Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közben az aktuális hangulatom:
Először is tölts le egy service manualt! Nem árt átlapozni.
Másodszor nézz hibakódot! Ha C00 helyett mást mutat, mar lehet is szűkíteni a kört.
Segítség hozzá a képeken. Hogyan kell dealer módba rakni, és a Fi kódtáblázat.
Harmadszor ellenőrizd a biztosítékokat, és a csatlakozókat. Lehet egy sima kontakthiba is
Szerintem mivel benzint nyom, az üzemanyagrendszert kizárhatjuk, inkább a gyújtással kapcsolatos a gond. Én amúgy valamilyen szenzor vagy jeladó hibára tippelnék...
Tekeri rendesen,nincs vele gond. 3 hete néztem meg először, akkor hideg garázsban második indításra 2X5s simán beindult. Pár napja amikor vettem elsőre 5s után járt. Ezért keserít el ennyire a dolog. Igazán a sok benzint nem értem amit indítózáskor kifúj kivett gyertyáknál.
Az önindító forgat?
A gyertyák kormosak voltak amikor kivettem,megtakarítottam, tiszták adják a szikrát. Előtte jó volt, mentem is vele úgy 2km próbakör gyanánt, és otthon is járt a garázsban.
A TL-nék van egy csati ami 4 lábas abból 2 él és ha azt a 2-t összezárod akkor kimutatja hogy van e hibakód. De megmondom őszintén ha csak annyit csináltál hogy levetted a kiput és előtte jó volt akkor ott nem valószínű hogy szenzoros kond lenne. Gyergyák jók?
Helló! Először is köszönöm hogy válaszoltál. Az ülés alatt az ecu mögött van egy sok lábú {14-16 még nem számoltam} csati,ledugózva sok tüskés dugóval,talán az lehet az. Ahhoz csatlakozva vissza tudják állítani az eredeti állapotot?
Szia elolvastam amit írtál. Nalatok nincs rajta hibakod kiolvasási csati?
Tisztelt TL-esek. A segítségeteket kérem ha lehetséges. A motorszerelés oldalra írtam a problémámról, ha elolvasnátok és tudtok segíteni azt megköszönném.
Egy kis mókolás idénre is
Hello,
Bármelyik Suzukinál.
Blokk kód és főtengely kód alapján.
hello, tl1000r-hez tud valaki segiteni hol lehet főtengely nyugvócsapágyat venni?
Kellemes Ünnepeket!
Mindenkinek Boldog Karàcsonyt és új évet....Kívánok a TL- klubtagok közül ....
Új póló terv?
Én is a viledára gondoltam ideiglenesen, de akkor megrendelem a gyárit. Köszönöm a tapasztalatot :)
Sziasztok!
Proptech-es fokozatkijelzőm eladó (2 eres) hibátlan . Benne van a tre is. 15e pénz.
Hali!
Ha arra gondolsz, ami a képen van, akkor az a karterszellőző olajpáráját szűri, hogy minél kevesebb olaj rakódjon le a légszűrőház belsejében. Szerintem semmi aktívszén meg ilyesmi, csak speckó szerkezetű szivacs. Én egy szezont lenyomtam sima fürdőszivaccsal. Olaj ellen nem véd, tiszta dzsuva lett a légszűrőház. Így tehát megvettem a gyárit. Az a jó...
Sziasztok!
TLR légszűrőházban van egy aktív szén szűrő ami az üzemanyag párát szűri meg, lehet azt helyettesíteni valamivel vagy rendeljek egy gyárit? Kicsit szétmállott az idős során és nem szeretném hogy megegye a légszűrő. Üdv.: HajasTL
Szerintem is fekete
Jaja, valami lesz, mert a foltok amik rajta vannak, már nem jönnek le semmivel. Próbálom intézni, hogy arany elox legyen, de erőltetni akarják a feketét, mert gondolom ahhoz nem kell elbaszni a savfürdőt. De a fekete is jó lesz, ha megcsinálják, csak a fémszín tűnjön el.
Fényezést kap a váz?
Kis unaloműző:
Ha koppintani akarod, nekem is van átalakítóm, kifejezetten az M4-hez.
Láttam én is facebook-on. Grat! Még gondoltam is rád!