Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó ! Ma elégettem 3 tank benzint , hibátlan, gondoltam ide írok először ! :(
K5 57000 km 2019 10. műszaki alig használt gumik, lánc szett, ujj akku, sok mindenség ! 1350000 ! Koszosan, bűzösen !
( Betegség miatt, hiszen tudjátok ! ) 209780959
Vagy purhabbal.
Olcsón szerintem sehol. De kerékpár vagy motor belső gumival ki tudod hézagolni a használtat is.
Üdv!
Lánc menesztő gumit hol érdemes venni olcsón? :)
Üdv!
Van esetleg valakinek 05-ös modellhez első teleszkóp párja? Igazából becsúszószár kell, de a komplett is jó. Csak hibátlan érdekel. Köszi :)
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen lógós-kukás féktárcsája (99-07) "szobadísznek" párban?
Rengeteg utána járással.... Nagyából 3 hónapig keresgettem... Nem volt rgyszerű mivel nem is hirdették...! De egy Német kereskedő barátunk talált 1et egy szalonba pihent bemutató db ként! Azonnal rácsaptam előre utaltam, hogy vissza ne lépjenek és már mentem is érte!
Hogyan tudtál újat venni? Valahol raktáron maradt?
Elértük a 3100km ert 6. alkalommal! Így feldobtam a Yoshi rendszert gyorsan! Most már mehet Végh-tech padra!
Lehet venni hozzá villahosszabbítót( Arashi)! Az eredeti villához hozzá van csavarozva belülről...
Az a gyári lengővilla? Milyen megoldással van rögzítve hozzá a toldat?
A 20 éves " Öreglány"ráncfelvarva.....
Ekecselek erről a bizonyos rajtrol mesélt! Tanári volt Csabi psichológiai hadviselése!- mondom ezt úgy,hogy a szlovák Pomstar Istán a cimborám....
Én lehet valamit rosszul csinálok, de mikor feltettem egy normál utcai sportgumit (Pirelli Diablo normál, nem a Corsa verzió), vadonat újonnan, friss akkori DOT számmal, állandóan csúszkált alattam, 3. sebességben, 50-ről kulturáltan gyorsítva is kipörgött a hátsó kerék, így 1-2 ezer kilométer után le is vettem róla, mert nem éreztem magam biztonságban.
Michelin Pilot Road 4 18-20 ezer km. Michelin Road 5 14 ezer km óta van fent és még bőven van benne 6-8 ezer km. Úgy, hogy megjártam vele Skóciát oda-vissza, tehát mindenféle felületű betonokon mentem. Szintén túrázva mint Zoli, egyedül és utassal is, üresen és felpakolva csomagokkal is. És néha meg is kergetem, mert az is kell.

Nem akarok semmi vallásháborút kezdeni és senki lelkébe se kívánok belegázolni, de a gumi kopása csak tőled függ és a csuklódtól. Természetes, hogy egy puha sport gumi, vagy vágott slick sokkal jobban fog fogyni mint egy túragumi. Azonban az, aki azt mondja, hogy neki 3 ezernél egy gumi se bírta tovább, biztos, hogy nagyon tépi neki. Igen, a usa egy erős és gyors motor, de lehet vele ésszel is közlekedni. Kint a közúton mindenre elég szerintem egy túragumi. Lapon fordulni a Hungaroringen kell és nem a Mátrában, mivel nem olyan az aszfalt, van szembe forgalom, kosz van az úton és még sorolhatnám... Persze ez csak egy vélemény, az enyém, nem kell egyet érteni vele, mindenki úgy motorozik, ahogy akar és tud.
Metzeler Z 8 Interact, nálam 12000, bírt, túrázgatva 2 személlyel.
Szia
S20-21 5-8 e km, sportsmart 1-2 6-10 e km illetve az angel 5-10 e km.
Power 2ct 5e alatt elfogy? Akkor mégsem próbálom be.
Őszintén megmondom én eddig vagy használt utcait, vagy slicket tettem hátra, mondván hamar elkopik. 2-3e-nél egyik sem bírt többet. De ugye az ára is töredéke az újnak. Volt, aminél még volt minta 2800-nál, de olyan is akadt ami 2500-nál már vászonon volt. Persze ez többismeretlenes egyenlet.
Használatot tekintve nálam: főként átlagosan haladós, de néha jólesik 1-2-ben "elrúgni", kanyarból kifelé meg kissé megúsztatni.
Örökéletű gumi nincs, tudom. Maximum Romet, Simson, Verhivákon.
De valami olyan megoldást keresek, amivel egy 8-10-12e km-es szezonban nem kell 3-4x gumi cserélni. Vagy ha nincs ésszerű megoldás, akkor veszek még egy felnit, aztán az mindig szerelve lesz.
Félreértés ne essék, nem spúroskodok. De én is pénzből élek, mint mindenki más.
Én anno használtam Pilot Power 2CT-t, de minden szempontból jobb volt az akkori utca-pálya hibrid Pirelli Diablo Corsa. Nem tudom, mi lehet az, ami most megfelel neki. De mióta rátaláltam a Dunlop aktuális E betűs versenygumijára (d211, d212, stb), azóta nem kell más. Általában hard vagy endurance keverékeket szoktam venni használtan, és akár 6-7 ezer kilométert is elmegy, egy új PP 2CT hátsó anno 5 ezret bírt.
igen
09930-82710 számú "nagyon" speciális eszköz mindössze annyit csinál, hogy összezárja a 2 érintkezőt, ugye?
Pilot Powert 2ct-t lehet, hogy bepróbálom idén én is. De nekem most esett le, hogy a gyári mérete is 190/50. Nem tudom eddig miért /55 volt a fejemben, hogy az a gyári...