Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lolo22@t-online.hu
Eladó egy RGV 250 vj21 henger ! Új nikacilos henger !
Irtam a hatart! De azert nem max. Nyilvan latni is kell. Mennyi lenne a vege? :)
Érvényes műszakival,törzskönyvvel.Motorikusan is rendben van.450-500-ért inkább megtartom.
Kulsore kep alapjan rendben van az biztos. Bizom benne hogy a motorikus dolgokra is adsz nem csak a kulsore. Muszaki? Telire ne fontos, nem eletbevago bar januarra tervezem a vetelt. 450-500? :)
Ha jó,az ajánlat,lehet,hogy eladó.Igen az enyém a gép.
Nem a feszeres verzio az tuti! :D Gondolom ez a tied. Elado vagy csak patika kifejezest ertelmezzuk? :D Ar? Elkepzeles? :)
VJ22A patika?
Az ar az attol fugg mi van? Ha talalok, vagy ha tud valaki feszerben evekig alltat lelakva, vagy napi hasznalatbol patika allapotban... Az ar egyenlore nem lenyeg. Also hangnak egy 250-300at gondoltam ha olyan az allapot, de ha patika akkor 800-1M. Passz.
Am koszonom a valaszt elore is. Svajban telephelyek is erdekelnenek ha tud valaki valahol. :)
Árban milyen az elgondolásod?
Sziasztok! Erdekes kerdessel fordulnek hozzatok! Szeretnek venni egy vj23as vagy egyel regebbi rgv250-t. Lehet akar kulfoldrol is. Kerdesem az lenne hogy az itthoni oldalakon sehol nem talalok, kulfoldi oldalakat pedig nem nagyon ismerek. Az sem baj ha felujitasra szorul, torott vagy lelakott. Hol erdemes nezelodni? A vilag vegere nyilvan nem mennek ki de valahol de nah...tehat hol erdemes szetnezni? Esetleg vannak erre emberkek akik keresre keresnek kint, vagy hoznak be? Valaszokat elore is koszonom, meg ha csak egy lepessel is haladok elolrebb, vagy egy kicsit okosabb leszek.
Piros-fehér,Csepelről?
üdv! 87 es már szereztem idomot köszönöm! most karbi kellene?
Milyen évjáratú a 250-esed?
Üdv! keresek rg 250 hez ülés alatti idomot, alkatrészt, vagy donormotort ha esetleg valakinek van kérem jelezze az atacc@frremail.hu emailre előre is köszönöm!
Sziasztok olyan gondom van, hogy kiment a fesszabályzóm és állandóan kiveri az égőket meg az indexeket már alapból nem eredeti fesszabályzó volt rajta hanem ilyen: http://p1.vatera.hu/photos/89/... na és most szereztem hozzá egy tzr 50 ről valót ami ilyen: http://momo96.hu/psGalleryShow... és, hogy szerintetek jó lenne e hozzá mert ami alapból rajta volt elég húzós az ára... Köszi :D
köszi írtam!
deltaboxx@citromail.hu
üdv! emailt tudsz adni?
Helyes. Hidd el, meg fogja hálálni.
A Repsolban ezeknek az öreg motoroknak a Moto Rider a legjobb, mert az még nem szintetikus, ezeknek jobban bejön még az ásványi.
Power szelepes vagy a nélküli a motor? Milyen évjáratú RG 250-hez kellenének az alkatrészek?
Üdv! keresek szuzuki rg 250 hez alkatrészt vagy donort akinek van kérem írjon az atacc@freemail.hu emailre előre is köszönöm!
Vettem egy olajat. Repsol 10w40 4T holnap reggel kicserélem.
Az 1050 pipa, láttam, ok.
Azt az olajat viszont addig engedd le a blokkból, míg el nem b@szik a váltóddal!
A 2T keverőolajak előhígított olajak a jobb benzinben való keveredés érdekében.
Ezáltal közel sincs olyan viszkozitásuk, ami egy váltó kenéséhez kell.
Az általad négyütemű olajnak titulált 10W40 valóban négyütemű olaj, de itt nem is a motort, hanem a váltót kell kennie, ahhoz pedig 10W40 a gyári előírt.
De, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
10W40