Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni sv1000S oldalidom,és sport dob kérdésében!!! Segítséget elöregedett is köszönöm....
köszi szépen! közben kobraCodetól megkaptam:)
svmedia.hu-n keresd meg
kezelési létezik magyarul,service csak angolul
Egyet értem az előttem szólóval. Ennyiért vagy olcsóbban is kapsz gyári állapotút amit úgy alaítasz át ha akarsz ahogy neked tetszik.
Írj rám pm-ben. Többit ott megírom.
Gányolt vacak drágán. Olcsóbban találsz korrekt állapotút.
Sziasztok, Valaki tudna nekem a leírtak alapján erről a gépről véleményt mondani? :) Nagyon megtetszett, viszont nem ismerem a V2-es gépeket. Első nagymotor lenne 125 ccm után :) Köszönöm előre is.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/sv_650_n/suzuki_sv_650_n-13579285
Sziasztok!
1999 es évjáratú 650 N géppel kapcsolatban ki tudna segíteni valaki? most nézegetek egy 1999 es évjáratot és egy kis megerősítésre volna szükségem :)
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Nagyon szükségem lenne egy kezelési útmutatóra vagy másképp service manual de magyar nyelven. (Suzuki SV 650 s 2000 évjárat) mindenhol fizetés ellenében találom meg vagy angolul. Furcsa h ilyen nehéz ezt beszerezni, nagyon hálás lennék ha valakinek meglenne esetleg PDF fajlban.
Szia. Baróczi Lóránt telefonszáma : 06-30-693-7769 N-s SV-re való.
Facebookon láttam tegnap esete az SV fórumban ott hirdeti valaki.
Valamelyikőtöknek van esetleg eladó kerek első lámpája?
Blokk fotó lemaradt.
SV1000 bontott alkatrészei eladók.
13ekm-et futott,a kopó alkatrészei ennek megfelelő állapotúak(pl.féktárcsa,kuplung!,generátor! stb.).Ugyanitt 650-es alkatrészek is.Tel:70-3179083.Üzenetet nem nézem.
Sziasztok!

Ezer meg egy éve nem jártam erre.

Eladóvá vált az alábbi képen látható (volt) hű társam teljes airbrush fényezett idom-szettje ha esetleg valaki vágyat érezne rá...
Sziasztok!
Ha igény lenne kipufogóra :)
https://www.kepesmotor.hu/onro...
szia. Te voltál a fehér SV-s ?
Sziasztok! Tud valaki ajánlani egy olyan szakszervizt Budapesten vagy közeli vonzáskörzetében, ahol törött Suzuki SV 650 S-emet biztosítási ügyintézéssel együtt visszaállítják nekem a lehető legszebb gyári állapotba? (Tegnap "szerencsésen" elcsaptak, első idomok, kormány, tükrök, kipuf. dob, karcolások mindenhol, stb... ). Előre is köszönöm!
sziasztok maradt pár cuccom sv 1000 hez gyári elsö féknyergek fékcsővel
Kormánybefogok indexek
Csak a szokasos tipushibak atnezese talan... Toltes, fesszabajzo, csatlakozok kontaktok kabelek ellenorzes. A tobbi meg vagy volt vagy lesz vagy nem: tank rozsdasodas, karbi tisztitas, szinkron, szelephezag es vezerles ellenorzese, elso henger vez lanc feszito beragadas. Hirtelen ennyi ami nalam voltak... De amugy sok balesetmentes km-t!
Köszönöm.
esetleg a legelsö évjáratú 99esé jo hozzá?
használd örömmel!!
Ne ess el vele.
Sziasztok.a minap tulaja lettem egy 2000 sv650s nek.van valamilyen tanácsotok a motorral kapcsolatban?