodnak! No de semmi baj, innentől kezdve Én megyek hozzátok mindig tanácsert, es nem pedig fordírva! Tenyleg segíts mar az euroringre melyik keverékű pirelli ajanlod előre es hátra most ha kezdődik a szezon es ha 20-25 fok körül lesz az aszfalt????