Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

305687909 koszi
elado?
Szia, ha leírod a telefonszámod akkor tudok erről bővebb információt adni.
SZIASZTOK CSAK EGY KÉRDÉS LTZ NÉL A ZSARUK MENYIRE SZOKTÁK SZIGORUAN VENNI A KORLÁTOZÁSOKAT HA BE VAN IRVA .40 ES ÉS A SZILÁRD UTBURKOLATIT KÖSZI A VÁLASZOKAT
Eladó Ltz 400 gyári hátsó tengely.30.000huf Érd:306852201
Szia! 25000ft
Szia a csörlő ára? Köszönöm
irtam privátot
Ltz 400 alkatrészek! Érd 20.391.5561
Rendben, kössz az infokat! Nyilván úgy próbálok ezért bele sem vágok az olcsó kinai quadokba, mert sok jót nem hallottam róluk még :) Csak gondoltam érdeklődőm olyanoktól, akik már végigjárták ezt és rutinosabbak quad témában. :)
Az rmz az enyém volt
Üdv.
Quadalkatresz.hu mindent beszereznek ami csak kell. Japán márkáról lévén szó, nemhinném hogy bármi beszerzéssel is gond lenne.
Amugy meg ugy kell quadot venni hogyha körbenézed, ne az ugorjon be róla hogy mennyi ideig lesz szerelőnél a quad :)
Szia Qwert írtam neked privátban.
Szia E jelzésű sportdob
Köszönöm a választ, már körbeszaglasztam amennyire tudtam kinti oldalakon is. Csak az bizonytalanított el, hogy a kfx-hez majdnemhogy sehol nem talaltam alkatreszt az ltzhez viszont rengeteget, de akkor ez a problema megoldható. Esetleg van tapasztalata valakinek h nagyjabol milyen szinten zsebbe nyúlós tételek ezek?
Szia!
Milyen kipufogó van rajta?
Motoros Túra Salgótarján 2017.
LTZ 400-as, rendezett papírokkal, jó állapotban , 2019 Májusig vizsgával, tulajdonostól eladó! A1 vagy B jogsival vezethető, közúti jármű!
Ár:1 199 000 Ft
Tel:0630/8595-282
Üdv :küldj emailt s írok pár dolgot .
Szai! Ltz váltós, a Kfx automata. Kfx blokkja v2, jóval erősebb. viszont szíj hajtásos mint egy robogó. Ezek kényes részek Vario, Görgők, Szíj, kuplung, viszont mindkét márkának van magyar képviselete több helyen az országban. Robbantott ábrák cikkszámai szerint lehet rendelni bármiféle alkatrészt.
Ltz-t bontanak sokan, viszont a legtöbb alkatrész újan is csak a motor töredéke. Ha van lehetőséged rendszámosat vásárolj, későbbi fejfájások elkerülése érdekében. Ltz láncos, Kfx kardános. mindegyik fixen hajt, tehát difi nélküliek. Ezek Forgalmijában szerepel a 40km/h sebességkorlátozás. Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok, bár csak részben érinti a kérdésem az Ltz400-at de hátha tudtok segíteni. Kfx700ról szeretnék pár véleményt kapni, maga quadról illetve az esteleges hibákról és az alkatrészek ellátásával kapcsolatos problémákról(már ha van ilyen probléma). Ltz vel is szemezek nagyon, főleg h tényleg látom h sok helyen lehet alkatrészt kapni hozzá, ellentétben a kawával. Ebből kifolyólag érdekelne hasonló vélemény az ltzvel kapcsolatban is. Előre is köszi! :)
Van egy LTZ 400-am es azt szeretnem kerdezni hogy hallok valami zajt ha ki van engedve a kuplung de ha behuzom akkor megszunik. Mi lehet a problema? Segitsetek legyszi
Quad alkatrészej! Érd 20.391.5561
Quad alkatrészek! 20.391.5561