Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is azt néztem,hogy inkább Gsx-r az.Mikor megjelent az első 750-es SRAD,azon a nyáron mindenki olyanal szíguldozott,én meg csorgattam a nyálamat,és kövezzetek meg,de még ma is tetszik a formája.
Üdv uraim. Aug 25 én Kékestető n találkozunk és onnan tovább Árpi sírjához. Kékestető n megbeszéljük merre menjünk. 3 Alternatíva is van.
Ha valakinek kérdése van szívesen válaszolok.
30 665 20 39
kár, hogy a felső képen nem egy SRAD szerepel
Mégiscsak a Busa a legjobb!
Üdv Uraim! Látom Zoli " Bácsi" már intézkedett ,köszönet érte.
Ugy van ahogy irta.augusztus 25 Gyöngyös 3-as ut Shell kut Tescoval szemben a körforgonál.
Gyülekező 9 ora 30 perc,indulás 10 körül Kékestetőre az elhunyt Motorosok emlékhelyére / ott van Árpinak egy kopjafája/,majd megyünk tovább Parád felé Hayabusablack Zsolti vezetéséve lszép kis hegyi utakon a temetőbe.../nem Egerbakta felé megyünk/ha az utitervvel kapcsolatban kérdése van Valakinek Zsoltit keresse,vagy itt vagy telon.Addig is Mindenkinek balesetmentes MOTOROZÁST!!!
Attila Bartók ( Bartókatosz )

Hello Motorosok!
Meghirdetjük az I. Fazekas Árpád ( Busaárpi) Emlékmotorozást augusztus 25-re. Gyülekezés, Gyöngyös 3-as út bevezető Shell kút , Tescoval szemben, 9 óra 30 perc. Részletesen, majd itt: Sportmotor Hayabusa Fórum. Akit érint ossza tovább.
Sziasztok.Keresek a képen látható színösszeállítású 2006-os busa oldalidomot.Csak olyan érdekel ami szép állapotú,nem sérült.(Pár apró karc nem probléma.) Akár úgy is hogy a meglévő,erősen karcos,horzsolt de nem törött idomjaimat adom plussz ráfizetek.
Köszi a szervezőknek !!! Nagyon jó találkozó volt !!
A hullámokban támadó viharfelhők, majd a zuhé ellenére jól sikerült a találkozó. Köszönet a szervezőknek! 40-42 Hayabusa gyűlt össze, nem kis meglepetést és döbbenetet váltva ki a Grff motoros tali vendégei körében. Akinek van Facebook hozzáférése a Mecseki sólymok vagy a Suzuki Hayabusa Hungary oldalakon folyamatosan megjelenő képek közt mazsolázhat, de addig is ...:
Sziasztok!A turadobozok meg a konzolok a mai napon elkeltek így már a hirdetés nem akutális
Találkozó: Alsónémedi, OMV kút, reggel 3/4 8 és 8 között. https://goo.gl/maps/whvJ1o7Ki4JePJ5E7
Indulás: 8:00 és így kényelmesen 10-ig odaérünk a cukrászdához.
Útvonal: https://goo.gl/maps/Faj1ZSbmMdisz6V78
Állapotot kell nézni.Egy 17 éves biciklinél nem sok értelme van azt nézni hogy 30e vagy 35e km van-e benne,mert szinte biztos hogy egyik sem valós.
Nem rég rakaták fel a használtautóra,és lehet 1.4 ért oda adnák és van rajta akra dob meg gyári.Ha a zöldet nézed 1.250 ért és még átfujni meg azon gyári dobb van akkor ez szerintem jobb vétel lenne,plusz a zöldben a km is több szerintem ha átszámolod.A busáknak meg az ára nem megy le mert egy legenda.
Ez esetleg?
Sajnos
Sziasztok.Hát nem felejtettem,de max kocsival birok menni mert nem kaptam helyet a Köz.Felügyeletnél a motort átiratni.Müszaki meg ilyen miatt csúszik a papirozás
Ne feledjétek,10-kor kezdünk
Bocsi, úgy értem, hogy a most szombati (július 13.) találkozóra.
Sziasztok!

Emlékeztető:

A jövő heti találkozóra aki Pest és környéke, Győr, vagy hasonló irányból jön, szóval az ország északi-nyugati és középső része felől, azokkal mehetünk együtt.

Találkozó: Alsónémedi, OMV kút, reggel 3/4 8 és 8 között.
Indulás: 8:00 és így kényelmesen 10-ig odaérünk a cukrászdához.
Útvonal: https://goo.gl/maps/Faj1ZSbmMdisz6V78

Aki biztosan jön eddig:
- Valmont
- PokerZee

Aki csatlakozna, jelezze, hogy nagyjából tudjuk mennyi emberre kell számítani.

Senki se csatlakozik? Még nem jelezte felém senki. Ketten megyünk onnan Zolival? Csak, hogy tudjuk, kell-e várni valakire.
Sziasztok. Mi a véleményetek erről a motorról?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx_1300_r_hayabusa/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa_kawabusa-kituno-amerikai_modell-14248548