Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Paksi volt, de én nem ismertem. 1x-2x láttam (talán).
"Farkas Kinga a 11 órakor történt balesetről elmondta: a 30 éves paksi férfi egy enyhe ívű kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, és kisodródott az útról. A sajtóreferens szerint a motoros gyorsabban ment a megengedettnél.

A sérülthöz mentőhelikoptert hívtak, és megpróbálták többször újraéleszteni, de a helyszínen meghalt - tette hozzá.'' MTI
Jaja... valahogy így volt... pedig nem is az hogy kezdő volt (600-as zxr-el jött), csak gondolom túl sok volt neki hirtelen. Nem voltam ott én se, csak olvastam pár hsz-ben mi történt.
Akkor mégse te voltál Olvastam én is hogty mi volt de nem volt konkrétum írva.
Hilcz-es tesztmotorral?
mert vmi olyasmit irtak hogy nembírta bevenni a kanyart és árok...
Összetörte magát egy új R1 tesztmotorral. Sajnos nem élte túl...
Úristen! Erre nem emlékszem Nincsenek bmx-es haverjaim, és a DRZ-t se sikerült még tolnom. Lehet összekeversz valakivel.
Mi volt ma Kakasd felé az a motoros baleset?
Nemtudtok vmit?
neten olvastam.
Fekete bmx.Lehetett ilyen?
Várdomb és a szálkai elágazó közti szakasz a legjobb.Az én tanyám is ott van,mindíg lesem hogy piríttanak a kollégák Itt nem szokott trafi lenni
okés kössz én általába bátaszék felől szoktam jönni
Ilyen volt? Tényleg? Vagy átvitt értelemben gondolod? Milyen motor volt a másik?
Yó arc majd meginvitálom ide+többi motoros cimbit is.
Láttalak már egy haveroddal mentetek a korházi zebránál toltad a mocid át.Jól meg is néztem,mi babakocsival voltunk
Jaaa, de mégis! Tudom melyik a charlie, de személyesen nem ismerem.
Többnyire a 6-oson, a siófoki leágazónál (ha mész Pécs fele) szoktam látni, máshol nemigen!
Húú biztos nem ismerem, meg a charliet sem. Két DRZ-st ismerek, meg egyet (az E-ből supermotosított kéket) úgy nem nagyon, egyszer találkoztam vele, meg beszéltem egyszer a faterjával. A többi akit ismerek kisebb mint az enyém. Amúgy hátha felismersz, elmondom hogy nézek ki: szóval sárga drz sportkipuffal, piros-fekete-fehér motorosdzseki, esetleg a nadrág részével és fehér csizmával+ szürke-piros crossbukó.
Jolvan ma is átmentem volna cska esett ez a fos eső múltkor is unatkoztam azt átugrottam szekire azt ott motorozgattam azt este meg hazajöttem... felétek jók az utak..
Csak nemtom hol-merre szoktak trafizni.
Nem neki egy Aprilia sl falco-ja van,de az sv-s csávót én is szoktam látni.Viszont a charlit (Movistar 600-as gixer) biztos ismered?Ja jó volna egy közös guriga Tervezünk egy balcsi körüli túrát.Ha aktuális feldobom ide az időpontot,aki akar jöjjön.
Hát igen, sajnos nem mindig van tele motorosokkal, de ott van a legnagyobb esélyed, hogy motorosokkal összefuss, esetleg az 56-os melletti fagyizó, az újváros és a fősuli között.
Múltkor voltunk fenn délután de talán 2 vmi enduros csávó volt fenn...
Jaa, értem, majd akkor szólj mindenképp ha ráérsz. Jó kis bandát össze tudnánk hozni a környékbeliekből.
Tóth Máté? Nem az övé a szürke chippelt SV 1000? Mert akkor tudom, ki ő, de nem motoroztam vele még soha. De szinte minden nap látom a városban, majd egyszer biztos összefutok vele is.
Jövő hét elég sűrű nekem,3 éjjszaka 1 nappalos műszak+2 nap esti sulin.De utánna szóba jöhet valamikor.Egyépként akartam kérdezni hogy te nem szoktál a Tóth Mátéval eggyütt gurulni?
Neked is! Jövő hétre tervezek pár túrát, te benne lennél?
Jó estét mindenkinek