Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sokszor kapni gyáru új vezmű tengely fillérekért... csak nézni kell mert van 3 féle szivó meg 2 féle kipuff verzió...

.
Sorry annyira belefeledkeztem a munkába hogy már műszaki sincs rajta. Augusztus első hete óta nem mentem, de most beindítottam szépen téli elrakás előtt, gyönyörűen indult 6-7 másodperc köszörüléssel. :) Télen megy majd Zsolti bácsihoz rebuild 2.0 majd nézzétek a mély és érces hangú videókat, biztosan sok sok bosszús perc lesz az interneten róla. :) üdv nektek
Szóval szept. 30. Monoszló Hegyestű 14:30. Reméljük sok szép RF lesz
Sziasztok! Részben RF, részben nem, de motorok lesznek Csatlakozzatok a csoporthoz, Európai motoros túrák, és gyertek el szept30-án egy szép helyre:
https://www.facebook.com/group...
Okés, csak egy kicsit elvagyok havazva de nem felejtem el.
https://www.facebook.com/group... gyere facera vagy a lányod faceján keres ránk
Köszi a választ, nem vagyok fenn csak a forumon igy csak ezt látom ha nem jön közbe semmi ott leszünk mindenképpen.
Én már lefoglaltam a szállást, mindenképp megyek.
Facen nagyobb a mozgolódás a témában.
Sziasztok, Kunszállásról mi megyük, írjatok ha elmarad mert nem nagyon látok hozzászólást.
Nagy RF és a kakukktojások találkozó!

Kedves Hölgyek/Urak, először is, elnézéseteket kérem a késlekedésért a kiírás kapcsán!

Nos, a Többség Pusztavacsra voksolt, így rendben, ott lesz a találkozó helyszíne.
09.-én, szombaton, 11 órakor találkozó az Ország Középpontján, az emlékhelynél, elvileg végig aszfalt út vezet, Pusztavacson belül pedig ki van táblázva, hogy merre található. Ott szabad program, beszélgetés, ismerkedés, ezt követően kb. 11:45-kor közösen átgurulunk Pusztavacstól pár km-re, Táborfalvára. az 5-ös mentén van egy korrekt pub/kajálda egyben, nagy terasszal, nagy parkolóval, motoros barát hely. itt lehet enni, inni, normális árakon. Ha van rá igény és érdeklődés, onnan átcsaphatunk Táborfalván belül a régi tiszti lakásokhoz, nincs ott semmi különös, de akit egy picit is érdekel a hadászat, hadtörténelem, annak nem szabad kihagyni (hangsúlyozom, ez opcionális), mert az épületek és maga a hely varázsa az érdeklődőknek magával ragadó...
Mint, ahogy korábban is említésre került, természetesen, típus idegen vasakat is szívesen látunk, főleg, ha család tag, barát, stb.... Sőt, hova tovább, ciki, vagy sem, de lehet, hogy mi, az oldal alapítói sem tudunk az RF-el menni, mert sajnos, van mit rajta javítani (lehet, kész lesz addigra), így jó eséllyel egy Hornet és egy Boci már biztosan kakukktojásként ott lesz a találkozón :)
Akiknek nem jó a 9.-e, Tőlük elnézést kérek, sajnos, lehetetlen olyan időpontot találni, ami Mindenkinek megfelelő. a tavaszi találkozót kiírjuk február-március környékén, így lesz idő szabadságot szervezni...
Illetve, egyéb ötleteket a programok, látnivalók tekintetében szívesen vesszük.
Azért nem gondolkodtam most hosszabb közös gurulásban, mert úgy gondolom, ennek a napnak elsősorban a személyes kontaktusról, a tapasztalat cseréről kellene szólnia, amit menet közben nehéz kivitelezni...
Kérlek, jelezzétek, ha tudtok jönni és azt, hogy honnan, mert az oda történő közös irányból együtt gurulást viszont érdemes lehet megszervezni :)

Nagyon bízok benne, hogy sokan eltudtok jönni és egy remek napot tudhatunk majd magunkénak! :)
sziasztok!
Első sárvédőt keresnék.
Ha van valakinek:209493254
Akkor ezek ilyenek. Már hozzászoktam, majd Te is :).
Valaki próbálkozott már vezérműtengely felújitással ? Megette őket a sok kilométer, aztán gondolkodom azon, hogy veszek Ebay-en egy pár használtat de jót, vagy ezeket felújittatom.
A gondom az, ha veszek egy pár használtat, az nyilván nem ugyan úgy kopott be a perselyeknél, de gondolom a néveges mérete mindnek azonos.
Ha meg ezeket felujittatom, azt gondolom felhegesztik, hőkezelik (nem tudom, csak logikusan gondolom), aztán utómunkálják. Na itt meg félek azttól, hogy meghajlik picit, aztán hazavágja a hengerfejet. Ti mit tennétek ?
Facen készülőben találkozó valamelyik szeptemberi hétvégére Pusztavacson.
nÉZTEM, FÉLŐ, HOGY BONTÁSRA KERÜLT.
Ja. Főleg, ha meleg. Kész madárraj
Ez is fütyül ? Vagy csak az enyém vinnyogós ?
ajjajj...valami megmozdult igy 8 év után...akarok egy kék 600ast....97 környéke....
Cseperedünk-cseperedünk...:-)
Gretzkyt kéne megkérdezni mi lett a motorral.Érdekelne nagyon!Ha hallasz róla valamit jelezz akár itt akár fb-on.Jelentkeztem tegnap a fb csoportba.Ott láttam egy piros 600ast amin ugyan olyan dob van mint az enyémen volt ha jól emlékszem.
Kiváló kiváló, köszönöm. Akkor teszem tovább a napi száz forintot a perselybe. :)
Sziasztok, Pusztavacs augusztus 12. youtube videok motoros felvonulás.
Szia!
A tárcsák már bizonyítottak, remekül teszik a dolgukat. RedOne mociján már régóta ilyenek (EBC) vannak, tökéletesek. Nyugodtan kijelenthetem, hogy ua. jók, vagy még jobbak, mint a gyáriak.
Az enyémben nem EBC betétek vannak, hanem Ferodo, de ezekkel is megáll rendesen. Lehet, az EBC jobb lenne, de ezek szinte vadi újak, nem cserélem egyenlőre. Később meglátjuk.
Szia, majd kérlek írd meg a tapasztalatokat ha lesznek, nagyon kíváncsi vagyok erre a tárcsára, és én is ilyet szeretnék venni. A betétek is ebc? :) köszi
Tegnap előtt felkerültek az új féktárcsák. Tegnap már teszteltük is , elgurultunk 400km-ert. Remekül müxik, megszűnt a kopogás. Az éjszakai eső már meglátszik rajta .