Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alakulnak a dolgok...
Az ülés alatt is kezd elfogyni a hely.
miért akarod kicserélni?
1-oda!
a blokkot ki kell venni... plusz vez. lánc az meg + kb 40e
Sziasztok,vezéműlánccserét mennyiből lehet kihozni?
Pl. a multkori elrettentő példának bemutató cikkben is a legbalfaszabb fotót sikerült betenni, plusz a túlzó állításai! (Tényszerűség helyett elfogultság/alkamazott pszihológia) Szar motorból annyit nem lehet eladni (mint TL-ből), ahhoz túl sok jó motort gyártanak a japánok, is...
Amióta megváltozott a tbike, azóta elfogult/megvett hülyék írnak cikkeket rá! 9 éve TL-em van, de a cikkben olvasott "típushibáiról" nem tudtam eddig. Ritka szerencsés lehetek, ha a mostani közel 100000 km-es gépem, meg előtte a 80000nél összetört nem produkálta egyiket sem.
it's all right!
Atti dühös.
csak a lenti kirohanásból feltételeztem :)
Még nem jelentkezett azóta, van neki másik motorja azthiszem, de volt itt egy 1000 es annak lekönnyítettem a forgórészt, nagyon meg volt elégedve a srác!
vitte a srác a Raptorját hozzád?
MOTOROZHATATLAN!
EGY MÁSIK HULLADÉK TL BLOKKAL.
AZ ELRETTENTŐ PÉLDA!
BRAINLESS
kapott egy pár KTM kesztyűt aztán azt hiszi hogy ki tud cserélni egy hátsó kereket amit a fotó kedvéért a kezéba nyomtak!hát ezek után erősen kétlem hogy sikerült neki!
itt tartunk!a napiszaron nagy sikereket érhetne el az ember!
azért az sb 8as bimotába jó volt a blokk!arról miért nem ír a nyomorék!!ezzel a blokkal mentek a wsbk ban míg az aprilia egy cosworth blokkal ment aminek köze nem volt a széria motorhoz !!erről miért nem ír a pöcs!nem akarja degradálni a rotax ot vagy mi???
dumál baromságokat a tl ről de közben az sv hibáiról ír??????????ennyi erővel lehetne politikus is!!ráadásul egy olyan embert degradál a nullára ,aki vele a seggét sem törölné ki!
ennek a csomagokat kellene szagolgatni a reptéren!
https://totalbike.hu/tesztek/2019/04/08/hasznalt_cagiva_raptor_1000_-_2002./
cagiva raptor 1000
megint írt egy totálbike os nyomorék!aki összekeveri a seggjukát az orrjukával!!
Köszönöm szépen!