Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, BÚÉK! Csak egy gyors kérdés, hátsó gyertyát sv650s-en hogy lehet a legegyszerűbben kicserélni? :D
enyém elsöre beindult,töltön volt az aksi bent a szobában. vettem egy ctek mxs 5.0 töltőt, faja kis müszer...jobb mint az aldis lidlis...
B.U.É.K!
Végül én sem megyek, mindenesetre kimegyek oszt megnézem beindul-e? Utoljára talán 2-3 hónapja amikor gurultunk egy rövidet akkor indítottam és azóta még csak arrébb sem toltam.
gondoltam rá én is,de xar az idö...pedig pár napja elöhoztam a vasat...
Ha holnap nem esik lehet, hogy gurulok egy kicsit Egom felé.
Írtam faszbúkon.
Sziasztok! Nincs véletlen valakinek sv1000 első szívócsonk? 1-16G0 a cikkszama
Rendben, köszi! :)
Köszi!
Írtam pü.-t.
és mi a hekkelés? Le tudnád nekem írni mint tudatlannak e témában? Spec szerszám kell hozzá? Vezérlést jelre kell tenni, műveleti sorrend stb... köszi.
Ja...
Bekarikázott lészen lesz? Ő róla beszélünk?
Első hengert hallom én is. Mi ez a hekkelés? Amúgy most azt nézegetem hol is van ez a blokkon, mert így nagyon nem rémlik hogy találkoztam már vele.
Nekem magától javult meg.
Az egyszerű az annyi, a ráfeszítgetős szórakozás fülre, na az több idő cserébe árt is.
Hekkelést látok videon dögivel.Minden másodikon. Asse 20 perc.
Csak az első, a hátsó szopkodós ha nem, jönnek könnyen a csavarok. Bár a hekkelés ott is megy bontás nélkül viszont ott ritkán kell, általában az első ciripel.
A hátsó is vagy cakpakk a kettő?20 perc?Kevésnek tünik.
Ha még csak kicsit zörög akkor a hekkelés nagy eséllyel segít talán még ki sem kell hozzá szedni, de nem ráfeszíteni kell.
Semennyire, kb 20 perc, de csak mert rá kell érezni, hogy férsz hozzá.
Mekkora meló egy feszítő csere? Mennyire kell megbontani hozzá a blokkot? Vezérlést is szét kell szedni stb? Enyém is zörög egy kicsit, lehet rá kellene néznem, nézetnem...
Ritkán kell, ha igen akkor azt azért mert a mesterek túl szokták feszíteni, hogy halkabb legyen. A régi 650-nek van, hogy néha beáll az első henger feszítője és akkor csörögni kezd, de akkor is elég a feszítőt hekkelni vagy cserélni a lánc helyett.
Arról koppintott rosszabb anyagokkal, a 250-es még csak-csak, de a 650-ek elég gatyák.