Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, csak azt szeretném kérdezni hogy a kipufogó és a vákumdob milyen változást hozott, és a vákumdobod méreteit megadnád? Én is gondolkoztam rajta, de most egy rövidebb cső van feltéve a gyári helyett és így is sokkal jobb.
Hello, a képet amit feltöltöttél én fényképeztem, az enyémen sokat jelentett. Baja nem lehet a motornak tőle, az is fojtás hogy a hengernél 35-ös a kipufogó átmérője, a dobnál meg 20-as. A gyári végdobról nem is beszélve. Nekem a fogyasztás sem emelkedett. Én azt mondom kiveheted. Az enyémben bennemaradt a perforált lemez a rezó belsejében és még így is nagyon csendes a kipufogó, ha mégegyszer szétszedném kivenném belőle azt is. a légszűrő fojtja még nagyon a motort, én fúrtam két 25-ös lyukat a ház tetejére a gyári mellé. A légszűrővel viszont csak óvatosan, ha megnyitod, valószínűleg át kell fúvókázni a karbit, mert a túl sok levegőtől megsülhet a motor.
Köszönöm!
Full gas 2 hét mire megjön a tömites. Fuvoka tű van pik pakk.
Sziasztok! 125r karburátor javítókészlet kell.Valaki tud segítséget,tanácsot adni honnan szereztem be?Valamikor próbáltam üzletből,de nem volt.
Üdv! Eladóvá vált szeretett, megbízható 1996-os Suzuki TS125R (125/50) motorom. Egyedi rozsdamentes acél kipufogó, vákumcső eltávolítva, helyette vákumdob lett felrakva, ledes hátsó féklámpa, twinair sportlégszűrő, Kyoto cross kormány, indexek nincsenek, akkumulátor sincs, a power mechanikusra lett megcsinálva, Castrol 2T olajat használtam mindig hozzá. A km órához és a fordulatszámmérőhöz kell 2 spirál. Elől bridgestone 60%-os enduro gumi, hátul Mitas 80%-os enduro gumi. Pár apróbb esztétikai hibát leszámítva (kissé kopott matricák, pár karc és horpadás) nincs semmi baja, nagyon megbízható! Nem volt még a blokkba belepiszkálva. 3. tulajdonos vagyok, kategóriaváltás miatt adnám el. Cserélném nagyobb 4t motorra. Első rúgásra indul télen, nyáron! (Érdeklődni: 06203457149) Irányár: 220 000 Ft
Köszönöm.
137es oldal rgw zoli. Esetleg bontott francia1 felhasznalonal.
Köszönöm. De ki a Zoli bácsi? Új vagyok a fórum, és nem lelem.
Zoli bácsi ismije gyárt. 40ezer volt a szett a nyáron neujje. és fasza. keresd fel!
Sziasztok. Keresek 125 tsr-hez power szelepet, akár kompletten, de ha csak (szemből) a bal oldali lenne meg, vagy annak is csak a csapos fele, az is érdekelne. Megadta magát a drága.
e-mail nzozi24@gmail.com
Értem, köszönöm válaszod.
sok különbség nincs.mivel mind a 2 tipus hátsó keréken mért teljesítménye 22 lóerő ..
Eladó TS 125R! Ha valakit érdekel írjon és leírom mit kell tudni róla!
Üdv Nektek!
Van egy kb `90-es évjaratú ts-em, nem poweres, de így is elég jól megy. A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség egy ilyen power nélküli és egy poweres vas között. Mennyivel tud többet egy poweres?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ha ezt kiveszem a rezóból, nő a teljesítmény? Vele együtt nő a fogasztás is? Ha igen akkor kb mennyire? Nem cseszi szét a blokkot, nem kell gyakran gyűrűket cserélni? Mert végülis ez egy fojtás is egyben és a 2T-nek kell a fojtás. 96-os ts125r-em van.
Kuplungkosar. Nézd meg nem e szegecselte valaki újra. Haverénak is ez volt a gondja. Le kell szedni a deknit le a kosarat. Elindítod és ha nincs zörgés akkor tuti a kosar az.
Sziasztok!
Van egy 89-es 200 Tsr-m és nem tudom hogyan lehet lekapcsolni rajta világítást. Fényszóróra tudom átkapcsolni. Most vettem a motort így nem ismerem nagyon még. Tudnátok segíteni?
Suzuki. Vagy gerecse a 200-as hoz asszem 42 ezer a wössner dugó. töm készlet is suzuki! Nem olcsó. Keresd Tom001 fórumozót ő most csinálta a 200ast. biztos tud segíteni!
Sziasztok. A tsr125 és a tsr200nak a főtengelye és a hajtókarja ugyanaz?
A 200ashoz honnan lehet szerezni tömítést dugót meg hajtókart?
Dugo 32. Furas 5kb töm készlet gyáriba drága. Utángyártott az kb 8ezer.
Üresben csumára kiporog az biztos nem daral le semmi.olyan erzes mintha menni akarna tovabb de nem bir lehet,higy benzin baja van mert nagyon budos es tobbet is eszik a kelletenel mint azt irtam az elobb.Kb mennyibe kerul ez amit leirtal?(dugo,furas,tomites)
Hogy nem forogja le? ledarál? Mert az lehet a sok benzintől is! de ha gyatra akkor dugó egy honolás és ha a powerek jók meg a hajtókar is. Akkor egy töm. készlettel mehet össze! Ha sok a benzin próbáld meg levenni a légszűrő oldalát meg kivenni a levegőszűrőt. Ha így kipörög akkor sokall. persze a gyertya is tiszta benzin ilyenkor!
Kompresszio hianyban is szenvedek. Alacsony alapjaratot par percig tartja aztan leall 5.-et mar nem forgatja le. Meddig tudom meg hasznalni? Ha mar dugot kell vennem hizza meg henger furas szb akkor mit erdemes meg cserelnem benne es mennyibe kerulne akkor a felujitas?
Vedd le elől a kipufogó felett a kis négyzetes lapot aztán próbáld meg. Ha 7eter körül megemelkednek akkor jó. Uttànna jöhet a karbi.