Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a lofaszt csinaltal mar megint ?
Wtf?
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Keresgéltem az előzményekben, de telefonról elég gatya. Megvennèk egy 2004-es 650-est, fojtott. Papìron is, házszám alapján is. Hogyan lehet kiiktatni belőle,ha megoldható?
Hallo! Sv1000-haz kellene nekem lábfék kar. Nem tudom a 650es passzol-e. Szerintem igen. Akinek lenne, ne tartsa magában.
Sziasztok. Kérdés höfok ingadozik 80 és 90 közt. Két másodpercenként ugrik fel azt vissza. Egyenletes tenpónál mondjuk 80 km seeségnél..
akkor már V8-nak, vagy sokat kell tekergetni
De vénégynek jó lenne!
SV-re sok lesz az a leömlő.
Célszerű a bandit topikba meghirdetni.
Sziasztok , Van pár eladó Bandit holmim, hátsó idom kicsit karcos, alul van egy kis kitört rész, belső sárvédő, és egy gyári kipufogó leömlősor, nem sérült, egyben az összes 10 000 ft. helyileg Szombathely -Köszeg 003620 921 9342
Igaznán nincs mit. Nagyon rendes, velem is kb fél órát telefonált, úgy hogy még vissza is hívott. Ha mégis kell fesszab tőle rendelj majd.
Köszi az infót beszèltem vele elmagyarázta hogy mèrjek dolgokat nagyon segitő kèsz úgy nèz ki van töltèsem csak összeolvadt s oxidált lett a csati mègegyszer köszönöm
Köszi megprobálom felkeresni
Fesszabályzóból újat vegyél, a használt csak idő kérdése mikor döglik be, ajánlani tudom a Mecseki féle szabályzót, nálam évek óta tökéletesen működik: https://xn--tatabnya-dza.cylex.hu/ceg-info/solvart-kft-104839.html
Sziasztok 2002 sv hez keresnèk generátort s fesszabályzót nem horror áron
Fékkarom s gumim van. hazafia@citromail.hu
Üdv mindenkinek.
2000 v650s
Keresek tükröket ( idomos)
Plexi
Fékkar
Gumi
Sziasztok! Valakinek esetleg van eladó, jó állapotú kuplungkosara SV 1000-hez?
Szép a gép Sanya jobban áll neki ez a szín mint a hőállóezüst!
Köszi a képeket!Írtam e-mailt.
Ilyen volt a fényezés előtt most a suzuki felirat nincs rajta, mondjuk az nem volt valami szép. :
Igazából nem tudom, hogy az ezres kompatibilis-e a 650-el, de agyaltam rajta, hogy nem teszem vissza, most fújattam le kék a színe, szép lett, utána kéne nézni, hogy jó-e rá?
650 s 2003-2009ig keresek oldalidomokat. Lenne esetleg valakinek?
2007-es sv 1000S tartalék bontott alkatrészeim eladók, egyben az egész 75e Ft. Fesszabájzó konzollal, komplett folytószelep, termosztát egység vízcsővel, oldalsztender, kormánygátló, első féknyergek (egyikből már hiányzik a két összehúzó csavar, első főfékmunkahenger, komplett légszűrőház (rajta van minden kütyü/szenzor), komplett kuplung kosár nélkül!
hazafia@citromail.hu