Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! TSR 125-höz keresek berugókart, akinek van kérem jelezze.
A forumot ritkán nézem, telefonon lehet egyszerübb.: 06705097056
Szia! Nekem a ráfordított munkaórák figyelembe vétele NÉLKÜL több, mint 300 ba van, mert elsősorban magamnak csináltam, viszont a rendelkezésre álló időt nem vettem figyelembe. Amióta készen lett összesen nem mentem vele 1000 kilométert. Elsősorban ezért eladó. Ha 300 ért vinnék el, akkor is buknék rajt, de tisztában vagyok vele, hogy ennyiért sem nagyon, többért pedig végképp nem vesznek az emberek TSR-t. Tehát a 300at tekinthetjük kiindulási alapnak.
Szia! Mennyiért árulod?
Debrecenben van egy csávó,aki ilyeneket bont. Robinak hivják és itt a száma: +36304053450
Sziasztok! Gondoltam ismét szólok, hogy eladó a 200as Tsr em, teljesen felújított állapotban. Rakok pár aktuális képet. A felújításról egy komplett galéria elérhető itt, a képeim között is. Tavaly egész évben 2x ültem rá, idén meg 1x, mikor itthonról elvittem egy bérelt garázsba ... Sajnálom, mert magamnak építettem, azért is fektettem bele annyi energiát és pénzt, de nem látom értelmét annak, hogy tartsam. Adok mellé pluszban egy doboz alkatrészt is.
Suzuki Tsr üzemanyag tankot keresek...... Valakinél elfekvőben? Köszönöm
Sziasztok. TSR-hez keresek tankot.
Duda érdekelne, akinek van jelezze :) köszönöm :)
Sziasztok! TSR 200-hoz érdekel mindenféle power-rel kapcsolatos alkatrész (vezérlés, szelepek, egyéb alkatrészek). Ha valakinél akad bármi is elfekvőben, írjon légyszíves!
Szia, privátban valahol tudunk beszélgetni? Komolyan érdekelne a karbi
Sziasztok
Hátsó fék tárcsát,karburátort,jó állapotú láncot,hátsó fogaskereket keresek suzuki tsr 125-re
Sziasztok!
92-es TSR 125-höz lenne szükségem power szelep aktuátorra kompletten, és a képen megjelölt váltó fogaskerékre. Ha bárkinek van eladó, vagy esetleg tud tanácsot adni, arról, hogy honnan tudok szerezni, kérem válaszoljon itt, vagy írjon az alábbi e-mail címre:
verhooenator@gmail.com
A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok vettem egy 125-ös Tsr-t rengeteg alkatrészre lenne szükségem motorikus és váz alkatrészek is Amik hirtelen eszembe jutnak : Első lámpa,fejidom km óra csoport gyújtáskapcsoló lámpa kapcsoló akkumlátor tálca és légszűrház bár ez lehet hogy egyben van de nekem hiányzik ezért nem tudom hogyan kéne kinéznie hátsó lámpa, Esetleg kuplung kosár ,Henger akár dugó nélkül de ez még nem biztos,hengerfej vízcső csatlakozás ha jól láttam akkor termosztát ház is egyben Ezeken kívül rengeteg apróság érdekelhet szóval ha bármid van Írj vagy hívj duky199656@gmail.com 06-30-645-8739 tanácsokat és tippeket is nagyon szívesen fogadok köszönöm előre is :)
Van működő komplett karbim 200 ashoz. igaz nem gyári, de
semmi bajom nem volt vele,egyszerűen csak volt gyári karbim elfekvőben
így ki cseréltem gyárira. Mikuni TM28ss-hez már nincs bontott alkatrész.
Nagyon ritka hogy találni hozzá akár mit is.
Mond mit ér meg neked azt akkor előkeresem.
Be van állítva csak fel kell szerelni és tépni a gázt.
Sziszasztok, tsr 200hoz keresek tűszelepet, vagy én vagyok nagyon szerencsétlen vagy tényleg nincs,de egyszerűen sehol sem találok. (Mikuni karbi) ha valakinek lenne egy, vagy tudnatok linkelni nagyon megköszönném
Legjobb tudomásom szerint a 125-ös generátora is ugyanaz. Ugyanannyi tekercs, a kábelek színe és csatlakozókba való bekapcsolódása, valamint a csatlakozók kialakítása is ugyanaz, mint a 200-ason, ebből következtetek. Ha esetleg valakinek van erről több infója, vagy van valakinek eladó, az is írjon légyszíves!
Keresek TSR 200-hoz normális állapotú gyújtásalapot! Ha van valakinek eladó, privátban írjon légyszíves.
Sziasztok van egy teljesen felujitott Suzuki rm 85 amit elszeretnek cserélni egy Tsr 125 re akár rafizestessel ha olyan, ha valakit érdekel akkor írjon!
Köszönöm!
Jó napot kívánok. Tudd hogy valaki milyen értékeket DC dinamó termel, vagy hogy a coil dinamó számít fordulat a kipufogógáz fojtószelep.Elnézést az én nyelvtanivagyok Szlovákiából. Köszönöm
Tom001 Ha gondos gazdit szeretnél neki, akkor vársz még egy picit az eladással.
350 et ajánlok érte. Amint lesz időm elmegyek érte.
Sziasztok.
Eladó szeretett 25 KW-os motorom.

https://new.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-6f/kawasaki_er-6f_25kw_35kw-11460039
Jó napot! Érdekelne a suzuki tsr henger ha aktúális még E-mail címem le írom
attila34@citromail.hu
Tel: 06 48/ 400-737
előre is köszönöm.
Hmm.... Nem is gondoltam volna... Így már sokkal könnyebb lesz :) Amúgy nagyon tetszetős a géped...
Olaj le, víz le, dekli le, komplett vizpumpa felujitás (csapágy + szimering szintén!), paszta, aztán vissza. :)
Őt már megtaláltam én is, de pont azt nem tudott adni, ami kellett volna nekem... Viszont ha már te túl vagy egy nagy felújításon, tudnál tippet adni, hogy álljak neki a vízpumpának?