Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
közben kaptam segítséget, illetve kapcsolási rajzot is megtaláltam. Valószínüleg a narancs-fehér kábellel lesz a gubanc. Első hengertől kap egy ideiglenes átvezetést, ha úgy jó akkor kábelköteg bontás, közös pont megkeresés.
Már nem, küldöm a jót.
Sv (2004) és túrázás megmaradt porfogó cuccai keresik új gazdájukat.
Sv hátsó ülés doboztartónak átalakítva,doboz,sisak(schubert concept 56-57,alkatrésznek adok hozzá egy másikat is) kesztyű
Egyik sem karcmentes,mind kopott esetleg javított de használható.
Csak egyben az egész, pestmegye keleti részén.
Ki mit ajánl? Korrekt ár esetén adok hozzá egy túraemelőt is :-)
Fél desznót, tüzellőt,lisztet,élesztőt beszámítok. :-)))
ECU/ motorvezerlobe
Sanyi, próbáltak hívni, de állítólag ki van vonva a forgalomból a számod. Már nem a régi 30-as számod van meg?
Sziasztok!

Tudna segíteni valaki, hogy 2000-es évjáratú SV hátsó henger gyújtótrafója honnan kapja a feszültséget? Nincs szikra, kimértem multiméterrel, nem kap feszültséget a trafó. A két rámenő kis vezeték eltűnik a kábelkötegben. Onnan hova mehet? Van még valami csatlakozó ahol megtudom mérni hogy odáig elmegy e a fesz? Első henger tökéletes, ott teszteltem a hátsó trafót is, volt szikra rajta.
Köszi előre is. Ja és ezt mikor játszotta velem, ma mikor vinni kellett műszakira, élvezet volt egy hengerrel menni a KPM-hez... :D
Bármennyit ha mindig minden időben volt cserélve és nem állandóan tiltáson volt, meg kell hallgatni, menni vele és ha jó akkor jó.
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy SV 650 injektoros motorral mennyit megy el? Szeretnék vásárolni egyet és nem tudom mi az a km amivel még megvehető. Olyan 100 és 150 ezer km közöttieket is láttam a hirdetések között amik tetszenének.
Mire lehet számítani egy 150 ezer km-es motortól? Érdemes még azt megvenni? Gondolom csak túrára használták, így azért nem dili módra voltak használva. Lehet egy szakaszos és nagy terheléses használat jobban megviseli mint egy stabil állandó tempó. De mi lehet az amivel még érdemes foglalkozni.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

Üdv mindenkinek
Szia írtam amúgy 2002 n
Lehet, hogy nekem is kéne face? .....csak valahogy ódzkodom tőle.
szia. facebook-on az SV csoportban próbálkozzál. nem írtad mikori a motorod, de ott van eladó komplett teljesen felújított teleszkóp. ha gondolod itt írjál rám és ott megírom az eladó nevét. megbízható srác. motorokat is szereret a csoporton belül.
Sziasztok lenne egy sv 650 em és felújítás után is kopog recseg az első teleszkóp jaim találkozott valaki ilyen problémával vagy esetleg lenne valakinek első teleszkópja eladó kőszőnőm
Ő azzal vagy amivel sikerül.
Na közben kerestem, és találtam fórumot ahol ezzel foglalkoztak. Jól látom, hogyba saját pálcájával (pushrod) szedi ki?
Hallo. Régen voltam erre, most is csak tapasztalt segítség kéne. Mai motorozás (tejért mentem tescoba) után pár olajcsepp maradt a betonon. Sikerült beazonosítani (szerintem), a kuplungot kinyomó pálcánál ereszt. Mennyire szétszedős a csere? Lehet bontás nélkül remélem. Köszi! Sanyi figyelj!!
lépjél be és ott biztosan érulnak csoporton belül : https://www.facebook.com/group...
Szia a sport dob szett meg meg van gondolom leomlokkel egyutt erted a szettet mennyi az ara?
van közte SV méret is, ha esetleg valaki pályázgat : ) szoktam látni kakucson sv-ket is

Eladó gumik: (minden gumi 2017es vagy 2018as gyártású)
110/70 SC1 + 150/60 SC2 Pirelli Diablo Supercorsa motorgumi - 73e/pár (van egy 150/60-as külön az 35e)
120/70 Pirelli Supercorsa SP + 160/60 Metzeler Racetec K2 motorgumi - 65e/pár
Pirelli Diablo Superbike SC2 slick motorgumi 160/60 - 34e/db
Pirelli Diablo Superbike SC2 slick motorgumi 180/55 - 48e/db
Posta vagy közelben szállítás megoldható. Jászberényben vannak.
Maszkod van? Mert akkor mehetünk szombaton.
Sziasztok
Árul valaki sv1000??
Ha igen akkor írj már egy üzenetet!!! Köszönöm
Garázstakarítás! SV 650 '99-es váz-blokk, undertail indexekkel, rendszám világítással, lengővilla, komplett farokidom, komplett légszűrőház eladó, egyben az egész alkalmi áron 50e Forintért, de vihető darabonként is! Amit érdemes tudni hogy a blokk-váz magyar okmányai megvannak de forgalomból végleg kivont (visszahelyezhető), a blokk valószínűleg hajtókarcsapágyas...
amurapo@citromail.hu
Haver szép SV1000-et venne ami esetleg jól is működik. Előtte eladná a KTM-ét, de arra talán hamar akad vevő, ma próbálgatta az enyémet.
Sziasztok,
SV650 K4 blokk alkatrészek eladók.
Főtengely, és vízpumpa már nincs meg.