Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ilyet vettem és nagyon bevált: https://www.kepesmotor.hu/moto...
Sziasztok.
Hàtsó motor emelőt szeretnèk venni a vas hoz. Ki milyet ajànlana hozzà.
Vagy ha valaki tudna linkelni web helyet ahol tudnèk venni,azt megköszönnèm. Nèztem egy pàrta màr ènis,de fogalmam sincs melyik lenne jó hozzà.
Köszönöm.
Gyerekek, én tartom a szezonzárót.
Nem, nem az enyémből folyik.
Mentek holnap is?
Mi azért gurulgatunk./faterok motoron/
Jaa persze másikat ennek az árából nem tudnék venni nyilván ki kell pótolni. Egyenlőre csak fejben indult el a gondolat menet még nem szántam rá magam.
Hát ha van zseton másikat venni Egyébként szerintem olyan 700 körül eladhato. De tuti kell hozzá fél év. Ritka madarak már ezek, kevesen keresik. Csak ne BMW-t vegyél kérlek.
Saját és haverom példájából kiindulva nem tudok sok biztatót mondani. Az extrákat én eladtam külön, abból befolyt kb 200, a motort meg elvitték 550-ért. Ami meg azért nem sok.
Attól feljebb érdeklődés se volt. Haver a szép állapotú TLR-t 800-ért tudta nagy nehezen eladni.
Ha nem lett volna vele sok műszaki gond ami felidegesít, akkor anyagilag nem érte volna meg eladnom. Nameg nekem azért van másik, amire idén 3x ültem építkezés miatt, de akkor sem adnám el, ha kimaradna 1-2 szezon... jól gondold meg.
Sziasztok, Sokat agyaltam mostanában, hogy a kevés motorozás miatt lehet megválnék a hófehérkétől. Ti mind ismeritek a gép a felszereltségét állapotát, így szerintetek mi lenne a piaci értéke ebben a formában?
Mint ahogy mondtam nekem minden vasárnap jó. Szombaton délig melózok, de most szombatra van egy ilyen tervem, kb egykor indulok itthonról. Csak mondom, ha esetleg valaki betársulna...
Nekem ma derült ki, hogy ez a hétvége biztos nem jó, jövő héten meg meg utána héten vasárnap dolgozok , vagyis ütközik imrufo beosztásával
Menjetek nyugodtan nélkülem, ha mindenkinek jobban kiadja valamelyik hétvége most, majd szurkolok itthonról.
Mikor gurulunk????
Ez a 90° os v2 miatt van. Ha egy egyesz nagy hutot raknal oda, akkor az elso kerek beleerne.
Ezert van oldalra pakolva a rugostag is a 90 fokosokon, az aprilia ezert valasztotta a 65° ot mert nem olyan hosszu a blokk.
Regi ducatiktal is a szelepfedellel egy vonalban van a radiator, verseny kivitelnel a szelepfedel ket oldalaig er le a huto, de szelepfedel szabadon van. Csak igy fer el.
Az első henger alsó élét nem tudták volna 'kikerülni' ezért kettéosztották? ...
Jó hogy most így rácsodálkozom a TLR radiátor(ai)ra - de nem régóta nézegetem a típust - szóval miért is van ketté osztva alsó és felső elkülönülő radiátorra a vízhűtés? (naivan eddig azt gondoltam az egyik ebből olajhűtő)
A termosztát közös, a két szegmens össze van csövezve - ennek magyarázata most úgy nem esik le miért jó ahelyett hogy egy nagy - egyben akár nagyobb felületű ívelt hűtő legyen...
Végülis mi tud elromlani egy hűtőn.. hülye kérdés volt..
Ejha, és felszerelted, használod, bevált?
Mivel a gyári használt gyűrött hűtők is ilyen árban mennek, én nem kínlódnék, hanem ezt venném:
https://www.ebay.com/sch/i.htm...

Ja, nem venném, vettem is.
Gyári kipufogó dobok 40eft-ért.Érd:30-324-3486
kicsit jobb szögből
Jó ez a lángolós kép
Ebay vagy bontóban megmondják
Egy kérdés: TLR vízhűtő radiátor, ami jobb állapotú, azaz még jól áthalad rajta a levegő mi pénzekért kapható?
Szép szines vokt a felhozatal látom..