Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor balra sikerült tanksapkáig dönteni.
Üdv!

Suzuki SV 650-S k7 motoromhoz keresem a következő dolgokat:

A korábbi évjáratok alkatrészei is stimmelnek, tehát szóba jöhetnek azok is!

-vízhűtő
-kuplungkar
-kovmányvégsúly (bal)
-markolat (bal)
-tükör (bal)
-lábtartó ,konzollal (bal)
-váltókar
-index (bal)
-fejidom külső burkolat (lámpa és plexi nélkül)
-fejidom belső burkolat

Bárkinek lenne ezek közül bármi, szívesen meghallgatom az ajánlatát!
csomagtartó nem kell vkinek 15ért (uj ára 25)
ilyen:https://citybike.hu/spd/529FZ/...
Udv!

Sv 650 k7-hez keresek jó állapotu vízhűtőt. De régebbi évjáratoké is passzol rá nem? Akinek lenne elfekvoben kérem jelezze.
hali!
A jófogáson is hirdetnek idomot
Szia ! A facebook-on a suzuki sv fórumban hírdeti magát egy srác aki csinál eke idomokat.
Nem tudom, hogy ma még foglalkozik vele valaki, de anno volt hazai után gyártott, kicsit ugyan faragni kellett a felrakásnál, de végülis jó volt viszont van gyári és talán akad aki elad egy használtat.
Sziasztok!
Első posztom itt, ne egyetek meg. :) Egy SV 400asról ültem át egy 650esre (2006) és visszaolvasgattam, tök jó tanácsok meg minden, meg is fogadom. A projekt most egy ekeidom (hasidom) beszerzése, egy füles szerint elvileg van itt, aki foglalkozik ilyennel, de a korábbi beszélgetéseket visszapörgetve (nem végig) nem találtam kontaktot. Esetleg ezügyben (vagy bármi más hasznos) valaki tud valami infot?
Köszi :)
Ha közel vagy hozzá akkor nézd meg, én nem utaznék érte sokat, az a kereskedő nem a szép motorjairól híres :)
Azt írja magyar papíros szemezgettem vele de az,hogy ott áll egy ideje eléggé visszatartó
Annál a kereskedőnél van olyan tdm amit 3éve hirdet. Olasz szarokat hord be, nem kell csodálkozni hogy a kutyának se kell :)
Hali!
Ismeritek ezt a motort? https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-11183215
Régóta árulják több mint fél éve,lehet megvan egy éves is.Nekem kicsit gyanús,hogy azóta nem adták el
Hali, mi az a kis elektromos gond?
Nem tudom tsanyi nem foglalkozik ilyesmivel? Esetleg Bambiról hallottál már? Ő nagyon jó szerelő azt nem tudom SV járt e már nála de merem ajánlani. MZ Club Hungary fórumon éred el legkönnyebben ott tudsz vele beszélni.
Az óracsoport mögötti csatlakozót is nézted? Ott nincs kontakt hiba? Esetleg a jeladó vezetékét ki kellene mérni nem e szakadt.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni!, Egyik pillanatról a másikra a kilóméteróra nullát mutatott, a számláló sem számolja a megtett kilómétert. Kiszedtem a jeladót hátha letört a fülecske,vagy megszorult, de sértetlen volt kicsit koszos volt megpucoltam, a vezetéken és a csatlakozón külsérelmi nyomot nem találtam. Összerakás után is nullán áll az óra. Mit gondoltok mi lehet a hiba mit csináljak vele? Köszönöm!
Köszönöm a segítséget felhívtam aki most bont. Korrektnek tünik
Sziasztok tudom nem a topikba tartozik,budapesten ,környékén keresek egy jo szerelöt , akár maszeket is ,sv 1000s en kompreszio mérés , szelep beálitas, szinkron kellene van elektronikai gond is .. jo lenne egy teszter,azért irtam ide mert olyan szakembert keresek aki már foglalkozott sv vel, nem aranyárban dolgozik,van ideje ... köszönöm elöre is .. széles utat neketek... üdv
Hétvégén megnézem van-e még belőle, de ha találok, hogy jutna el hozzád? Nem járok postára.
Szerintem bontottan komplett indexet fogsz csak kapni. atix83 írta pár hozzászólással korábban hogy pont motort bont, hívd fel hátha...
Sziasztok. Lehet Szerintetek 650 es 2000 évj olyat kapni külön hogy jobb első index szár vagy azt a gumit amin van? Vagy nincs valakinek elfekvőben? Előre is köszönöm
Ami késik az lassan jön.
Dehogyis a ktm hasít az adventure vagy sm kipufogó tartó kis közdarab kellene hogy fel tudjam rakni a givi dobozaimat
A feszszab eldurrant benne de ezt nem irnam a ktm hibájának
Mi van kell egy blokk?
Ha olyan helyen laksz ahol por van ott max. 1500km-ént érdemes tisztítani-olajozni a szűrőt, ha a hegyekben ráér 3-4000-ként, de hát az adatlapodat nézve az első kategóriába tartozol, persze mindenki azt csinál amit akar, itt legfeljebb tanácsokat kaphat amit vagy megfogad vagy nem. Épp egy Debreceni gépnél nem volt kompresszió ölég kevés km-nél és hát majd' újkora óta sportszűrővel bírt.